• Azorerne

Alle rejsemål
Rundrejser
Safari
Golf
Flybillet

Find netop din rejse

Om Azorerne

Om Azorerne

Azorerne – naturoplevelser i verdensklasse


Midt i Atlanterhavet ligger den smukkeste ø-gruppe, Azorerne. Her venter et overflødighedshorn af smuk natur, naturfænomener og nogle af jordklodens fantastiske underfundigheder. Øgruppen har flere gange været kåret til de mest besøgsværdige øer af National Geographic, og det er ganske let at forstå. 

Natur, hvaler og smukke udsigter
I behøver ikke at rejse til verdens ende for at se paradis. I kan nøjes med at rejse til Azorerne. Det er vel nogle af de ord, der bedst beskriver Azorerne. Selv om hovedøen São Miguel ikke er særlig stor, så skifter naturen konstant karakter. Øen er rig på både flora og fauna samt varme kilder, og i havet omkring lever både hvaler og delfiner. Se de enorme kaskelothvalerne og delfiner danse. Det er en ubeskrivelig oplevelse. 

Aktiv ferie
Man kan nøjes med at nyde og opleve, men man har også rig mulighed for at være aktiv på Azorerne. Oplev naturen på allertætteste hold med smukke vandreture. I kan også tage en tur på mountainbike, ruterne er ubeskrivelige. Eller hvad med klatring eller en tur i kajak? Vil I selv fange fisken til aftensmaden, er havet omkring Azorerne den perfekte legeplads, og I har på samme tid rig mulighed for at spotte delfiner, spækhuggere og hvaler. Mulighederne er mange! 

To uspolerede ferieområder
Azorerne er stadig uspoleret og fri for masseturisme, hvilket bestemt også afspejles i et aldeles rimeligt prisniveau. Ø-gruppen består af ni øer med São Miguel som hovedø. Her vil I elske den smukke havnepromenade i den største by, Ponta Delgada, hvor I kan suge maritime indtryk til jer i de små idylliske, brolagte gader. Besøg også de mange restauranter og markeder, der bugner af frisk fisk i mange arter og smukke farver, og menukortet rummer alt for enhver smag af lækre fiske- og kødretter. Bravo Tours holder til i og omkring hovedbyen Ponta Delgada, samt i Furnas, som er en by omgivet af varme kilder, der strømmer op fra jordens indre.

På ferie med oplevelser
Azorerne har så meget at byde på, som man bare ikke må gå glip af. Bravo Tours har sammensat en lang række oplevelsespakker, hvor I allerede hjemmefra har oplevelserne inkluderet i rejsens pris. Rejs for eksempel med til Adventure, Smukkere end et postkort eller Det store Ø-hop. Find lige den oplevelsespakke, der passer bedst til jer. Der er både oplevelser til den eventyrlystne, livsnyderen og jer, der gerne vil kombinere oplevelser med afslapning. 

Ø-hop i Atlanterhavet
Hvorfor nøjes med at besøge en enkelt af den portugisiske ø-gruppe, når man kan besøge flere? Øerne byder på vidt forskellige oplevelser, men fælles er, at de er ubeskrivelig smukke. På det store ø-hop besøger vi fire øer – São Miguel, Terceira, Faial og Pico. Der er en dansk rejseleder med på hele rejsen. 

Spil golf på Azorerne
På hovedøen São Miguel ligger der to fremragende golfbaner med 18 og 27 huller. Banerne tilbyder spil i naturskønne og grønne omgivelser. Bestil jeres starttider hjemmefra, så er I sikre på, at I kan spille, når I har lyst. Kontakt Bravo Tours’ golfafdeling for mere information. 

Vejret på Azorerne
Det siges, at man kan opleve alle årstider på en dag på Azorerne, så pak en fornuftig kuffert med både badetøj og regnjakke. Gennemsnitstemperaturen ligger på ca. 25 grader i sommermånederne, og blot et par grader lavere i foråret og efteråret. 

Om Azorerne
Azorerne består af ni magiske vulkan-øer, der blev opdaget i 1427. Indtil da var øerne ubeboede, og i dag er de en del af Portugal. Azorerne er bl.a. kendt som verdens smukkeste sted (kåret i 2016 af National Geographic) og sin smukke natur. FAKTA OM AZORERNE

Afrejse
Med Bravo Tours kan I rejse til Azorerne fra:
- Billund
- København
- Aalborg

Flyet lander på hovedøen São Miguel. 

Flyvetid
Ca. 5 timer

Transfer
Transfertiden er tiden fra lufthavnen til første hotelstop.   
- Ponta Delgada: 15 minutter
- Furnas: 45 minutter

Er trafikken tæt, kan transferen tage længere tid.

Tidsforskel
-2 timer i forhold til Danmark.

Valuta
Euro.

Strande
Hovedøen har flere fine sandstrande med mørkt vulkansk sand, først og fremmest langs sydkysten. Der er også naturlige havbassiner flere steder langs kysten, og flere muligheder for at bade i varmtvandskilder.

Mad og drikke
Der er stort udvalg af restauranter i Ponta Delgada. Det portugisiske køkken er en spændende oplevelse til rimelige penge. Frisk fisk og skaldyr bliver serveret overalt, men der findes også spændende restauranter, der serverer gode kødretter til rimelige priser.

Transport
Det er let at komme rundt på São Miguel, hvor der er gode veje. Det nemmeste er at leje en bil eller tage en taxa. 

