Alle rejsemål
Rundrejser
Safari
Golf
Flybillet
 • Mallorca

Find netop din rejse til Mallorca

Billeder og video

Bliv inspireret af billeder og video fra Mallorca.

Se billeder og video her >

Hoteller

Vi har et stort udvalg af hoteller på Mallorca.

Se vores hoteller her >

Om Mallorca

Om Mallorca

Kan du forestille dig en ferie på Mallorca? Du er ankommet til øen, og snart planter du dine fødder i det lune, hvide sand. Udsigten til det krystalklare vand og den karakteristiske duft af havet og citrusfrugter gør det svært for dig ikke at lade dig fascinere af den spanske ferieø. I aften skal du spise på en af de lokale, hyggelige restauranter. Måske tapas eller andet fra det spanske køkken? Nu er spørgsmålet bare, om du kan nøjes med 1 uge her i paradiset? Eller skal du måske booke 2 uger?

Mallorca har alt det, der skal til, for at få en god ferie. Her er nemlig lidt af det hele. Varierende og smuk natur, børnevenlige sandstrande, god mad og vin. Og så selvfølgelig skønt og varm vejr, der i sommerperioderne ofte ligger omkring de 30 grader. Med Bravo Tours kan du finde forskellige rejser til Mallorca. Book din rejse her.v

Læs mere om Mallorca her.

Mallorca har det hele...

All Inclusive hoteller

Hold ferie uden lommepenge.
Se All Inclusive hoteller her >

Oplevelser

Tag med og få oplevelser for livet.
Se oplevelser her >

Vejret

Find temperatur og vejrudsigter.
Se vejret her >

Rejseguide

Læs vores store rejseguide med alt der er værd at vide.
Se rejseguide her >

Områder på Mallorca

Alcudia har en af Middelhavets absolut bedste strande
Indbydende fine sandstrande
En charmerende lille by, som ligger i Alcudia bugten
Mallorcas fantastiske hovedstad - oplevelser og strandliv
Strandpromenade med masser af restauranter
Fantastiske strande og tæt på storbyen Palma
Hvide sandstrande og smukke omgivelser
Herlige, brede hvide strande

Hoteller på Mallorca

Hvad spiser man på Mallorca?

På Mallorca kan du selvfølgelig spise retter fra det klassiske, spanske køkken, som paella, gazpacho og tapas. Øens klassiske mad er ofte krydret, fordi der vokser mange krydderurter på øen, som rosmarin, timian og basilikum. Der tilbydes også mange retter med grisekød, men også for eksempel fisk, lam og kylling.

Rejs til Mallorca med Bravo Tour, og nyd lange sandstrande, tapas og et hav af skønne oplevelser

Mallorca er en smuk ø beliggende i det spanske øhav, som ikke uden grund har tiltrukket turister mange årtier. Øen byder nemlig både på kilometerlange strande, spektakulære landskaber og en rig kulturhistorie, der kan spores tilbage til antikken. Mallorca er et attraktivt feriemål, både blandt unge og gamle. Og så tiltrækker Mallorca også mange børnefamilier, blandt andet på grund af de familievenlige strande.

Mallorca byder på masser af muligheder for at opleve lige præcis dét, du drømmer om på din ferie; uanset om du er til afslapning ved de fantastiske strande, kulturelle oplevelser, shoppeture i hovedstaden Palma eller aktive dage med for eksempel vandreture eller cykelture i bjergene. Når du rejser til Mallorca med Bravo Tours, så kan du vælge mellem forskellige populære områder:

Hvert område byder på noget helt særligt. Hvis du vil opleve Mallorcas bedste strande, så skal du sætte kursen mod Alcudia. Alcudia er et sandt paradis, og også Mallorcas mest populære område, når det kommer til ferier. Både med og uden børn. De skønne strande er børnevenlige; hvide, brede og lavvandet. Og langs strandene finder du selvfølgelig både liggestole, vandsportsaktiviteter og gode restauranter med den der perfekte, spanske afslappende atmosfære.

Hvis du gerne vil bo tæt på hovedstaden, Palma, så bør du overveje Playa de Palma. Her finder du en fem kilometer lang promenade, hvor rigtig mange restauranter og alverdens shoppingmuligheder holder til. Her er også et festligt og livligt natteliv. Så hvis du trænger til at svinge danseskoene eller bare nyde en kold drink efter solnedgang, så er dette også et populært sted at tage hen.

