Alle rejsemål
Rundrejser
Safari
Golf
Flybillet
  • logo

    Golfrejser på Lanzarote

Om Lanzarote

Golfrejse til fantastiske Tenerife

Om Lanzarote

Blot lidt mere end 100 km fra det afrikanske kontinent ligger den østligste af De Kanariske Øer – Lanzarote. Øen, som hidtil mest har været kendt for idrætsudøvernes paradis, La Santa Sport, har uendeligt meget mere at byde på!

Øen har sin egen, spektakulære skønhed. Midt på øen findes det karakteristiske, vulkanske månelandskab, og mod syd lokker de fantastiske strande.

Det er ikke uden grund, at Lanzarote også er kendt som øen med evigt forår, for klimaet er kendetegnet ved masser af sol og en årlig gennemsnitstemperatur på ca. 22° grader, og ofte vil dagstemperaturen ligge på 26-27 grader. Men uanset hvornår du besøger øen, er der næsten altid varmt nok til både at slikke sol og svømme i havet.

Øen med evigt forår

Der findes to golfbaner på Lanzarote. En af de helt store fordele ved at tage til Lanzarote er, at du kan gå begge golfbaner uden buggy, desuden tillader golfbanerne også spillere som nødvendigvis ikke har spillet i mange år, at få gang i svinget igen. Golfbanen Costa Teguisa har været brugt af mange aktive danskere i forbindelse med Club La Santa. Derfor er det en bane som mange kender og har nydt glæde af. Lanzarote golf er helt unik, her spilles nogle af hullerne med en fantastisk udsigt. Begge baner er absolut et besøg værd.

Vi arrangerer selvfølgelig også solferie til Lanzarote.

Golfbaner

Costa Teguise Golf

Glæd dig til Costa Teguise Golf-banen med 18 huller i Lanzarotes vulkanske natur. Banen er smukt placeret og giver en fantastisk udsigt over Atlanterhavet. Den er designet af den britiske golfspiller John Harris, som har skabt en blid form i kurverne, som løber gennem vulkanske sten, kaktusser og palmer. Det giver en fantastisk oplevelse og undervejs kan du nyde det naturlige landskab i al sin skønhed.

Banen er både underholdende og udfordrerende, og spiller du op til dit bedste, bliver det hele en leg. Den er klassificeret sværere end Lanzarote Golf, så vælg med fordel Costa Teguise Golf, hvis du spiller med lidt lavere handicap.

www.lanzarote-golf.com

Lanzarote Golf

Lanzarote Golf er skabt til alle golfgæster – uanset om du spiller på et professionelt niveau eller spiller som begynder med et højt handicap. Golfbanen er tilrettelagt med fire par 3-huller, fire par 5-huller og ti par 4-huller. Den er designet af den amerikanske golfbanearkitekt Ron Kirby, som har frembragt en moderne, udfordrende og naturskøn 18-hullers par 72-bane. Banen respekterer de landskabelige kurver mellem Puerto del Carmen og Tías, og følger Lanzarotes vulkanagtige natur. På banen bruges naturlige ramper til tees og greens – og mange af hullerne har en storslået udsigt over Atlanterhavet.

Oplev gerne golfbanen på gåben uden buggy, som dog naturligvis kan lejes på stedet.

www.lanzarotegolfresort.com

Afstand til baner

Afstand til baner

Anbefalede hoteller og baner

Vi har samlet en række hoteller og baner, som vi benytter, når du skal af sted. Nedenstående kan du få et overblik over hotellernes placering i forhold til banerne.
Ønsker du at vide mere om den enkelte bane, kan du klikke på ”golfbaner” i ovenstående menu.

Baner Hotel Beatriz Playa Hotel VIK San Antonio Lejligheder Morana
1. Costa Teguise Golf 12 km 12 km  12 km
2. Lanzarote Golf 3 km 2 km 1-4 km

Del denne side via E-mail