Elektricitet
220 volt. Adapter er ikke nødvendig.

Billeje
Azorerne er perfekt til oplevelser med en lejet bil, hvis I vil se øen i jeres eget tempo. I kan både leje bilen inden afrejse eller på rejsemålet gennem Bravo Tours’ rejseledere. Under corona har mange biludlejere solgt ud af deres vognpark. Det betyder, at øen hurtigt løber tør for udlejningsbiler – særligt i højsæsonen. Det er derfor en gode idé at være ude i god tid inden afrejse, hvis du vil opleve øen i lejebil.

Sport og aktiviteter
Man kan dyrke mange forskellige former for sport, blandt andet dykning (kun om sommeren), tennis, ridning, jetski, dybhavsfiskeri (kun om sommeren) og vandring.

Golf
Der er to spændende golfbaner på São Miguel. Starttider kan bestilles hjemmefra. I kan booke tider og få råd om banerne hos Bravo Tours’ golfafdeling.

Vores service
Bravo Tours’ dansktalende rejseledere er tilgængelige hele døgnet på rejsemålet. 
I møder dem allerede i lufthavnen, og har I bestilt transfer til hotellet, sørger de for, I kommer frem. 
I løbet af ferien kan I kontakte dem på servicetelefonen, møde dem på de fleste hoteller eller tage med på udflugt. Det er altid muligt at komme i kontakt med en rejseleder.

 

Billeder og video

Bliv inspireret af billeder og video fra Azorerne.
Se billeder og video her >

Hoteller

Vi har et stort udvalg af hoteller på Azorerne.
Se vores hoteller her >

Oplev verdens mest besøgsrige ø-gruppe

Oplevelser

Tag med og få oplevelser for livet på Azorerne.
Se oplevelser her >

Vejret

Find temperatur og vejrudsigter for hele året til din rejse.
Se vejret her >

Rejseguide

Læs vores store rejseguide med alt der er værd at vide.
Se rejseguide her >

Premiumrejser

Vælg en premiumrejse med oplevelser inkluderet.
Se premiumrejser her >

Områder på Azorerne

Hoteller på Azorerne

Kort

Klik her for at se hotellets beliggenhed

Find rejse til Azorerne

FILTRER & TILPAS

Sorter efter

Afrejse

Pris

Rejsemål

Rejsetype

Vurdering

Pension

Faciliteter

Kategorier

Rejsende

Kalender

Vælg hvordan du vil sortere
Vis pris som
Vælg minimum vurdering

Vælg rejselængde

  • 7
  • 14
  • 21

Oplevelser på Azorerne

Ildsøen og tvillingesøerne

Med dansktalende rejseleder
I dag tager vi på opdagelse, når vi besøger to af øens absolutte højdepunkter, Ildsøen og Tvillingesøerne. Vi starter dagen med et lokalt indblik i øens keramikproduktion, når vi besøger Ceramica Viera i Lagoa, som har haft deres værksted og produktion siden 1862. Vi hører om og ser den traditionelle keramikfremstilling lige fra produktion og blanding af ler til formning og brænding, samt glasering og maling.

Vi fortsætter mod Lago do Fogo, Ildsøen, som af mange anses for at være den smukkeste af de tre store vulkankratersøer på øen. Vi finder den 947 meter over havets overflade, hvor vi nyder den flotte udsigt, inden vi kører til Ribeira Grande på nordkysten og spiser frokost.

Efter frokost fortsætter vi mod Tvillingesøerne, hvor vi gør et stop ved den bedste panoramaudsigt over søerne. På en klar dag ser man let kontrasterne af den blå og grønne sø, ligesom vi ser byen i vulkankrateret, Sete Cidades.

Vi slutter dagen af ved en lokal ananasplantage. På Azorerne er en ananas nemlig ikke bare en ananas! Her hører vi om produktionen og får de bedste tips med på vejen til at spotte de bedste ananasser.

På turen er det en god idé at medbringe: Kamera, en ekstra trøje, vand, snacks og evt. gode sko.

Vi tager forbehold for manglende tilmelding og udsolgte udflugter.

Rigtig god fornøjelse!

Udflugten kan køres i omvendt rækkefølge.

Bemærk at der ikke er afhentning fra hotellerne i Furnas, Villa Franca Do Campo, Capela og Ribeira Grande. Bor du her, og ønsker du at deltage i udflugten, skal du møde op på Turismo i Ponta Delgada. Transport til og fra mødestedet er for egen regning.

Udflugtsdatoen er vejledende. Den endelige dato, hvor udflugten afvikles, oplyses ved ankomst til destinationen.

Vejledende pris:
Voksne kr. 450 pr. person
Børn kr. 350 pr. barn


Vi tager forbehold for manglende tilmelding og udsolgte udflugter. Udflugten kan køres i omvendt rækkefølge.
Udflugtsdatoen er vejledende. Den endelige dato, hvor udflugten afvikles, oplyses ved ankomst til destinationen.

Øst ørundtur, Nordeste

Med dansktalende rejseleder
Udflugten til São Miguels nordøstlige distrikt, Nordeste, byder på storslåede naturoplevelser. På vores tur gennem dette meget gamle og traditionsrige distrikt indrammes vejen af blomster, en enorm frodighed, fantastiske vandfald og storslået udsigtspunkter!

