Alle rejsemål
Rundrejser
Safari
Golf
Flybillet
  • Phuket

Billeder og video

Bliv inspireret af billeder og video fra Phuket.
Se billeder og video her >

Hoteller

Vi har et stort udvalg af hoteller i Phuket.
Se vores hoteller her >

Om Phuket

Phuket – Fantastisk badeferie med dykning og afslapning! 
Thailand er evigt populært – og Phuket er ingen undtagelse. De fleste forbinder måske Phuket med fest og farver, men det er synd, for Phuket er meget mere end det – nemlig afslapning, smukke strande, eksotisk dyreliv, regnskov, billig shopping og rigtig god mad. Alt sammen i en rigtig behagelig stemning.

Hos Bravo Tours er vi stolte og glade over at have Phuket tilbage på programmet. Vi har håndplukket en række gode hoteller, hvor vi er sikre på, at I får en god ferieoplevelse! For der er mange turister, der hvert år gæster Phuket, og derfor er det særlig vigtig, at man bor på et udvalgt hotel, hvor faciliteter og stemning stemmer overens med egne ønsker!

Masser af oplevelser
Ferieparadiset Phuket er Thailands største ø omgivet af Andamanerhavet. Her finder I skønne strande, livlig stemning og ikke mindst masser af oplevelser. I bor tæt på både frodig regnskov, flotte kokosplantager og eksotiske rismarker. Er I mere til aktiviteter, så er der også rig mulighed for både vandreture, bambusrafting og alle former for vandsport. I finder også verdensklasse dykning – og har du ikke oplevet havets eventyrligheder endnu, er Phuket stedet for et dykkercertifikat. Har du allerede overgivet dit hjerte til livet under vandet, må du ikke misse dykkerture til de nærliggende øer, Phi Phi og Similian. Sidstnævnte er kendt for at være et af verdens ti bedste dykkersteder.

Ren afslapning
Der er selvfølgelig ingen tvivl om, at Phuket også er perfekt, hvis I bare søger ren afslapning. De dejlige sandstrande og det krystalklare vand indbyder til perfekte feriedage. Lad jer også forkæle med diverse spabehandlinger, og lad thai-massagen vække din vinterkolde krop til live igen.

Koh Yao Noi - den perfekte kombination
Når I flyver til Phuket, kan I også vælge at nyde ferie i Khao Lak eller ø-paradiset, Koh Yao Noi. Her har vi håndplukket to hoteller, der er helt ud over det sædvanlige. De ligger på den nordlige del af øen i sin helt egen bugt – og er ikke bare resorts, men en oplevelse i sig selv. Nyd livet på Paradise Koh Yao eller det endnu mere luksuriøse TreeHouse. I kan også kombinere ferien, så I bor fire nætter på Koh Yao Noi og nyder resten af ferien i Phuket eller Khao Lak. 

Altid mulighed for dansk service
Når I rejser med Bravo Tours til Phuket er det uden dansk rejselederservice på rejsemålet. I lufthavnen møder i vores engelske lokalguide, der sørger for, at I kommer med den rigtige bus til hotellet. I får også telefonummeret til vores rejseledere i Krabi eller Hua Hin, som I altid kan kontakte 24 timer i døgnet, hvis I har spørgsmål eller brug for hjælp. 

Få det bedste - bestil tidligt
Vi flyver med nogle af verdens bedste flyselskaber til vores oversøiske rejsemål bl.a. Thai Airways. Flere oversøiske flysæder bliver lukket ned for salg over en måned før afrejse. Vi anbefaler derfor, at I bestiller jeres rejse i god tid. 

FAKTA

Afrejse
Bravo Tours flyver til Phuket fra København med Thai Airways.
I flyver direkte til Phuket på udrejsen og via Bangkok på hjemrejsen.

Flyvetid
Ca. 10,5 time
På hjemrejsen tager det ca. 1 time at flyve fra Phuket til Bangkok.

Transfer
Transfertiden afhænger af, hvilket område i Phuket I gerne vil holde ferie i.

Tidsforskel
+ 6 timer om vinteren i forhold til Danmark

Pas og visum
Dit pas skal være gyldigt i mindst seks måneder fra hjemrejsedatoen fra Thailand. Er opholdet under 30 dage kræves der ikke visum. I flyet udleveres et ind- og afrejsekort, som I udfylder og afleverer i paskontrollen.

Valuta 
Thailandske Bath (THB). I kan også medbringe internationale betalingskort, som de accepterer i de fleste butikker og restauranter. 

Strande
Phuket er kendt for sine skønne sandstrande – læs mere under de forskellige områder om de forskellige strande.  

