Alle rejsemål
Rundrejser
Safari
Golf
Flybillet
  • Phuket

Billeder og video

Bliv inspireret af billeder og video fra Phuket.
Se billeder og video her >

Hoteller

Vi har et stort udvalg af hoteller i Phuket.
Se vores hoteller her >

Om Phuket

Om Phuket

Phuket – Fantastisk badeferie med dykning og afslapning!

Thailand er evigt populært – og Phuket er ingen undtagelse. De fleste forbinder måske Phuket med fest og farver, men det er synd, for Phuket er meget mere end det – nemlig afslapning, smukke strande, eksotisk dyreliv, regnskov, billig shopping og rigtig god mad. Alt sammen i en behagelig stemning og et dejligt klima.

Hos Bravo Tours er vi stolte og glade over at have Phuket på vores programm. Vi har håndplukket en række gode hoteller, hvor vi er sikre på, at du får en god ferieoplevelse! Der er mange turister, der hvert år gæster Phuket, og derfor er det særlig vigtig at bo på et udvalgt hotel, hvor faciliteter og stemning stemmer overens med egne ønsker og forventninger.

Masser af oplevelser
Ferieparadiset Phuket er Thailands største ø omgivet af Andamanerhavet. Her finder du skønne strande, livlig stemning og ikke mindst masser af oplevelser. Du bor tæt på både frodig regnskov, flotte kokosplantager og eksotiske rismarker. Er du mere til aktiviteter, så er der også rig mulighed for både vandreture, bambusrafting og alle former for vandsport. Du finder også verdensklasse dykning – og har du ikke oplevet havets eventyrligheder endnu, er Phuket stedet for et dykkercertifikat. Har du allerede overgivet dit hjerte til livet under vandet, må du ikke snyde dig selv for dykkerture til de nærliggende øer Phi Phi og Similian. Sidstnævnte er kendt for at være et af verdens ti bedste dykkersteder.

Ren afslapning
Der er selvfølgelig ingen tvivl om, at Phuket også er perfekt, hvis du bare søger ren afslapning. Klimaet, de dejlige sandstrande og det krystalklare vand indbyder til perfekte feriedage. Lad dig også forkæle med diverse spabehandlinger, og lad thai-massagen vække din vinterkolde krop til live igen.

Phuket, Koh Yao Noi, Krabi eller Khao Lak
Når du flyver til Phuket, kan du også vælge at nyde ferien i Phuket på strandene Kamala, Karon eller Kata Beach samt ø-paradiset, Koh Yao Noi. Bravo Tours tilbyder også ophold i Khao Lak eller på Krabi.

De populære strandområder i Phuket - Kamala, Karon eller Kata Beach - byder på hoteller af god standard og hyggelig atmosfære som er mindre pulserende end det hektiske Patong Beach.

På Koh Yao Noi har vi håndplukket to hoteller, der er helt ud over det sædvanlige. De ligger på den nordlige del af øen i sin helt egen bugt – og er ikke bare resorts, men en oplevelse i sig selv. Nyd livet på Paradise Koh Yao Noi eller det endnu mere luksuriøse TreeHouse.

Flyrejsen
Bravo Tours tilbyder fleksible pakkerejser til Phuket. Det betyder, at du selv vælger flyselskab og rejselængde. Flytider, flyskifte og samlet rejselængde fremgår af din billet. Det er vigtigt at du tjekker din billet allerede ved bestilling af rejsen, da den ikke efterfølgende kan ændres uden et ændringsgebyr, som kan være temmelig højt, hvis din billet allerede er udstedt.

Transfer
Bravo Tours tilbyder privat transfer, som tilkøbes sammen med din rejse. Vælger du ikke transfer, skal du selv stå for din transport mellem lufthavn og hotel t/r. Transfertiden afhænger af, hvilket område i Phuket, du vælger at bo i. Du kan læse mere om de forskellige områder her på siden. Har du tilkøbt transfer, bliver du hentet i lufthavnen og kørt til dit hotel.

Under siden Vigtig information - Thailand kan du læse mere om, hvordan du finder din transfer og vores lokale repræsentant, når du ankommer til lufthavnen samt hente et kort over lufthavnen. 