De endemiske vækster trives godt i den uberørte natur på øens nordøstlige side. På denne del af São Miguel finder man de fleste fredede naturområder, og byerne er ganske små. Det har givet naturen gode betingelser til glæde for de mange naturelskere, der ønsker at se den smukke side af området.

Vejene er snoede og udsigtspunkterne mange og smukke. I løbet af dagen besøger vi bl.a. byen Povoação, hvor de første bosættelser på São Miguel startede i 1400-tallet. Undervejs fortæller rejselederen mere om São Miguels historie, de sociale forhold på Azorerne i dag samt blomster og planter på denne frodige del af øen.

På turen er det en god idé at medbringe: Kamera, en ekstra trøje, vand, snacks og evt. gode sko.

Bemærk at der ikke er afhentning fra hotellerne i Furnas, Villa Franca Do Campo, Capela og Ribeira Grande. Bor du her, og ønsker du at deltage i udflugten, skal du møde op på Turismo i Ponta Delgada. Transport til og fra mødestedet er for egen regning.

Vejledende pris:
Voksne kr. 450 pr. person
Børn kr. 350 pr. barn

Vi tager forbehold for manglende tilmelding og udsolgte udflugter. Udflugtsdatoen er vejledende. Den endelige dato, hvor udflugten afvikles, oplyses ved ankomst til destinationen.

Smag på Azorerne

Med dansktalende rejseleder
Azorerne har et enestående køkken, der bærer præg af, at det ligger midt ude i Atlanterhavet, og i mange århundrede har været afskåret fra omverden. Der produceres rigtig mange, lækre produkter på de ni øer, hvor man udnytter, hvad man har og tryller delikate, traditionelle retter frem.

På denne tur introducerer vi dig for nogle af de retter, man kan finde rundt på de mange små og hyggelige restauranter på øerne. Når vi rejser nye steder hen, så er det en del af oplevelsen at prøve nye smage og sammensætninger, men indimellem mangler vi måske modet til at bestille noget nyt og ukendt, når vi sidder med menukortet. Her får vi lov til at smage lidt af det hele, mens vi lærer mere om maden og de lokale, kulinariske traditioner.

Maden kommer som små anretninger, hvor vi bl.a. skal smage lokal ost, traditionelle fiskeretter, kød samt smage på de lokale drikke som øl, vin og sodavand.

På turen er det en god idé at medbringe: Kamera og lidt appetit (bemærk arrangementet er en let frokost).

Bemærk at der ikke er afhentning fra hotellerne i Furnas, Villa Franca Do Campo, Capela og Ribeira Grande. Bor du her, og ønsker du at deltage i udflugten, skal du møde op på Turismo i Ponta Delgada. Transport til og fra mødestedet er for egen regning.

Vejledende pris:
Voksne kr. 165 pr. person
Børn kr. 145 pr. barn

Vi tager forbehold for manglende tilmelding og udsolgte udflugter. Udflugtsdatoen er vejledende. Den endelige dato, hvor udflugten afvikles, oplyses ved ankomst til destinationen.

Lagoa das Furnas

Med dansktalende rejseleder
På denne heldagstur besøger vi øens største vulkankrater, Furnas, hvor de boblende og kogende kilder, de såkaldte Caldeiras, vidner om den vulkanske aktivitet i området. Varmen i jorden bliver udnytter i geotermiske anlæg, som ligger nord for Furnas. Gennem mange år har indbyggerne i Furnas brugt varmen til at tilbedere den traditionelle Furnas-ret ’Cozido’. Gryderetten indeholder alt godt fra køkkenhaven samt gode kødudskæringer, der sænkes to meter ned i den vulkanske jord, hvor den koger ved 100 grader i ca. fire timer. Retten er selvfølgelig på menuen til frokost.

I Furnas by besøger vi desuden øens smukkeste park, den botaniske have Terra Nostra parken, som yderligere er Azorernes største botaniske have på 12 hektar. Der er en guidet rundtur i parken, hvor vi hører mere om den fauna og historie, parken rummer. Terra Nosta er også kendt for ungdommens kilde, som er et termisk bad med 36 grader varmt vand. Der er mulighed for at bade og nyde varmen i de bedste omgivelser (husk badetøj og håndklæde).

Vi runder Furnas af ved udsigtspunktet Pico do Ferro, som byder på en storslået udsigt ud over det store krater, som både indeholder by og sø i ét billede.

På tilbageturen til Ponta Delgada kommer vi forbi en af de sidste te-plantager i Europa Chá Gorreana fra 1883, hvor de bruger de traditionelle maskiner til deres te-produktion.

På turen er det en god idé at medbringe: Kamera, en ekstra trøje, badetøj, håndklæder, vand, snacks og evt. gode sko.

Bemærk at der ikke er afhentning fra hotellerne i Furnas, Villa Franca Do Campo, Capela og Ribeira Grande. Bor du her, og ønsker du at deltage i udflugten, skal du møde op på Turismo i Ponta Delgada. Transport til og fra mødestedet er for egen regning.

Vejledende pris:
Voksne kr. 510 pr. person
Børn kr. 398 pr. barn

Vi tager forbehold for manglende tilmelding og udsolgte udflugter. Udflugtsdatoen er vejledende. Den endelige dato, hvor udflugten afvikles, oplyses ved ankomst til destinationen.