Ferieparadiset, Cala Mayor, er indbegrebet af en charmerende by, hvor man kan komme tæt på den mallorcinske hverdag. Hvis du besøger en af de mange flotte pladser og tapasbarer, så mærker du med det samme den afslappede atmosfære, som byen er kendt for. Og så ligger Cala Mayor også kun 5 kilometer fra Mallorcas hovedstad, Palma. Cala Mayor er derfor også et oplagt rejsemål for dig, der gerne vil kombinere sol og strand med shopping og oplevelser i Palma centrum.

Puerto Pollensa er det elegante valg med spansk atmosfære og rigtig mange gode restauranter. Her finder du måske faktisk Mallorcas smukkeste ferieby. Med en blanding af små hoteller, spaniernes egne boligområder og en spansk ferieatmosfære, så kan du godt glæde dig til at blive fortryllet.

Hvorfor er Mallorca en god ferieø?

Det tager kun tre timer at flyve til Mallorca, men selv om flyvetiden er kort, er der meget at glæde sig til. Her finder I en ø, der for alvor rummer alle de elementer, som de fleste af os drømmer om på en ferie. Langstrakte, smukke strande, flot natur og masser af solskinstimer. Her er også alt fra gode restauranter, hyggelige bjergbyer og storby-fornemmelser i Palma.

Generelt er Mallorca rig på både All Inclusive hoteller, ferielejligheder, strandhoteller – ja, kort sagt har Mallorca hoteller til en hver smag. Det er derfor også let at forstå, at mange har Mallorca som deres feriefavorit.

Mallorca har det hele

Når man taler om ét feriemål, der har det hele, så rangerer Mallorca altså bare højt på listen. Engang var Mallorca grisefester, i dag er Mallorca fornyet og fuld af spændende oplevelser. Her kan man alt. I kan blandt andet glæde jer over de 14 kilometer lange strande, der regnes for at være nogle af Europas bedste. Og så behøver I ikke køre langt væk fra kysten, hvis I vil opleve det ægte Mallorca. Her finder I hurtigt det lokale liv, der giver et godt indblik I, hvad Mallorca også er. Byen Palma er et godt bud, hvis I vil kombinere sol og strand med storbyoplevelser, shopping og kulturelle tilbud.

Her er noget for dig, der elsker golf, cykling og aktive ferier

Mallorca er perfekt til ren afslapning, men også aktiviteter dagen lang, hvis du ønsker dette. Øen har mere end 20 golfbaner i topklasse og er derfor også én af golfentutiasternes absolutte favoritter. Det samme gælder for dem, der elsker at holde ferie på deres cykel – her er nemlig noget for alle niveauer, og øen er perfekt, uanset om I vil kombinere solferien med et par dages aktiviteter eller cykle hele ugen. Mallorca har også et bredt udvalg af vandreruter, der både har forskellige sværhedsgrader og udsigter.

Lej bil, og oplev øen på farten

Mallorcas forening af skøn natur, spændende byer og lokale liv er perfekt til at leje bil. Bjergkæden Sierra de Tramuntana byder på smukke udsigter, mens de mange olivenlunde og citrusplantager er perfekte til flotte vandreture. Der er noget helt særligt over at smage friskpresset juice lige fra én af de mange appelsinlunde.

På vejen er det også en god ide at besøge de små, farverige kunstnerbyer nordvest for Palma. Kør væk fra alfarvej, find de uspolerede, lokale byer med fred og idyl – her er sommerstemning, så det basker. I stærk kontrast står storbyen Palma, hvor der er god shopping for selv den kræsne køber, hyggestunder ved marinaen og et hav af gode restauranter og tapasbarer.

Vejret er skønt på Mallorca

På Mallorca finder I skønt sommervejr året rundt. Det er et klassisk middelhavsvejr, hvor der er sommerlige temperaturer fra maj til slutningen af oktober. I de tidlige forårsmåneder er det især cykelryttere, der ankommer til øens lune forårsvejr, mens sommerens små 30 grader gør øen perfekt til en god sommerferie.

