Oplevelser

Mombasa
Byrundtur i Mombasa

Oplev Mombasas hjerte – den gamle bydel!

Mombasa er Kenyas anden største by. Her bor ca. 1,2 millioner indbyggere. Gennem århundreder har byen været et strategisk vigtigt punkt, og derfor har mange forskellige folkefærd sat deres præg på byen. De har ganske enkelt kæmpet om at have magten.

Vi oplever alle de forskellige folkefærd på vores vej gennem byen. Arkitekturen skifter fra sted til sted, og det er med til at gøre byen helt unik. Vi besøger også Mombasas meget populære frugt- og grøntsagsmarked. Vi går gennem de smalle gader i den gamle bydel til det portugisiske fort ”Fort Jesus”. Monumentet blev bygget i 1597 som knudepunkt for handel af varer og slaver. I dag er det en af de bedst bevarede fæstninger ved Det Indiske Ocean.

Vi kører naturligvis også forbi et af Mombasas mest berømte steder – den 14 meter høje byport, der er formet som elefantens stødtænder. Dagen slutter med et spændende besøg på byens træfabrik. Her arbejder mere end 3.000 arbejdere med at forarbejde træ og skabe lokal kunst.

Vejledende pris:
Voksne kr. 450 pr. person
Børn (2-11 år) kr. 225 pr. barn.Det autentiske Kenya - landsbytur

Tag med en tur på landet, hvor vi besøger en af de små landsbyer og ser, hvordan de lokale lever. Besøget giver indsigt og forståelse for, hvordan stammerne lever i små hytter.
De kenyanske stammer har en helt særlig kultur. Beboerne viser deres helt særlige dans, vi møder deres høvding og medicinmand, der har helt særlige evner!

Et af højdepunkterne på turen er også et besøg på den lokale skole. Her ser vi, hvordan børnene bliver uddannet til at klare hverdagen i landsbyen.

En oplevelse, der tager dig med bag facaden og væk fra kystens lækre hoteller. Det er ganske unikt!

Vejledende pris:
Voksne kr. 250 pr. person
Børn (2-11 år) kr. 150 pr. barn.

Tamarind Dhow

 - Sejltur inkl. middag

Oplev en fortryllende aften på et af de mange arabiske Dhow-sejlskibe, som tager os rundt i bugten omkring den nordlige del af Mombasa.

Vi starter med at få en velkomst af personalet på skibet, med en lokal velkomstdrink. Vi nyder udsigten over Mombasa by, mens vi lige så stille lægger fra kajen og solen går ned.

Mens solen langsomt går ned og stjernerne kommer frem på himlen, får vi serveret en lækker 4-retters menu.
I bestemmer selv hvad I ønsker fra menukortet; der er blandt andet salat, supper, steak, hummer og skaldyr, samt de retter kokken vælger på dagen.

Under hele middagen, vil der være livemusik, som skaber en god stemning på skibet. Efter hovedretten er serveret, bliver kokkens showkøkken fjernet og der er mulighed for, at få sig en dans under stjernerne.

Vi er tilbage ved kajen ca. kl. 22.30, hvorefter turen går tilbage til hotellerne.

OBS! Mad er inkluderet i turen, dog er drikkevarer med betaling.
Husk myggespray, kamera og en trøje.

Turen er uden dansktalende rejseleder.

Snorkeltur

At mærke den friske havluft og nyde stil¬heden er en gave. Så hvorfor ikke forkæle sig selv med en dag på havet? Livet under vandoverfladen er betagende. Havet ud for kysten er fyldt med fisk i alle regnbuens farver, og havet selv har den flotte turkisblå farve, man ellers kun ser på film. Det gør derfor Kenya-kysten til et ideelt sted at snorkle – og alle kan være med. Nyd livet på stranden, i havoverfladen og få oplevelser, du aldrig glemmer.

Udflugten kan arrangeres direkte på destinationen. Kontakt din rejseleder for mere information

Tag med på havet

Der er virkelig mange muligheder på havet i Kenya – uanset om du er til ren afslapning på en bådtur eller dybhavsfiskeri. Tag snorkelmasken med – for der bor virkelig mange flotte fisk under havets overflade. Der er også mulighed for dykning, hvor man kommer endnu længere ind i Neptuns rige. Mulighederne er utallige – kontakt din rejseleder på rejsemålet og hør mere om de forskellige muligheder.