Byrundtur i Ponta Delgada

Med dansktalende rejseleder
Smukt skrående over en bred bugt ligger São Miguels hovedstad, Ponta Delgada. En af de bedste måder at opleve og udforske denne dejlige by på er til fods. I løbet af turen lærer vi Ponta Delgada at kende, idet vi bl.a. besøger to af byens smukke kirker. Den ene af dem, Santo Cristo kirken, er en af Portugals rigeste!

Vi ser også nærmere på byens spændende frugt- og grønsagsmarked i den østlige del af byen. Mens vi går på de dekorative fortove, hører vi mere om de små ting, der gemmen tiden har formet byen til det, den er i dag.

På turen er det en god idé at medbringe: Kamera, en ekstra trøje, vand, snacks og evt. gode sko. Udflugten er eksklusive transport. 

Vejledende pris: 
Voksne kr. 90 pr. person
Børn kr. 60 pr. barn

Vi tager forbehold for manglende tilmelding og udsolgte udflugter. Udflugtsdatoen er vejledende. Den endelige dato, hvor udflugten afvikles, oplyses ved ankomst til destinationen.

Byrundtur i Ponta Delgada & Smag på Azorerne

Med dansktalende rejseleder
Brug første dagen på São Miguel på bedste vis. Ponta Delgada rummer en masse historie, hemmeligheder og utrolige arkitektur, som bare venter på at blive fortalt og præsenteret. Vi betræder de historiske gader og smager os gennem den madkultur, der definerer disse øer midt ude i Atlanterhavet!

Kombinér de to udflugter: Byvandring i Ponta Delgada og Smag på Azorerne. Den bedste måde at blive kendt i byen og lære Azorernes spændende madkultur at kende!

På turen er det en god idé at medbringe: Kamera, en ekstra trøje, vand, snacks og evt. gode sko. Udflugten er eksklusive transport.

Vejledende pris: 
Voksne kr. 200 pr. person
Børn kr. 180 pr. barn

Vi tager forbehold for manglende tilmelding og udsolgte udflugter. Udflugtsdatoen er vejledende. Den endelige dato, hvor udflugten afvikles, oplyses ved ankomst til destinationen.

Vandring tværs over øen

Med dansktalende rejseleder
På denne vandretur ser vi nærmere på São Miguels midterste stykke – et lidt overset område, der er utroligt smukt.

Turen er delt op i tre dele: Først vandrer vi på stier omgivet af de flotte, sorte lavasten-gærder, man før i tiden brugte som hegn for at beskytte sine afgrøder mod den til tider stærke Atlanterhavs vind. På den næste del bevæger vi os ind i naturreservatet Pinhal da Paz, der er et skovlignende område, hvor lokalbefolkningen nyder at tilbringe weekender med familie og venner. Her bliver der også mulighed for at bestige et mindre bjerg og nyde den fascinerende udsigt over øen.

Fra Pinhal da Paz bevæger vi os ned på den anden side gennem markområder til gården Pico da Cruz. Hernede bliver vi taget imod af familien Soares, der ejer gården og har gjort det gennem mange generationer. De byder os velkomne, og vi får lov at smage på nogle af Azorernes forskellige vine og lækre oste. 

En fantastisk tur gennem et mere ukendt område, der viser Azorernes alsidige og smukke natur. Ruten er 8 km. og betragtes som en medium-svær vandretur.

Vær opmærksom på at vejret på São Miguel kan skifte ret hurtigt. Tag derfor tøj med til al slags vejr og gode vandresko. Hvis vejret er dårligt, for eksempel ved kraftig vind og regn, kan turen enten blive ændret eller aflyst. Denne besked gives af rejselederen ved turens start.

På turen er det en god idé at medbringe: Kamera, komfortabelt tøj efter vind og vejr, vand, snacks og gode sko.

Bemærk at der ikke er afhentning fra hotellerne i Furnas, Villa Franca Do Campo, Capela og Ribeira Grande. Bor du her, og ønsker du at deltage i udflugten, skal du møde op på Turismo i Ponta Delgada. Transport til og fra mødestedet er for egen regning.

Vejledende pris: 
Voksne kr. 295 pr. person
Børn kr. 245 pr. barn

Vi tager forbehold for manglende tilmelding og udsolgte udflugter. Udflugtsdatoen er vejledende. Den endelige dato, hvor udflugten afvikles, oplyses ved ankomst til destinationen.

Hval- og delfinsafari (Katamaran)

Med engelsktalende rejseleder
I havet omkring São Miguel finder du mange forskellige hvalarter og ikke mindre end otte ud af 12 af verdens delfinarter. Tag med på et uforglemmeligt eventyr og oplev havets mest imponerende dyr! Kaptajnen får via radiokontakt til hvalobservatorierne langs kysten besked om, hvor hvalerne og delfinerne befinder sig. Delfinerne opholder sig ofte i store grupper med ca. hundrede individer i hver – og derfor er der gode chancer for at se dem.

Følelsen, når en gigantisk kaskelothval befinder sig bare nogle få meter fra båden, kan ikke beskrives – den skal opleves! Over naturlovene råder imidlertid ingen, derfor kan det ikke garanteres, at vi får disse dyr at se, men chancerne er store. Det kan også ske, at turen indstilles, hvis vejret ikke tillader sejlads. Denne beslutning tages på mødestedet, før turen starter. Turene varer ca. tre timer.

Denne udflugt er uden dansktalende rejseleder.