Alt det, der er godt at vide, inden du rejser til Mallorca

Mallorca er 3.640 km2 og på størrelse med Bornholm og Fyn tilsammen. Der bor 850.000, hvoraf Palma huser knap halvdelen. Øen tilhører De Baleariske Øer og ligger i Middelhavet som en del af Spanien. Her er alt det praktiske, du bør vide, inden du rejser til ferieøen.

Afrejse

Med Bravo Tours kan I rejse til Mallorca på cirka 3 timer fra:

 • Billund
 • Aalborg
 • København

Transfer

Transfertiden er tiden fra lufthavnen til første hotelstop. Hvis trafikken er tæt, skal du være opmærksom på, at transferen kan tage længere tid.

 • Alcudia: 1 time
 • Cala Mayor: 30 minutter
 • C’an Picafort: 1 time
 • Palmanova: 30 minutter
 • Playa de Palma: 20 minutter
 • Puerto Pollensa: 1 time
 • Santa Ponsa: 40 minutter

Tidsforskel

Der er ingen tidsforskel i forhold til Danmark.

Valuta

Euro.

Elektricitet

230 volt. En Adapter er ikke nødvendig.

Miljøafgift

Fra 1. juli 2016 opkræver myndighederne en obligatorisk miljøafgift fra turister kaldet ECOTAX. Formålet er at kompensere for den CO2-udledning, som turismen medfører. Afgiften betales direkte til hotellet, når I checker ind. Prisen afhænger af hotellets officielle hotelkategori, men svarer til ca. 2-5 euro pr. person over 16 år pr. overnattende døgn. Beløbet tillægges desuden spansk moms (VAT) på 10 %.

Strande

Mallorca er kendt for at have nogle af Europas absolut bedste strande. Mod nord i Alcudia findes den 14 kilometer lange, smukke og usædvanligt børnevenlige Alcudia-strand med krystalklart vand og hvidt sand. Strandene omkring Palmanova er dejlige og indbydende med finkornet sand. Alle strande på Mallorca vedligeholdes konstant og bliver løbende forsynet med nyt, rent sand for at holde den høje standard. Derudover er der et utal af små, hyggelige bugter med azurblåt vand.

Mad og drikke

På Mallorca ligger der mange restauranter, der serverer både internationale og nationale retter i alle prisklasser. Vi anbefaler, at I prøver den lokale tapas på jeres ferie – det smager helt fantastisk.

Transport

Det er let at komme rundt på Mallorca både med offentlig transport og taxa, som er forholdsvist billigt.

Billeje

Det er en god ide at leje bil på Mallorca, hvis I vil se øen i jeres eget tempo. I kan både leje bilen inden afrejse eller på rejsemålet gennem Bravo Tours’ rejseledere.

Sport og aktiviteter

Der er utallige sportsfaciliteter - for eksempel tennis, ridning, gokart, bowling, windsurfing, vandski, squash og meget mere.

Shopping

Der er mange mindre butikker og souvenirshops på hele Mallorca. Vil I shoppe, er det bedst at besøge Palma by, hvor der både er kendte mærkevarer- og eksklusive butikker.

Golf

Der findes mere end 24 golfbaner på Mallorca, og der er golf for enhver smag. Banerne er velplejede og af virkelig god standard. Det kan være svært at få gode starttider, så det anbefales at bestille disse i god tid inden afrejse. Kontakt Bravo Tours’ golfafdeling på 70 10 10 77.

Vores service

Bravo Tours tilbyder både fleksible pakkerejser og charterferie med dansktalende rejselederservice hele døgnet til Mallorca. På en charterrejse møder I vores dansktalende rejseledere allerede i lufthavnen, og har I bestilt transfer til hotellet, sørger de for, I kommer frem. I løbet af ferien kan I kontakte dem på servicetelefonen, møde dem på de fleste hoteller eller tage med på udflugt. Det er altid muligt at komme i kontakt med en rejseleder.

Vores fleksible pakkerejser er uden dansktalende rejselederservice og mulighed for transfer til/fra hotellet, men fortsat med fly, hotel og pakkerejsegaranti.

I kan altid se, når I booker en rejse, om I bestiller en charter- eller fleksibelpakkerejse.