De thailandske myndigheder har fjernet de fleste liggestole og strandbarer fra strandene. Derfor kan vores billeder give et fejlagtig indtryk, da nogle af dem er taget, da faciliteterne stadig fandtes. Strandene er naturligvis stadig lige så gode, som de ser ud! 

Mad og drikke
Der er adskillige restauranter i Phuket – lige fra store restauranter til små gadekøkkener. Prisniveauet er yderst rimeligt.

Transport
Der kører både tuk-tuk’er mellem flere områder samt lokalbusser. Det er billigt at komme rundt i området.

Elektricitet
220 v. I Thailand benytter de ofte fladbenede stik, men de fleste hoteller har dog stik til europæiske stik også. Alternativt kan omformes købes i supermarkeder og kiosker.

Depositum på hotellet 
Mange hoteller i Thailand tager en sikkerhedsdeponering, når I checker ind på 500-1.000 kr. på jeres badeferie. I kan betale med kort eller kontanter. Bruger I betalingskortet, reserveres pengene på kortet. Da tilbagebetaling af depositum er via lokale banker, kan det tage 4-6 uger, inden beløbet igen er tilgængeligt på dit kort efter hjemrejse. Betaler du med kontanter, bliver beløbet refunderet i forbindelse med check-out, hvis alt er som det skal være.

Vores service
Bravo Tours’ dansktalende rejseledere er tilgængelige hele døgnet, men opholder sig i Krabi og Hua Hin. Der er derfor begrænset rejselederservice i Phuket, men I kan altid kontakte dem på servicetelefonen, hvis I har spørgsmål.  

Oplev evigt populære Phuket

Vejret

Find temperatur og vejrudsigter.
Se vejret her >

Oplevelser

Tag med og få oplevelser for livet.
Se oplevelser her >

Bravo Tours anbefaler i Phuket

Swissôtel Resort Phuket Kamala Beach

THAILAND, PHUKET
Se hotellet og bestil her >

Kata Palm Resort & Spa

THAILAND, PHUKET
Se hotellet og bestil her >

Kort

Klik her for at se hotellets beliggenhed

Find din rejse til Phuket

FILTRER & TILPAS

Rejsende

Kalender

Vælg rejselængde

  • 7

Oplevelser på Phuket

James Bond Island – med speedbåd

Med engelsktalende rejseleder
I dag besøger vi Phang Nag Bay, der er særlig kendt for James Bond-øen fra ”The man with the golden gun”. Området ligger blot 35 kilometer nord for Phuket og absolut et must, når man holder ferie i området.
Det er ikke svært at forstå, at området er populært blandt turister. De smukke kalkstensklipper er virkelig smukke, og omgivet af mangroveskove bliver det ikke flottere.
Vi nyder dagen og en god frokost i fantastiske omgivelser.

Vejledende pris:
Voksne kr. 620 pr. person

Udflugten skal bestilles på destinationen

Phi Phi-øerne

Med engelsktalende rejseleder
I dag besøger vi nogle af de smukkeste øer i det Andamanerhavet. Vi sejler afsted i speedbåd, og oplever selvfølgelig Maya Bay, der er verdensberømt, fordi filmen ”The Beach” blev indspillet her, hvis det er muligt. Kan vi ikke stoppe der, fordi området nogle gange lukker ned for turisme, så stranden holder sin smukke natur, gør vi et andet smukt stop i bugten. Efter en god frokost fortsætter vi til en af de fantastiske strande, hvor I kan solbade, svømme og snorkle.
Der er ingen tvivl om, at Phi Phi-øerne er en fantastisk oplevelse!

Vejledende pris:
Voksne kr. 660 pr. person

Udflugten skal bestilles på destinationen

Rundtur på Phuket

Med engelsktalende rejseleder
Den perfekte start på ferien – lær øens områder bedre at kende, find de skjulte skatte og de smukke udsigtspunkter. Vi besøger også et buddhistisk tempel og området ”Wat Chalong”, der bl.a. byder på spændende arkitektur. Denne bydel har også været brugt til flere westernfilm.

Vejledende pris:
Voksne kr. 140 pr. person

Udflugten skal bestilles på destinationen. Halvdagstur. 

Thailandsk kokkeskole

Med engelsktalende rejseleder
Drømmer du også om at lære at lave de fantastiske thai-retter? – så de vel og mærke smager som en lokal har lavet dem? Så tag med på kokkeskole. Vi starter på det lokale marked, smager på de eksotiske frugter, lærer at lave hjemmelavet karry og forbereder forskellige retter, som vi selvfølgelig skal spise.
En hyggelig, sjov og lærerig dag i det thailandske køkken.

Vejledende pris:
Voksne kr. 580 pr. person

Udflugten skal bestilles på destinationen