Vær opmærksom på at, vi ikke anbefaler gravide eller personer, der har ondt i ryggen, er hjerteopereret eller lignende at deltage på denne tur. Katamaranen kan have klapvogn og rollator med ombord, dog kan man ikke manøvre rundt med dem.

Bemærk at der ikke er afhentning fra hotellerne i Furnas, Villa Franca Do Campo, Capela og Ribeira Grande. Bor du her, og ønsker du at deltage i udflugten, skal du møde op på Turismo i Ponta Delgada. Transport til og fra mødestedet er for egen regning.

Vejledende pris: 
Voksne kr. 490 pr. person
Børn kr. 245 pr. barn

Vi tager forbehold for manglende tilmelding og udsolgte udflugter. Udflugtsdatoen er vejledende. Den endelige dato, hvor udflugten afvikles, oplyses ved ankomst til destinationen.

Hval- og delfinsafari (Zodiac-båd)

Med engelsktalende rejseleder
Kom med på hval- & delfinsafari ombord på Zodiac-båden. En unik oplevelse hvor der er mulighed for at komme tættere på mange af verdens hvalarter og ikke mindre end 8 ud af 12 delfinarter. Tag med på et uforglemmeligt eventyr og oplev havets mest imponerende dyr. Kaptajnen får via radiokontakt besked fra hvalobservatorierne langs kysten, hvor hvalerne og delfinerne befinder sig. Delfinerne opholder sig ofte i store stimer, og derfor er der gode chancer for at se dem.

Følelsen, når en gigantisk kaskelothval befinder sig på nær afstand, kan ikke beskrives – den skal opleves! Over naturlovene råder imidlertid ingen. Derfor kan det ikke garanteres, at vi får disse dyr at se, men chancerne er store.

Vær opmærksom på at Zodiac-båden er en U-formet gummibåd/speedbåd, hvor man sidder i sildebens-sæder foran- og bag hinanden. Man bliver iført en regnjakke og -bukser. Båden kan blive våd omkring fødderne. Vi anbefaler derfor at have badesko på eller med. Vi anbefaler ikke gravide eller personer, der har ondt i ryggen, er hjerteopereret eller lignende at deltage på denne tur, da båden sejler ca. 65 km/t.

På turen er det en god idé at medbringe: Kamera, en ekstra trøje og badesko.

Bemærk at der ikke er afhentning fra hotellerne i Furnas, Villa Franca Do Campo, Capela og Ribeira Grande. Bor du her, og ønsker du at deltage i udflugten, skal du møde op på Turismo i Ponta Delgada. Transport til og fra mødestedet er for egen regning.

Vejledende pris:
Voksne kr. 490 pr. person


Udflugtsdatoen er vejledende. Den endelige dato, hvor udflugten afvikles, oplyses ved ankomst til destinationen. Vi tager forbehold for manglende tilmelding og udsolgte udflugter.

Svøm med delfiner

Med engelsktalende rejseleder
Vi sejler i speedbåde ud på det store Atlanterhav. Vi suser afsted på det store ocean for at finde de legesyge delfiner, som elsker at svømme om kap med båden. Udstyret med snorkel, maske og svømmedragt vil vi fra overfladen betragte de fantastiske pattedyrs leg i vandet. En mageløs oplevelse hvor vi kommer tæt på de vilde og meget nysgerrige dyr.

Praktik omkring turen: Man bliver kilet ned i vandet fra bådens kant i små hold. Her kigger man efter delfinflokke, der passerer forbi med forhåbning om, at de kommer tæt på. Man skal kun svømme på turen. Medbring gerne eget håndklæde.

Denne udflugt er uden dansktalende rejseleder.

Bemærk at der ikke er afhentning fra hotellerne i Furnas, Villa Franca Do Campo, Capela og Ribeira Grande. Bor du her, og ønsker du at deltage i udflugten, skal du møde op på Turismo i Ponta Delgada. Transport til og fra mødestedet er for egen regning.

Vejledende pris:
Voksne kr. 640 pr. person
Børn kr. 320 pr. barn

Vi tager forbehold for manglende tilmelding og udsolgte udflugter. Udflugtsdatoen er vejledende. Den endelige dato, hvor udflugten afvikles, oplyses ved ankomst til destinationen.

Canyoning, vandfald og stor natur

Med engelsktalende rejseleder
Det indre af São Miguel gemmer på vandfald og vandløb, som man kan udforske aktivt med canyoning. Gå ind i vandet, hop ind i krystalklare vandbassiner, glid mellem klipper formet af strømmen og udfordr vandfaldene, der flyder fra toppen. Dette er ingredienserne til adrenalin og sjov i et ægte vandland skabt af naturen i området Ribeira dos Caldeirões.

Sammen med andre ligesindet eventyrere, som ønsker at komme helt tæt på Azorernes natur, bliver man instrueret af en instruktør til at komme igennem de mange spændende udfordringer. Der bliver også mulighed for at rappelle ned igennem vandfald. Helt klart et adrenalin-sus og en mulighed for at få en uforglemmelig oplevelse.

På turen er det en god idé at medbringe: Kamera, badetøj, håndklæde, vand og snacks. Der bliver udleveret våddragter, sko og hjelm, på stedet til aktiviteten.

Rigtig god fornøjelse!


