Alle rejsemål
Rundrejser
Safari
Golf
Flybillet
  • Gran Canaria

Find netop din rejse

Billeder og video

Bliv inspireret af billeder og video fra Gran Canaria.

Se billeder og video her >

Hoteller

Vi har et stort udvalg af hoteller på Gran Canaria.

Se vores hoteller her >

Om Gran Canaria

Gran Canaria

Gran Canaria – danskernes feriefavorit om vinteren

Når vinteren kommer til Danmark, er der ét favoritrejsemål over dem alle, Gran Canaria. Her venter fantastisk spansk feriestemning, sol og varme og dejlige strande.

Strande og tapas
På Gran Canaria har I aldrig langt til stranden både i Playa del Inglés, Puerto Rico og områderne omkring. Lige fra ”sanddynerne” i Maspalomas til originale strande og Playa de Amadores, hvor sandet er importeret direkte fra Caribien. Strandpromenaden er også fyldt med gode restauranter, og det samme gør sig gældende i centrum af de mange områder. Nyd tapas, spansk rødvin og en god paella – så bliver det ikke bedre!

Vælg jeres favoritområde
Gran Canaria er ikke blot en destination, men mange samlet på én. Bravo Tours hjælper jer gerne med at vælge det område, der passer bedst til jeres ferie. Bravo Tours har seks forskellige områder – lige fra livlige feriebyer med underholdning og forlystelser til hyggelige og afslappende oaser.

Klassikere i syd
Sydkysten er øens mest solsikre område, og her har vi udvalgt de bedste områder og hoteller til jer. Playa del Inglés er øens største ferieområde og er i dag næsten vokset sammen med hyggelige Maspalomas, lokale San Agustín og eksklusive Meloneras. Puerto Rico omtales som øens mest solsikre område og længere mod vest ligger Taurito-dalen med alt sin charme.

Oplev Gran Canaria
Gran Canaria er fuld af oplevelser. Ved stranden og i feriebyerne er der rig mulighed for at være aktiv – her er masser af vandsportsaktiviteter, minigolf og tennisbaner. Tager I lidt væk fra solkysten, venter der sig et hav af kontraster og spændende udflugtsmuligheder. Oplev naturen, bjergene og de autentiske landsbyer. Ud for kysten kan I også opleve hvaler og delfiner på en bådsafari.

Golf på Gran Canaria
På Gran Canaria er banerne og klimaet perfekt til golf, når det bliver koldt i Danmark. Øen har ikke mindre end seks rigtig gode baner, så uanset hvor I bor, ligger der en golfbane i nærheden af jer. Hvis I bestiller jeres golftider hjemmefra, sikrer vi jer de bedste starttider – men det er selvfølgelig også muligt at bestille en golftid på rejsemålet gennem Bravo Tours’ rejseledere.

Vejret på Gran Canaria
Klimaet på Gran Canarias sydkyst er perfekt til en ferie, hvor I vil nyde det dejlige sommervejr. Selv om vinteren er her i gennemsnit over 22 grader – helt ideelt til både at nyde solens stråler eller tage ud på oplevelser.

Om Gran Canaria
Gran Canaria er den 3. største af De Kanariske Øer – kun overgået af Tenerife og Fuertventura. Øen er kendt for sine dejlige temperaturer og gode feriestemning. Øen har ca. 800.000 indbyggere, men hvert år besøger millioner turister øen for at nyde det dejlige klima.

 

FAKTA OM GRAN CANARIA

Afrejse
Med Bravo Tours kan I rejse til Gran Canaria fra:
- Billund
- Aalborg
- København

Flyvetid
Ca. 5 timer

Transfer
Transfertiden er tiden fra lufthavnen til første hotelstop.

- Playa del Inglés: 25 minutter
- San Agustín: 25 minutter
- Maspalomas: 30 minutter
- Meloneras: 35 minutter
- Puerto Rico: 45 minutter
-Taurito-dalen: 1 time

Er trafikken tæt, kan transferen tage længere tid.

Tidsforskel
-1 time i forhold til Danmark.

Valuta
Euro.

Strande
Gran Canarias sydkyst har mange dejlige og lange strande. Sandet er fint, og mange af strandene har mørkt lavasand. Øen har en lang strandpromenade, der strækker sig helt fra San Agustín til Meloneras og indbyder til lange gåture. I Puerto Rico ligger der også flere strande fx Playa de Amadores, hvor sandet er importeret direkte fra Caribien.

Mad og drikke
På Gran Canaria finder I et væld af restauranter, der serverer både internationale og nationale retter i alle prisklasser. Restauranterne finder I både i byområderne, i shoppingscentrene, men også langs strandpromenaden. Vi anbefaler, at I prøver den lokale tapas på jeres ferie – det smager fantastisk!

Der er også et stort udbud af barer i Playa del Inglés og Puerto Rico.

Transport
Det er let at komme rundt på Gran Canaria både med offentlig transport og taxa, som er forholdsvist billigt.

Elektricitet
220 volt. Adapter er ikke nødvendig.

Billeje
Det er en god ide at leje bil på Gran Canaria, hvis I vil se øen i jeres eget tempo. I kan både leje bilen inden afrejse eller på rejsemålet gennem Bravo Tours’ rejseledere.

