• Hoteller med vandrutsjebaner

Hoteller med vandrutsjebaner

Hoteller med vandrutsjebaner

Hvem vil ikke gerne vinde prisen som årets mor, far eller bedsteforælder? Ved at vælge et af vores hoteller med vandrutsjebaner, når I planlægger ferien sydpå, er der uden tvivl meget kortere til den ærefulde titel.

Vælger I samtidig et hotel, der også er børnevenligt på alle andre fronter, er både børn og voksne yderligere sikret en perfekt solferie.

På vores hoteller med vandrutsjebaner hersker nemlig liv og glade dage. Her stråler de glade smil om kap med solen og de farvestrålende rutsjebaners kulør er perfekt mod poolens lyseblå vand. Alt imens de kølende sprøjt fra børnenes leg i poolen er herligt forfriskende på den solvarme hud.


Børnevenlige hoteller med vandrutsjebaner

På vores hoteller med vandrutsjebaner er der generelt børnevenligt, uanset om børnene er små eller store. I forbindelse med rutsjebanerne finder I børnepools med en sikker vanddybde og ofte også øvrige legeredskaber. Det er derudover de fleste steder tilladt at medbringe sit eget badedyr eller sin egen luftmadras til endnu mere sjov vandleg.

På de fleste hoteller er der desuden mindre soppebassiner til de alleryngste, som her kan lege uforstyrret og trygt med forældrene lige ved pool-kanten. Og bliver børnene trætte af vandplask, er der også ofte legeområder på land.


Find det perfekte hotel for jeres familie

Selvom en vandrutsjebane måske er hovedkravet fra familiens yngste, er der oftest også nogle ønsker fra de voksnes side i forhold til den kommende ferie.

Udvalgte hoteller med vandrutsjebaner

Hotel Hane Family Resort

SIDE  | TYRKIET
Her får I alt, hvad I har behov for på familieferien - uanset om du er vandhund eller livsnyder. Masser af vandrutsjebaner, børneklub, et omfattende All Inclusive-program, helsecenter og beliggenhed tær på fantastisk strand. 
Se Hotel Hane Family Resort her 

Meliã Grand Hermitage

GOLDEN SANDS  | BULGARIEN
I finder ikke et bedre hotel i Golden Sands! Her er alt i absolut topklasse - lige fra faciliteterne til maden til underholdningen. Børnene kan slå sig løs i børnepoolen eller børneklubben, mens de voksne besøger den eksklusive spaafdeling. Den livlige strandpromenade og den indbydende strand ligger kun et stenkast væk. 
Se Meliã Grand Hermitage her 

Be Live Palmeiras Village

ALGARVE  | PORTUGAL
Dette er et af vores mest efterspurgte hoteller i Algarve, og det er ikke uden grund. Her finder du nemlig alt, hvad hjertet kan begære - uanset om du og familien er til en afslappende eller aktiv ferie. Flere poolområder og hele 3 vandrutsjebaner venter på jer.
Se Be Live Palmeiras Village her 

Hotel Globales Playa Estepona

COSTA DEL SOL  |  SPANIEN
Her venter jer det søde ferieliv. Hotellet har et nyt vandland, der inviterer både store og små til leg. I bor med en skøn strand som nærmeste nabo, hvis I skal en tur i det helt store bassin. Jeres ophold er med All Inclusive, så der altid er energi til en vandrutsjebane mere.
Se Hotel Globales Playa Estapona her 

Hotellejligheder Caretta Beach

ZAKYNTHOS  | GRÆKENLAND
En absolut favorit blandt vandglade ferierejsende. Her får du intet mindre end fem swimmingpools at boltre dig i - og dertil et kæmpe vandland, der vil muntre store som små. Vil I have sand mellem tæerne, ligger den dejlige, brede sandstrand kun en kilometer væk. Efter en dejlig dag i det våde element, arrangerer hotellet fantastisk underholdning om aftenen. 
Se Hotellejligheder Caretta Beach her 

Lejligheder Zafiro Can Picafort

MALLORCA  |  SPANIEN
Dette sted emmer af god stemning og vil udgøre de perfekte rammer for jeres familieferie. Der er vandsjov i lange baner og alt du kan forestille dig indenfor sport og aktivitet. Her kommer I med sikkerhed aldrig til at kede jer! Stranden er også indenfor rækkevidde, hvis I skal have et salt dyp.
Se Lejligheder Zafiro Can Picafort her 

Hotel Condesa

MALLORCA  |  SPANIEN
Nyd et væld af aktiviteter og faciliteter for hele familien, bl.a. et splashområde til børnene. Her gør personalet alt for, at alle får en dejlig ferie.
Se Hotel Condesa her 

Virginia Family Resort

RHODOS  |  GRÆKENLAND
Bravo Tours’ nye favorithotel på Rhodos, med dejligt poolområde og vandrutsjebaner. Her kan der garanteres for masser af sjove timer for hele familien 
Se Virginia Family Resort her 

Alfagar Alto da Colina Aparthotel

ALGARVE  |  PORTUGAL
Ideelle lejligheder til både familier og par. Her er hele seks pools, et vandland og en splash-pool, hvor børnene med garanti kan bruge timevis på at lege rundt. 
Se Alfargar Alto da Colina Aparthotel her 

Maspalomas Princess

GRAN CANARIA  |  SPANIEN
Stort 4-stjernet hotel med masser af faciliteter og aktiviteter for både børn og voksne, bla. en lille splash-park med vandrutsjebaner. 
Se Maspalomas Princess her 

Ferie med vandrutsjebaner

FILTRER & TILPAS

Rejsende

Kalender

Vælg rejselængde

  • 7

Adgang til et eventuelt vandland er ikke altid inkluderet i prisen, enkelte steder skal der betales ekstra, og enkelte steder kan det inkluderes i ferien hvis man tilkøber All Inclusive, læs mere om dette på selve hotelsiden. Du er altid velkommen til at ringe til os på 70 10 10 77 ved eventuel tvivl eller spørgsmål.