Vejledende pris:
Voksne kr. 525 pr. person
Børn kr. 265 pr. barn


Bemærk at der ikke er afhentning fra hotellerne i Furnas, Villa Franca Do Campo, Capela og Ribeira Grande. Bor du her, og ønsker du at deltage i udflugten, skal du møde op på Turismo i Ponta Delgada. Transport til og fra mødestedet er for egen regning.


Udflugtsdatoen er vejledende. Den endelige dato, hvor udflugten afvikles, oplyses ved ankomst til destinationen. Vi tager forbehold for manglende tilmelding og udsolgte udflugter. Udflugten kan køres i omvendt rækkefølge.

Jeeptur, Ildsøen og Tvillingesøerne

Med engelsktalende rejseleder
På denne tur begynder vi på São Miguels vestlige kyst, hvor vi besøger det store kraterområde, Sete Cidades. Uanset om vi er på toppen af krateret eller nede ved søens bred, vil den betagende udsigt fange dig. Vi gør et kort stop i byen Sete Cidades for at besøge den kendte bykirke São Nicolau, hvor der også er chance for at tanke op med forsyninger af snacks, vand mm.

Efter frokost kører vi op i højdedragene til Lagoa do Fogo, også kendt som Ildsøen. Kratersøen ligger i 575 meters højde, hvilket gør den til den højest beliggende kratersø på Azorerne – et storslået syn som omfavner alle naturelskere!

Har man været på São Miguel før, eller ønsker at se de kendte områder fra en unik og autentisk vinkel, hvor busser og biler ikke kommer, er Jeep-turene helt klart den bedste måde at komme rundt på. En oplevelse med gode minder og billeder hele vejen igennem!

Vær opmærksom på: Turen er for hele familien. Maxkapaciteten i jeepen er 6 personer - er man en familie afsted, kan man være 8 personer. Vi anbefaler ikke denne tur for gravide eller personer, der har ondt i ryggen, er hjerteopereret eller lignende. Der bliver mulighed for at bade i termiske bade mod et gebyr, så medbring gerne badetøj og håndklæde til dette. Deltagere, der ikke bader, kører ud på andre stop i mellemtiden. Der er frokost inkluderet på turen.

På turen er det en god idé at medbringe: Kamera, en ekstra trøje, vand og snacks samt badetøj og håndklæde, hvis man vil bade.

Bemærk at der ikke er afhentning fra hotellerne i Furnas, Villa Franca Do Campo, Capela og Ribeira Grande. Bor du her, og ønsker du at deltage i udflugten, skal du møde op i Ponta Delgada. Transport til og fra mødestedet er for egen regning (mødested vil blive oplyst på rejsemålet).

Vejledende pris:
Voksne pr. person 525 kr.
Børn pr. barn 265 kr.

Vi tager forbehold for manglende tilmelding og udsolgte udflugter. Udflugtsdatoen er vejledende. Den endelige dato, hvor udflugten afvikles, oplyses ved ankomst til destinationen. 

Jeeptur, Tvillingesøerne

Med engelsktalende rejseleder
På denne tur begynder vi på den vestlige kyst af øen São Miguel, hvor vi besøger det store krateret område, Sete Cidades. Dette krater er et af Portugals syv naturlige vidundere. Vi stopper ved mange udsigtspunkter, herunder Empadada Lakes, Pico da Cruz, Cumeeira Grande (kraterkanten), Vista do Rei, byen Sete Cidades samt mange andre. En tur rundt om kraterkanten er altid spændende, hvor du vil se de mest fantastiske udsigter!

Har man været på São Miguel før, eller ønsker at se de kendte områder fra en unik og autentisk vinkel, hvor busser og biler ikke kommer, er Jeep tuerne helt klart den bedste måde at komme rundt på! En oplevelse med gode minder og billeder hele vejen igennem!

Vær opmærksom på: Turen er for hele familien. Max kapaciteten i jeep er 6 personer er man en familie afsted, kan man være 8 personer. Vi anbefaler ikke denne tur for gravide eller personer, der har ondt i ryggen, er hjerteopereret eller ligne.

På turen er det en god idé at medbringe: Kamera, en ekstra trøje, vand og snacks.

Bemærk at der ikke er afhentning fra hotellerne i Furnas, Villa Franca Do Campo, Capela og Ribeira Grande. Bor du her, og ønsker du at deltage i udflugten, skal du møde op i Ponta Delgada. Transport til og fra mødestedet er for egen regning (mødested vil blive oplyst på rejsemålet)

Vejledende pris:
Voksne kr. 279 pr. person 
Børn kr. 279 pr. barn

Vi tager forbehold for manglende tilmelding og udsolgte udflugter. Udflugtsdatoen er vejledende. Den endelige dato, hvor udflugten afvikles, oplyses ved ankomst til destinationen.

Jeeptur, Nordeste

Med engelsktalende rejseleder
Nordeste er den ældste del af øen São Miguel og er kendt for sine smukke vandfald, uspolerede og fredede natur og højdepunkter med de bedste udsigtspunkter!

Langs kysten til Nordeste besøger vi det smukke vandfald, Ribeira dos Caldeirões. Ved siden af vandfaldet ligger en gammel vandmølle og den smukke have til området. I landsbyen Nordeste får vi tid til at gå rundt i landsbyen. Fra Nordeste fortsætter vi videre til den sydøstlige del af øen til Povoaçao og stopper på vejen ved udsigtspunkter, som tager pusten fra alle.