Safari

Når man er på eksotisk badeferie langs Kenyas kyst, er det oplagt at kombinere ferien med safari. Bestil det allerede hjemmefra – Bravo Safari har både to, fem og syv dages safarier - eller kontakt din rejseleder på destinationen. Hør mere om de gode safarimuligheder i nærheden af Kenya eller læs mere her.

Golf

Langs kysten finder I flere gode golfbaner – så spiller du golf, kan det være en stor oplevelse at gå en runde i Kenya. De fleste baner er i højklasse, og der er baner, der passer til alle niveauer. Kontakt rejselederen og find din favorit – men bliv ikke overrasket, hvis der kigger dyr forbi på banen.

Find din rejse til Kenya Kysten

FILTRER & TILPAS

Sorter efter

Afrejse

Pris

Rejsemål

Rejsetype

Vurdering

Pension

Faciliteter

Rejsende

Kalender

Vælg hvordan du vil sortere
Vis pris som
Vælg minimum vurdering

Vælg rejselængde

  • 15

Safarier

Tsavos røde elefanter - inkl. 2 dages safari

Med denne kombination af strand og safari får du indblik i, hvad safari er, når vi besøger Kenyas største nationalpark Tsavo. Vælg frit mellem 4 hoteller.
Læs mere om safarien her >

Drømmesafari i Kenya - inkl. 5 dages safari

En enestående kombination af drømmesafari og eksotisk badeferie langs Kenya-kysten. Vælg frit mellem 4 hoteller.
Læs mere om safarien her >

Se alle vores safarier her

Opdag verden, som kun vi kender den og lad dine drømme blive til virkelighed på den afrikanske savanne.
Se alle safarier her >

Om Kenya Kysten

Om Kenya Kysten

Kridhvide strande, vajende kokospalmer og turkisblåt hav. Jeres eksotiske badeferie bliver ikke bedre end langs Kenyas kyst – og så kan det endda kombineres med en af verdens bedste ferieoplevelser: safari. 

En ægte drømmeferie
Kenya Kysten er 536 kilometer lang med endeløse strande og krystalklart vand. Kort fortalt er det et ægte bountyland! Læn dig tilbage under en af de vajende palmer og nyd livet – bedre bliver det ganske enkelt ikke. Kystens tropiske klima skaber de ideelle betingelser for en dejlig solferie med en gennemsnitstemperatur på omkring 30 grader. Ud for kysten ligger også et er verdens længste koralrev, der byder på mange smukke oplevelser. 

To lækre strandområder
I Bravo Tours har vi nøje udvalgt vores hoteller i to skønne strandområder langs Kenya Kysten. Vi har hoteller både nord og syd for Mombasa i henholdsvis Bahari Beach og Diani Beach. Begge steder finder du fantastiske strande til din ferie.

Safari og de vilde dyr
Man tror næsten ikke at ferien på Kenya Kysten kan blive bedre, men det kan den. En safari giver minder for livet – for Afrika går ganske enkelt i blodet på én. Se solen stå op over savannen, dyrene vågne og geparden løbe over sletten – det er ganske enkelt helt enestående. Når du holder ferie på Kenya Kysten gør du det ved porten til verdens bedste safariområder. Med Bravo Tours kan du tilkøbe både 2-, 5- og 7-dages safarier, mens du holder ferie langs kysten. Glæd dig til uforglemmelige oplevelser sammen med elefanter, zebraer og mange andre vilde dyr i deres rette element. 

Byrundtur i Mombasa
Kun en kort køretur fra kysten ligger Mombasa. Byen er Kenyas næststørste og fuld af oplevelser. Tag med Bravo Tours på byrundtur, hvor vi bl.a. besøger det gamle marked, der tidligere var slavemarked. Vi fortsætter gennem den gamle bydel og forbi Fort Jesus, Præsidentens hus og den berømte byport. 

Koralrev og snorkling
Dyk under havoverfladen og oplev en ny verden fyldt af koralfisk i alle farver. Du kan også sejle ud, og er du heldig dukker delfinerne også op. På den rigtige årstid dukker havskildpadder og hvaler også op. Det er ubeskriveligt smukt.