Ved hjemrejse afhentes du typisk på hotellet ca. 4 timer før planlagt flyafrejse fra Phuket. Endelig tidspunkt herfor modtager du ca. 4-5 dage før afrejse i receptionen på dit hotel.

Vores service - har du brug for hjælp?
Når du rejser til Thailand, foregår rejsen på egen hånd. Bravo Tours i Danmark er selvfølgelig tilgængelig 24 i døgnet på telefon. Vi er der, hvis du har spørgsmål – og du kan altid få fat i os, hvis der sker noget uforudset på din ferie.

Strande
Phuket er kendt for sine skønne sandstrande – læs mere under de forskellige områder her på siden.

De thailandske myndigheder har fjernet de fleste liggestole og strandbarer fra strandene. Derfor kan vores billeder give et fejlagtig indtryk, da nogle af dem er taget, da faciliteterne stadig fandtes. Strandene er naturligvis stadig lige så gode, som de ser ud!

Oplev evigt populære Phuket

Vejret

Find temperatur og vejrudsigter.
Se vejret her >

Oplevelser

Tag med og få oplevelser for livet.
Se oplevelser her >

Kort

Klik her for at se hotellets beliggenhed

Find din rejse til Phuket

FILTRER & TILPAS

Sorter efter

Afrejse

Pris

Rejsemål

Rejsetype

Vurdering

Pension

Faciliteter

Rejsende

Kalender

Vælg hvordan du vil sortere
Vis pris som
Vælg minimum vurdering

Vælg rejselængde

  • 12

Oplevelser på Phuket

James Bond Island – med speedbåd

Med engelsktalende rejseleder
I dag besøger vi Phang Nag Bay, der er særlig kendt for James Bond-øen fra ”The man with the golden gun”. Området ligger blot 35 kilometer nord for Phuket og absolut et must, når man holder ferie i området.
Det er ikke svært at forstå, at området er populært blandt turister. De smukke kalkstensklipper er virkelig smukke, og omgivet af mangroveskove bliver det ikke flottere.
Vi nyder dagen og en god frokost i fantastiske omgivelser.

Vejledende pris:
Voksne kr. 620 pr. person

Udflugten skal bestilles på destinationen

Phi Phi-øerne

Med engelsktalende rejseleder
I dag besøger vi nogle af de smukkeste øer i det Andamanerhavet. Vi sejler afsted i speedbåd, og oplever selvfølgelig Maya Bay, der er verdensberømt, fordi filmen ”The Beach” blev indspillet her, hvis det er muligt. Kan vi ikke stoppe der, fordi området nogle gange lukker ned for turisme, så stranden holder sin smukke natur, gør vi et andet smukt stop i bugten. Efter en god frokost fortsætter vi til en af de fantastiske strande, hvor I kan solbade, svømme og snorkle.
Der er ingen tvivl om, at Phi Phi-øerne er en fantastisk oplevelse!

Vejledende pris:
Voksne kr. 660 pr. person

Udflugten skal bestilles på destinationen

Rundtur på Phuket

Med engelsktalende rejseleder
Den perfekte start på ferien – lær øens områder bedre at kende, find de skjulte skatte og de smukke udsigtspunkter. Vi besøger også et buddhistisk tempel og området ”Wat Chalong”, der bl.a. byder på spændende arkitektur. Denne bydel har også været brugt til flere westernfilm.

Vejledende pris:
Voksne kr. 140 pr. person

Udflugten skal bestilles på destinationen. Halvdagstur. 

Thailandsk kokkeskole

Med engelsktalende rejseleder
Drømmer du også om at lære at lave de fantastiske thai-retter? – så de vel og mærke smager som en lokal har lavet dem? Så tag med på kokkeskole. Vi starter på det lokale marked, smager på de eksotiske frugter, lærer at lave hjemmelavet karry og forbereder forskellige retter, som vi selvfølgelig skal spise.
En hyggelig, sjov og lærerig dag i det thailandske køkken.

Vejledende pris:
Voksne kr. 580 pr. person

Udflugten skal bestilles på destinationen