Fandt du ikke, hvad du søgte her på siden? Så kan du udforske vores mange afbudsrejser. Her kan du som oftest finde billige rejser til store dele af verden. Oftest kan du også være heldig at finde afbudsrejser til Mallorca hos Bravo Tours.

Kort

Klik her for at se hotellets beliggenhed

Find din rejse til Mallorca

FILTRER & TILPAS

Du er ved at bestille:


Pakkerejse med rutefly

 • Du vælger selv, hvornår og hvor længe du vil være afsted
 • Tryghedspakken
 • Udvalgte hoteller med god beliggenhed
 • Et stk. bagage indgår i prisen
 • Priserne er dynamiske og kan ændre sig frem til bestilling

Sorter efter

Afrejse

Pris

Rejsemål

Rejsetype

Vurdering

Pension

Faciliteter

Rejsende

Kalender

Vælg hvordan du vil sortere
Vis pris som
Vælg minimum vurdering

Vælg rejselængde

 • 2
 • 3

Oplevelser

Den Gyldne Dal

Det er en oplevelse for alle sanser, når vi går en tur gennem plantagen ’Sa Vinyassa’ ligger i udkanten af byen Sóller. Her åbner ægteparret Juan og Sebastiana deres hjem op, så vi får lov til at komme bagom den 100% økologiske produktion af appelsiner, citroner og mange andre frugter. Udsigten er vidunderlig, blomsterduften himmelsk og farvespillet af grønne træer med blomster og frugter er bjergtagende. Efter en tur rundt på plantagen, slutter vi af med en hjemmelavet mallorcinsk måltid hos værtsparret.

Der vil også være mulighed for at kunne handle i deres lille fine gårdbutik, hvor man vil kunne købe lækre specialiteter fra appelsinplantagen og fra Den Gyldne Dal. 

Vejledende pris:
Voksne kr. 405 pr. person
Børn kr. 230 pr. barn

Prisen varierer alt efter, hvilket hotel I vælger – se den nøjagtige pris ved bestilling. 

Som udgangspunkt kører udflugten torsdag.
Udflugtsdatoen er vejledende. Den endelige dato, hvor udflugten afvikles, oplyses ved ankomst til destinationen.

Dragegrotterne

Vi kører gennem lavlands-området på øens midte for at komme til byen Sineu, her skal vi besøge et af Mallorcas største lokale markeder.

Sineu er kendt for sin rige kulturarv og mange arkitektoniske perler, som pryder byen. Hver onsdag morgen bliver gaderne i centrum af byen vakt til live med hundredvis af boder med alt fra frugt og grønt til sjaler, sæber og blomster. Sineu er især kendt for at være det eneste marked på øen, hvor man stadig må sælge levende dyr.

Efter markedet, hvor du forhåbentligt har fået en masse indtryk og måske gjort en god handel, kører vi mod en autentisk og lokal restaurant. Her spiser vi en skøn mallorcinsk frokost, som afsluttes med traditionel mandelkage og is. En sand smagsoplevelse.

Vi fortsætter over til Mallorcas berømte drypstenshuler, Dragegrotterne, som ligger lige uden for Porto Cristo. Her går vi ad smalle passager ned ad trapper, mens vi beundrer de oplyste drypstensformationer. Når vi er kommet 25 meter ned i grotten, kommer vi til Europas største underjordiske sø, Martell-søen. Her overværer vi en lille klassisk koncert til synet af et meget smukt lysshow, kaldet Solopgang. Fortryllelsen brydes, når vi går ad de ca. 119 trappetrin op til virkeligheden igen.

OBS: Besøg i grotterne er ikke anbefalet til gangbesværede. Fotografering med blitz i drypstenshulerne er ikke tilladt.

Vejledende pris:
Voksne kr. 620 pr. person
Børn kr 440 pr. barn

Prisen er inklusive frokost og entré til drypstenshulerne.
Som udgangspunkt kører udflugten onsdag.

Udflugtsdatoen er vejledende. Den endelige dato, hvor udflugten afvikles, oplyses ved ankomst til destinationen.

Det ægte Mallorca m. Purowool - Nord

Vi begynder dagen med en fantastisk gåtur rundt i gaderne af den charmerende og historiske by Pollensa. Her kan man opleve en god blanding mellem bylivet i de charmerende stenbelagte gader og den uspolerede natur, der pakker området ind i de smukkeste rammer af bjerge og kyster.