Sport og aktiviteter
Der er rig mulighed for at være aktiv på Gran Canaria. Ud over golf kan I også dyrke forskellige vandsportsaktiviteter, tennis, dykning, snorkling, minigolf, ridning, vandring etc.

Shopping
På Gran Canaria kan I shoppe løs. I ferieområderne finder I et væld af souvenirbutikker, kiosker og mindre supermarkeder. Der er også enkelte mærkevarebutikker. I hovedstaden Las Palmas er der et endnu større udvalg.

Golf
Der er rigtig gode muligheder for at spille golf i løbet af din ferie. Her findes seks baner, og de fleste ligger tæt på hotellerne. Vi anbefaler, at I booker starttider hjemmefra, så I er sikret de gode tider. I kan booke tider og få råd om banerne hos Bravo Tours’ golfafdeling.

Vores service
Bravo Tours’ tilbyder både fleksible pakkerejser (om sommeren) og charterferie med dansktalende rejselederservice hele døgnet (om vinteren) til Gran Canaria. På en charterrejse møder I vores dansktalende rejseledere allerede i lufthavnen, og har I bestilt transfer til hotellet, sørger de for, I kommer frem. I løbet af ferien kan I kontakte dem på servicetelefonen, møde dem på de fleste hoteller eller tage med på udflugt. Det er altid muligt at komme i kontakt med en rejseleder.

Vores fleksible pakkerejser er uden dansktalende rejselederservice og mulighed for transfer til/fra hotellet, men fortsat med fly, hotel og pakkerejsegaranti.

I kan altid se, når I booker en rejse, om I bestiller en charter- eller fleksibelpakkerejse. 

Oplev danskernes feriefavorit Gran Canaria

All Inclusive hoteller

Hold ferie uden lommepenge.
Se All Inclusive hoteller her >

Oplevelser

Tag med og få oplevelser for livet.
Se oplevelser her >

Vejret

Find temperatur og vejrudsigter.
Se vejret her >

Billeje

Oplev Gran Canaria på farten.
Læs mere om billeje her >

Rejseguide

Læs vores store rejseguide med alt der er værd at vide.
Se rejseguide her >

Områder på Gran Canaria

Hyggelig, charmerende og brede sandstrande
Øens mest eksklusive og luksuriøse område
Populær og livlig ferieby med lange sandstrande
Det varmeste og mest solrige område på Gran Canaria
Fred og ro, dejlige strande og hyggelig atmosfære
Førsteklasses ferie i afslappende omgivelser

Hoteller på Gran Canaria

Kort

Klik her for at se hotellets beliggenhed

Find din rejse til Gran Canaria

FILTRER & TILPAS

Du er ved at bestille:


Pakkerejse med rutefly

  • Du vælger selv, hvornår og hvor længe du vil være afsted
  • Tryghedspakken
  • Udvalgte hoteller med god beliggenhed
  • Et stk. bagage indgår i prisen
  • Priserne er dynamiske og kan ændre sig frem til bestilling

Sorter efter

Afrejse

Pris

Rejsemål

Rejsetype

Vurdering

Pension

Faciliteter

Rejsende

Kalender

Vælg hvordan du vil sortere
Vis pris som
Vælg minimum vurdering

Vælg rejselængde

  • 11
  • 13
  • 20

Oplevelser

Det ægte Gran Canaria

Tag med og oplev Gran Canarias historie med dine egne øjne, og hør hvordan den har udviklet sig gennem årene. Dagen starter ved Aloe Vera-fabrikken Finca Canarias, som ligger i den smukke dal, der hedder Fataga - også kaldet for de tusinders palmers dal. Her er der både mulighed for flotte billeder af dalen og for at gøre et godt køb af lækre Aloe Vera-produkter. Efter besøger fortsætter vi videre til bjergbyen Santa Lucia, som ligger i 680 meters højde. Derefter tager vi forbi Guayadequedalen, hvor mennesker den dag i dag stadig lever i grotter.

Her spiser vi en dejlig, kanarisk frokost, inden vi kører videre til den lokale landsby Agüimes, hvor vi går en lille tur gennem de smalle, middelalderlige gader, mens vi nyder den hyggelige atmosfære.

Udflugten kan købes hjemmefra og på destinationen.

Vejledende pris:
Voksne kr. 410.
Børn kr. 240.


Udflugtsdatoen er vejledende. Den endelige dato, hvor udflugten afvikles, oplyses ved ankomst til destinationen.  

Delfinsafari med Multiacuatic

På denne formiddagstur skal vi ud og lede efter delfiner. De smukke og nysgerrige dyr holder nemlig til ud for Gran Canarias kyst. På turen derud vil der være mulighed for at nyde solen fra det øverste dæk, mens kaptajnen sætter kursen. Efter vi forhåbentligt har hilst på vores venner i havet, kan I nyde udsigten samt en forfriskning om bord på båden.

Udflugten kan købes hjemmefra og på destinationen.

Vejledende pris:
Voksne kr. 310. 
Børn kr. 180.

Udflugtsdatoen er vejledende. Den endelige dato, hvor udflugten afvikles, oplyses ved ankomst til destinationen.