Vi udforsker grusvejen gennem Rota da Tronqueira, som kun kan besøges med jeep. Området er hjemsted for den sjældne og truede azoriske dompap, Priolo, som er endemisk for Azorerne. I denne region finder vi også det højeste punkt på øen Sao Miguel, Pico da Vara, i 1103 meters højde. Vi spiser vores frokost i Povoação, og der er også tid efter frokost til at gå rundt. Den fremragende udsigt fra højdedraget Salto do Cavalo er et must på turen, da vi overser både Furnas-krateret og Povoação!

Har man været på São Miguel før, eller ønsker man at se de kendte områder fra en unik og autentisk vinkel, hvor busser og biler ikke kommer, er jeep-turene helt klart den bedste måde at komme rundt på. En oplevelse med gode minder og billeder hele vejen igennem!

Vær opmærksom på, at turen er for hele familien. Max-kapaciteten i jeepen er 6 personer. Er man en familie afsted, kan man være 8 personer. Vi anbefaler ikke denne tur for gravide eller personer, der har ondt i ryggen, er hjerteopereret eller lignende. Der er frokost inkluderet på turen.

På turen er det en god idé at medbringe: Kamera, en ekstra trøje, vand og snacks.

Bemærk at der ikke er afhentning fra hotellerne i Furnas, Villa Franca Do Campo, Capela og Ribeira Grande. Bor du her, og ønsker du at deltage i udflugten, skal du møde op i Ponta Delgada. Transport til og fra mødestedet er for egen regning (mødested vil blive oplyst på rejsemålet)

Vejledende pris:
Voksne kr. pr. person 565 kr.
Børn kr. pr. barn 285 kr. 

Vi tager forbehold for manglende tilmelding og udsolgte udflugter. Udflugtsdatoen er vejledende. Den endelige dato, hvor udflugten afvikles, oplyses ved ankomst til destinationen.

Jeeptur, Furnas

Med engelsktalende rejseleder
På vores tur til Furnas begynder vi på den nordlige kyst, hvor te-plantagen Cha Gorreana fra 1883 åbner dørene til deres gamle maskiner og ikke mindst smukke te-marker. Når vi ankommer til Furnas, er der forskellige stop for at se Furnas-krateret, såsom Pico do Ferro. Der er frokost inkl. på turen, og her skal vi nyde den berømte Furnas ret, Cozido, som er tilberedt i den varme jord i området.

Når vi bevæger os ud af Furnas, gør vi stop ved kratersøen og ser bla. kapellet Nuestra Señora de las Victorias, også kendt som spøgelseskirken. Langs den sydlige kyst mod Ponta Delgada gør vi stop ved den bedste udsigt over den gamle hovedstad Vila Do Campo. Udsigtspunktet hedder Nossa Senhora da Paz som yderligere har en magisk historie bag sig.

Vær opmærksom på, at turen er for hele familien. Max-kapaciteten i jeepen er 6 personer. Er man en familie afsted, kan man være 8 personer. Vi anbefaler ikke denne tur for gravide eller personer, der har ondt i ryggen, er hjerteopereret eller lignende. Der bliver mulighed for at bade i termiske bade mod et gebyt, så medbring gerne badetøj og håndklæde til dette. Deltagere, der ikke bader, kører ud på andre stop i mellemtiden. Der er frokost inkluderet på turen.

På turen er det en god idé at medbringe: Kamera, en ekstra trøje, vand og snacks.

Bemærk at der ikke er afhentning fra hotellerne i Furnas, Villa Franca Do Campo, Capela og Ribeira Grande. Bor du her, og ønsker du at deltage i udflugten, skal du møde op i Ponta Delgada. Transport til og fra mødestedet er for egen regning (mødested vil blive oplyst på rejsemålet).

Vejledende pris:
Voksne kr. 525  pr. person 
Børn kr. 265 pr. barn

Vi tager forbehold for manglende tilmelding og udsolgte udflugter. Udflugtsdatoen er vejledende. Den endelige dato, hvor udflugten afvikles, oplyses ved ankomst til destinationen.

 

Adventure pakke

Er du eventyrlysten? Og vil kombinere sjove øjeblikke, adrenalin og stærke følelser med hinanden? Så er Azorerne stedet for dig! Vi har samlet vores bedste adventure oplevelser i en udflugtspakke hvor nye, som erfarne kan deltage i de mange aktiviteter.

Oplevelserne der venter

Surf lektion
Dagen byder på et indblik i teknikken af at surfe på de brusene Atlanterhavs bølger! Lær grundtrinene i at surfe i de bedste omgivelser. At surfe kan se legene let ud, men der ligger stort arbejde i at komme op på brættet, ramme bølgende og derefter holde balancen. På dagen vil den engelsktalende instruktør gå i dybden med en masse praktiske øvelser på stranden og i vandet.

Canyoning
Omgivet af vandfald og tæt pakket natur – finder vi ruten igennem området Ribeira dos Caldeirões, hvor turen starter ned igennem kløften med vandfald, floder og laguner. Vi skal bla. rappelle igennem vandfald og ikke mindst slide og kurve ned igennem floderne. En mindeværdig oplevelse!

Hval- & delfin safari med snorkling.
Vi kombinerer det bedste på havet denne dag! Der er mulighed for at se Atlanterhavets helt store dyr, kaskelothvalen eller de legesyge delfiner, som vi besøger ude på havet. Naturreservatet og øen; Ilhéu de Vila Franca do Campo, her for vi fornemmelsen af, at bliver Robinson Crusoe for en kort stund, med snorkling og badning på Øen der kun er 5 hektar!

