Alle rejsemål
Rundrejser
Safari
Golf
Flybillet
  • Golfrejser til Marokko

Om Marokko

Om Marokko

Golfrejsemålet ud over det sædvanlige

Hvis du leder efter et godt golfrejsemål i vintersæsonen, så er Marokko den helt rette destination for dig. I Marokko spiller du på golfbaner ved strandparadiset Agadir eller ved den charmerende fiskerlandsby Taghazout. Du kommer til at spille på gode, velplejede golfbaner, hvor du på flere af hullerne har udsigt til Atlanterhavet. Klimaet er helt fantastisk til at spille golf. Der er hverken for koldt eller for varmt til at spille de forskellige huller.

Faciliteterne uden for golfen spiller også! Du har mulighed for at bo på nogle fantastiske golf resorts med god service, hvor du har mulighed for at bo med All Inclusive flere steder. Og så skal du tage til Marokko for at opleve Nordafrika. Du har et godt udgangspunkt til at kombinere din golfrejse med andre oplevelser. Marokko er et land med masser af historie og kultur, som du kan udforske. Tag en tur til ”Den røde by” Marrakech og sug metropolens stemning ind, eller oplev de lækre sandstrande, hvor du kan bade i Atlanterhavet.

Sagt helt kort, så er Marokko et fantastisk golfrejsemål. Det tager under 5 timer at flyve dertil, der er kort transfer til hotellerne, og du har alle de faciliteter, du har brug for, for at holde en god golfferie inden for kort rækkevidde.

Golfbaner

Golf du Soleil

Golf du Soleil
Langt fra de larmende veje og byens travlhed tilbyder Golf du Soleil dig grønne og afslappende omgivelser, hvor du kan forkæle din passion for golf, uanset dit spilleniveau.

Med Golf du Soleil får du to 18-hullers baner, som ligger placeret mellem Atlanterhavet i vest og bjerge i øst. De to baner er vidt forskellige oplevelser, men er begge omgivet af et utroligt landskab.

Den ene golfbane hedder Tikida Course og ligger midt i en skov bestående af eukalyptustræer. Banen er designet af Fernando Mueller og Gerard Courbin, som har lavet banen i et klassisk design, som kræver både strategi og omtanke at komme rundt på. Banen er fra 1999 og havde oprindeligt kun 9 huller, men det blev ændret i 2006, hvor den blev udvidet til 18 huller.

Den anden bane The Championship Course er designet i amerikansk stil inspireret af golfbaner i Florida. Det betyder, at der er masser af vand, god plads og store kuperede greens. Banen kan spilles af både begyndere og rutinerede spillere. Men du får brug for alle dine jern og køller i din bag, da banen er meget teknisk. I 2019 blev banen renoveret med græsskifte, genopbygning af greens, renovering af søer og mere. Med banen får du også noget godt for øjet, da den er anlagt med blomsterbede og dekorative søer.

Golf Les Dunes

Golf Les Dunes
På Golf Les Dunes kan du opleve 27 huller, som er fordelt på tre 9-hullers baner. Golf Les Dunes blev lavet i 1991 af Cabell Robinson. Han designede de tre baner, så de har hver deres karakter. Oued-banen har smalle og bølgende fairways, mens Tamaris-banen bringer vandet i spil og Eucalyptus-banen er mere åben med brede fairways. Der er altså lidt for enhver smag.

Når du spiller banerne, bliver du også mødt af et smukt syn, med de vidunderlige bølgende baner, som er præget af fire søer. Den snor sig blandt typisk marokkansk vegetation fx eukalyptus, tamarisktræer og palmer.

Alle baner er par 36 baner.

Tazegzout

Golf Tazegzout
Kun 15 minuter nord for Agadir finder du Golf Tazegzout, som byder på en spektakulær 18-hullers bane.

Golfbanen er beliggende mellem argantræer med en vidunderlig udsigt over Atlanterhavet som baggrund, så der er noget at se på, mens du spiller golf.

Banen er designet af Kyle Phillips og spreder sig ud over 76 ha. Når du spiller, er du hævet 80 meter over havets overflade, så der er godt udsyn til Atlanterhavet. Banen åbnede i 2014, og ved hvert hul står du over for en udfordring.

Par 72 bane 6730m

Del denne side via E-mail