Dernæst går turen mod Purowool i Pollensa, hvor vi får en underholdende og inspirerende præsentation om sund søvn og kigger nærmere på de økologiske produkter. Her vil der blive serveret en god brunch med vin.

Derefter tager vi videre mod Port de Pollença, hvor vi skal opleve Mallorcas storslåede naturscener. Vi sejler ud på Middelhavet og glider langsomt forbi den golde bjergkæde – et fantastisk syn med det azurblå vand som kulisse. Husk at medbringe kamera.

Efter ca. 30 minutters sejlads lægger vi til ved Formentor-stranden. Her venter bussen, der kører os til udsigtspunktet Mirador des Colomer, hvor I vil opleve en af øens smukkeste udsigter.

Hen på eftermiddagen kører vi tilbage til hotellet, hvor vi ankommer sidst på eftermiddagen mættet med indtryk fra den nordlige del af Mallorcas fantastiske natur.

Fyldt med betagende naturscener!

Vejledende pris:
Voksne kr. 210 pr. person
Børn kr 150 pr. barn

OBS: Prisen er inklusive sejlturen og en let brunch med vin hos Purowool.

Som udgangspunkt kører udflugten tirsdag. 
Udflugtsdatoen er vejledende. Den endelige dato, hvor udflugten afvikles, oplyses ved ankomst til destinationen.

Det ægte Mallorca m. Purowool - Syd

Fra morgenstunden er kursen sat mod det nordlige Mallorca. Vi skal op og udforske den historiske by Alcudia, hvor man i dag stadig ser en del af den gamle bymur, som beskyttede byen. Herefter fortsætter vi mod Purowool i Pollensa, hvor vi får en underholdende og inspirerende præsentation om sund søvn og kigger nærmere på de økologiske produkter. Her serveres også en god brunch med vin.

Derefter tager vi videre mod Port de Pollença, hvor vi skal opleve Mallorcas storslåede naturscener.

Vi sejler ud på Middelhavet og glider langsomt forbi den golde bjergkæde – et fantastisk syn med det azurblå vand som kulisse. Husk at medbringe kamera.

Efter ca. 30 minutters sejlads lægger vi til ved Formentor-stranden. Her venter bussen, der kører os til udkigspunket Mirador des Colomer, hvor I vil opleve en af øens smukkeste udsigter.

Hen på eftermiddagen kører vi tilbage til hotellet, hvor vi ankommer sidst på eftermiddagen mættet med indtryk fra den nordlige del af Mallorcas fantastiske natur.

Fyldt med betagende naturscener!

Vejledende pris:
Voksne kr. 210 pr. person
Børn kr 150 pr. barn

OBS: Prisen er inklusive sejlturen og en let brunch med vin hos Purowool.

Som udgangspunkt kører udflugten tirsdag.
Udflugtsdatoen er vejledende. Den endelige dato, hvor udflugten afvikles, oplyses ved ankomst til destinationen.

Startpakke Mallorca

Er du også træt af lige at være ankommet på ferie og så skal du ud og have fyldt køleskabet op?

Vi har gjort det nemt for dig. Hvis du køber denne startpakke er den der når du tjekker ind på dit hotelværelse og ferien kan begynde i ro og mag.

Pakken kan bestilles hos en af vores rejsekonsulenter på tlf. 70 10 10 77, eller når du bestiller rejsen på vores hjemmeside – dog senest 10 dage før afrejse.

Pris for denne startpakke - kr. 350

Startpakken indeholder:

• Sandwichbrød
• Smør
• Pålægs skinke
• Serrano skinke
• Havarti ost
• Marmelade
• Nescafé
• Te breve
• 4 Spanske øl
• 4 Coca colaer
• 1 Fl. Vand
• Juice
• Spanske oliven
• 1 Fl. Rødvin

DIREKTØR PEDER HORNSHØJ GIVER TIPS TIL EN FANTASTISK FERIE PÅ MALLORCA

DIREKTØR PEDER HORNSHØJ GIVER TIPS TIL EN FANTASTISK FERIE PÅ MALLORCA