Mountainbike & aktiviteter i Sete Cidades!
Træd i dit eget tempo gennem genveje blandt græsningsarealer, skovstier, rækker af hortensiaer og skøn natur! Sete Cidades krateret også kendt som Tvillingesøerne, har et idyllisk landskab som bare venter på at blive opdaget, nydt og ind åndet af gode oplevelser! Glæd dig et en dag med naturens eget skuespil, mens du er aktiv!

På turen er det en god idé at medbringe: Kamera/evt. action kamera, badetøj, håndklæde, vand, snacks, snorkeludstyr og ekstra trøje.

Praktisk information om udflugterne udleveres på Azorerne. 

Alle oplevelser har udgangspunkt fra hovedbyen Ponta Delgada, bor man ikke i byen er transport til Ponta Delgada for egen regning. Ved ankomst til São Miguel får man et personligt brev med; mødested og tidspunkt, samt dagene for aktivisterne.

Vejledende pris:
Voksne kr. 1.950 pr. person
Børn kr. 1.950 pr. barn.

Vandring ved Tvillingesøerne

Kom med på den storslået vandretur rundt ved Tvillingesøernes imponerende kraterkanter! Ruten begynder nær tvillingesøerne, ved den østlige del af Sete Cidades klippe ryg og ender i landsbyen.

Under turen kommer vi forbi den gamle og kendte akvædukt; Muro das Nove Janelas, som tidligere har forsynet Ponta Delgada med rent drikkevand. Vi kommer frem til en opstigning, som bringer os op på højdedraget, Pico da Cruz, som er det højeste punkt ved Tvillingesøerne, 845 meter. Her vil der være en fantastisk udsigt, over hele området som bare skal opleves! Under hele turen vil der være udsigt til området, samt byerne ved nordkysten. Turen er 12,5 km og betragtes som middel af sværhedsgrad, der vil være madpakker inkl. på turen.

Vi nyder vores frokost med den bedste udsigt langs ruten. Når vi forlader kraterkanten og går ned mod landsbyen, her vil der være en stejl nedstigning, som kræver alm. gode ben. I Sete Cidades by, vil der være fritid på egen hånd til at opleve landsbyen charme for en kort stund.
På turen er det en god idé at medbringe: Kamera, komfortabelt tøj efter vind og vejr, vand, snacks og gode sko.

Bemærk at der ikke er afhentning fra hotellerne i Furnas, Villa Franca Do Campo, Capela og Ribeira Grande. Bor du her, og ønsker du at deltage i udflugten, skal du møde op på Turismo i Ponta Delgada. Transport til og fra mødestedet er for egen regning.

Vejledende pris:
Voksne kr. 350 pr. person
Børn kr. 350 pr. barn

Vi tager forbehold for manglende tilmelding og udsolgte udflugter. Udflugtsdatoen er vejledende. Den endelige dato, hvor udflugten afvikles, oplyses ved ankomst til destinationen.

Hval- & delfinsafari fra Nordkysten; Rabo de Peixe

Med engelsktalende rejseleder
Kom med på hval- & delfinsafari ombord på Zodiac-båden, hvor vi går tilbage til rødderne af hvalsafari på Azorerne. Tag med på i Nordkysten og genopdag spændingen ved en ekspedition for at observere havets store dyr.

Nordkysten er kendt for sine uregerlige hav og byder på udfordringer, der gør denne ekspedition til et autentisk eventyr. Fra vurdering af havets forhold, til det øjeblik, hvor hvalspotterne giver ordre om at tage af sted. Vi sejler ud fra den kendte fisker landsby; Rabo de Peixe, hvor transport til og fra landsbyen er inkl.

Følelsen, når en gigantisk kaskelothval befinder sig på nær afstand, kan ikke beskrives – den skal opleves! Over naturlovene råder imidlertid ingen. Derfor kan det ikke garanteres, at vi får disse dyr at se, men chancerne er store.

Vær opmærksom på at Zodiac-båden er en U-formet gummibåd/speedbåd, hvor man sidder i sildebens-sæder foran- og bag hinanden. Man bliver iført en regnjakke og -bukser. Båden kan blive våd omkring fødderne. Vi anbefaler derfor at have badesko på eller med. Vi anbefaler ikke gravide eller personer, der har ondt i ryggen, er hjerteopereret eller lignende at deltage på denne tur, da båden sejler ca. 65 km/t.

På turen er det en god idé at medbringe: Kamera, en ekstra trøje og evt. badesko.

Udflugten er med transport fra Ponta Delgada. Bemærk at der ikke er afhentning fra hotellerne i Furnas, Villa Franca Do Campo, Capelas og Ribera Grande. Bor du her, og ønsker du at deltage i udflugten, skal du møde op på Turismo i Ponta Delgada. Transport til og fra mødestedet er for egen regning. Transport til nordkysten gør sig kun gældende for hoteller i Ponta Delgada.

Vejledende pris:
Voksne kr. 565 pr. person
Børn kr. 565 pr. barn


Udflugtsdatoen er vejledende. Den endelige dato, hvor udflugten afvikles, oplyses ved ankomst til destinationen. Vi tager forbehold for manglende tilmelding og udsolgte udflugter.

Video fra Azorerne

Video fra Azorerne