Alle rejsemål
Rundrejser
Safari
Golf
Flybillet

Vandsjov for hele familien

Vandsjov for hele familien

Består jeres familie af ægte vandhunde, som allerede ved synet af lyseblå pools, kæmpe vandrutsjebaner og lyden af vandplask tripper efter at kaste både håndklæde og klipklapper i den nærmeste liggestol?

Så er et af vores hoteller med vandland det oplagte valg til jeres næste ferie. Her er liv og glade dage for både store og små, hvor frydefulde hvin blander sig med latter, mens solen bruner og varmer.

Og skulle der være en enkelt voksen eller to i familien, som gyser ved tanken om maver der kildrer fra suset i rutsjebanen eller det kolde gys, når den solvarme hud møder det kølende vand, er der alligevel dømt ferie for alle pengene.

På vores hoteller med vandland kan I nemlig sagtens nyde de andres vandleg i tryg afstand fra poolkanten – i en behagelig liggestol, under en parasol og med familiens glade grin som baggrundsmusik.


Hoteller med vandland i hele verden

Vi har særligt udvalgte hoteller med vandland i hele verden og fælles for alle destinationer er, at vejret og klimaet er fantastisk og oplagt til præcis en badeferie med masser af sjov og leg. Derudover er alle rejsemål familievenlige, samtidig med at de byder på masser af oplevelser udenfor hotellet, hvis I trænger til lidt afveksling fra plask og vandsprøjt.

Der er med andre ord mulighed for at få en masse spændende ferieoplevelser med jer hjem, uanset om I befinder jer ved poolen, i strandkanten og på feriebyernes gader og stræder.

I kan desuden både rejse sommer og vinter. Vi har nemlig rejsemål, der sikrer jer sol og sommervejr, ligegyldigt hvilken årstid I planlægger at rejse på.


Meget mere end vandland

Når man rejser flere sammen, er det dejligt, når alles interesser kan tilgodeses på én gang - og det er der netop mulighed for, når I holder ferie på et af vores hoteller med badeland.

Mange af hotellerne byder nemlig på meget mere end blot et vandland. Her findes også i mange tilfælde aktiviteter for de voksne i form af eksempelvis fitness, spa og wellness eller aftenunderholdning for hele familien.

I det hele taget kan I rejse på præcis den måde, I holder mest af. Her er mulighed for at holde ferie med All Inclusive, hvis I gerne vil spare på lommepengene, mens I nyder dagens gang i hotellets vandland. Derudover finder I hoteller med halvpension, så I kan gå på opdagelse blandt områdets spændende, lokale restauranter.

Hvilket hotel med vandland skal jeres næste ferie gå til? Klik ind på de forskellige hoteller og drøm jer afsted til varme himmelstrøg og lange solrige dage.

Relaxia Lanzasur Club

LANZAROTE
Benyt gratis den imponerende saltvandslagune, Lago Park, som ligger midt i Taurito-dalen. All Inclusive-hotel.
Se hotellet her >

Paradise Costa Taurito

GRAN CANARIA
Benyt gratis den imponerende saltvandslagune, Lago Park, som ligger midt i Taurito-dalen. All Inclusive-hotel.
Se hotellet her >

Paradise Island

LANZAROTE
Feriemekka med All Inclusive og gratis vandland.
Se hotellet her >

Caretta Beach

ZAKYNTHOS
Fantastisk lejlighedshotel til vandhunde i alle aldre.
Se hotellet her >

Globales Playa Estepona

COSTA DEL SOL
For små og store vandhunde er der et stort vandland "Splash Park" med rutsjebaner i alle størrelser.
Se hotellet her >

Hotel Lti Dolce Vita Sunshine Resort

GOLDEN SANDS
Minibadeland (3-14 år) med fire rutsjebaner.
Se hotellet her >

Paradise Valle Taurito

GRAN CANARIA
4-stjernet All Inclusive hotel med gratis adgang til vandland Lago Park.
Se hotellet her >

Adgang til et eventuelt vandland er ikke altid inkluderet i prisen, enkelte steder skal der betales ekstra, og enkelte steder kan det inkluderes i ferien hvis man tilkøber All Inclusive, læs mere om dette på selve hotelsiden. Du er altid velkommen til at ringe til os på 70 10 10 77 ved eventuel tvivl eller spørgsmål.

Del denne side via E-mail