Alle rejsemål
Rundrejser
Safari
Golf
Flybillet
  • Golfrejser til Kenya-Kysten

Om Kenya-Kysten

Om Kenya-Kysten

Hvorfor ikke forlænge golfsæsonen med golf og oplevelser langs Kenyas kyst.
Vi har sammensat en golfrejse til Kenya, hvor du får safari, udflugter og 4 runder golf på vores langtidsferie. Vi har håndplukket hotellet Leopard Beach Resort som er beliggende i forlængelse af Leisure Golf Club og anses for en meget populær bane i Diani Beach.

Golf, kridhvide strande, safari i 5 dage og 3 udflugter gør helt sikkert dit ophold på Leopard Beach Resort til en uforglemmelig oplevelse.

En ægte drømmeferie
Kenya-kysten er 536 kilometer lang med endeløse strande og krystalklart vand. Kort fortalt er det et ægte bountyland! Læn dig tilbage under en af de vajende palmer og nyd livet – bedre bliver det ganske enkelt ikke. Kystens tropiske klima skaber de ideelle betingelser for en dejlig solferie med en gennemsnitstemperatur på omkring 30 grader. Ud for kysten ligger også et af verdens længste koralrev, der byder på mange smukke oplevelser.

Safari og de vilde dyr
En safari giver minder for livet – for Afrika går ganske enkelt i blodet på én. Se solen stå op over savannen, dyrene vågne og geparden løbe over sletten – det er ganske enkelt helt enestående. Når du holder ferie på Kenya-kysten gør du det ved porten til verdens bedste safariområder. Vi har med denne golfrejse valgt vores populære 5 dages safari som en del af oplevelsen. Glæd dig til uforglemmelige oplevelser sammen med elefanter, zebraer og mange andre vilde dyr i deres rette element.

Golfbaner - Kenya-Kysten

Leisure Golf

Leisure Golf Club har en af de bedste internationale 18 hullers baner i Østafrika.

www.leisurelodgeresort.com/golf

Nyali Golf Club

Nyali Golf Club designet af Monty Lowry. Banen er beliggende i den nordlige del af Mombasa i Nyali.nyaligolf.com

Vipingo Golf

Glæd dig til en bane designet af European Tour-arkitekten David Jones. Vipingo er Afrikas første og eneste PGA berettigede bane, og her venter en 18-hullers mesterskabsbane, der ligger højt med smukke, kystnære udsigter. Den er en af de fineste i regionen. At drage fordel af det Indiske Oceans brise, er kun en fordel, også midt på dagen, hvor det er varmest.

www.vipingoridge.com

Del denne side via E-mail