Alle rejsemål
Rundrejser
Safari
Golf
Flybillet
  • Krabi/Ao Nang

Billeder og video

Bliv inspireret af billeder og video fra Krabi.
Se billeder og video her >

Hoteller

Vi har et stort udvalg af hoteller i Krabi.
Se vores hoteller her >

Om Krabi/Ao Nang

Krabi er det perfekte feriemål for dem, der søger det autentiske Thailand i et afslappende område med natur i overflod. Lange fantastiske kyststrækninger, spektakulære klippeformationer og mere end 200 spændende paradis øer med fantastiske hvide sandstrande spredt rundt i det indbydende turkise-farvede vand. Læg dertil et frodigt bagland med jungle, tætte mangroveskove, tårnhøje kalkstensklipper, huler, vandfald, templer og et eksotisk dyreliv.

Med sejlbåd eller longtail-båd når du hurtigt nogle af de mest eksotiske steder, du kan forestille dig. En af de smukkeste øer i Thailand er Phi Phi-øerne, der stikker op af havet med sine mange flotte klippeformationer og tilbyder smukke hvide sandstrande og indbegrebet af tropisk ferie. Det tager kun 40 minutter, at komme til Phi Phi-øerne med båd.

Både på de mange øer og langs kysten er der et bredt udvalg af aktiviteter for hele familien. Området indbyder til havkajak, sejlads, vandring i junglen, klatring, snorkling og dykning. Og er man interesseret i fugle, er der et rigt og spændende fugleliv at observere. Der findes også mulighed for, at tage på et Sunset Cruise, hvor man spiser dejlig thai-mad om bord på båden, mens man nyder solnedgangen.

Ao Nang er Krabi's pulserende turistcenter, men her er dog en helt afslappet atmosfære. Det er temmelig nemt, at finde rundt i Ao Nang, da næsten alt er placeret langs strandvejen. Ao Nang Stranden er ganske usædvanlig sammenlignet med de fleste sydlige thailandske strande, da der ikke er liggestole og parasoler her. Rundt i Ao Nang finder du masser af restauranter og barer, samt et væld af mindre butikker og skræddere. Det er også ved Ao Nang stranden, at de mange longtail-både ligger til, for at sejle til de omkring liggende øer, blandt andet Phi Phi.

Railay Stranden ligger meget tæt ved Ao Nang og er en af Thailands mest eftertragtede strandområder. Denne strand kan du besøge, eller du kan vælge, at bo der på et af Bravo Tours’ mange hoteller. Ved Railay vil du opleve den uspolerede natur. På den lille halvø kan man opleve fire forskellige og fabelagtige hvide sandstrande, med kæmpe kalkstensklipper, der står i imponerende formationer. Blandt klipperne kan man finde en lille lagune, grotter og smukke udsigtsposter.

Selve Krabi by er, som et knudepunkt for provinsen, ikke kun afhængig at turisme. Det afspejler sig i en by, der er meget charmerende og afslappet og giver gæster en ægte oplevelse af Thailand og deres gæstfrihed.

Dansktalende rejselederservice

Når I rejser med Bravo Tours til Krabi, møder I vores dansktalende rejseledere, som byder jer velkomne. De bor og lever i Krabi og kommer derfor også forbi de fleste hoteller i løbet af ugen. I kan også altid kontakte dem på vores servicetelefon, der er åben 24 timer i døgnet.

Transfer
Transfer til/fra hotellet er et muligt tilkøb, så I selv har friheden til at vælge.

Bestil jeres rejse i god tid
Vi flyver med nogle af verdens bedste flyselskaber til Bravo Tours oversøiske rejsemål.
Til Krabi flyver vi med Norwegian Airlines, som flyver direkte fra Kastrup Lufthavn til Krabi.
Siden vores oversøiske flysæder bliver lukket ned for salg cirka en måned før afrejse, anbefaler vi, at I bestiller jeres rejse til Thailand i god tid.

Depositum på hotellet
Mange hoteller i Thailand tager en sikkerhedsdeponering på 500-1.000 kr., når I tjekker ind på jeres badeferie. I kan betale med kort eller kontanter. Bruger I betalingskortet, reserveres pengene på kortet. Da tilbagebetaling af depositum er via lokale banker, kan det tage 4-6 uger, inden beløbet igen er tilgængeligt på dit kort efter hjemrejse. Betaler du med kontanter, bliver beløbet refunderet i forbindelse med check-out, hvis alt er som det skal være.

Fakta om Krabi
Krabi er placeret ved Andaman Havet på det sydlige Thailands vestkyst, 66 km øst for Phuket. Sæsonen i Krabi er delt ind i to, den varme sæson og regntid. Den varme sæson og højsæsonen varer fra november til april, hvor temperaturen er mellem 30-34 grader, og der falder meget lidt regn.

Oplev Krabi/Ao Nang

Vejret

Find temperaturer og vejrudsigter for hele året til din rejse.

Se vejret her >

Oplevelser

James Bond Island med speedbåd

I dag besøger vi Phang Nag Bay, der er særlig kendt som James Bond-øen fra ”The man with the golden gun”. Området ligger en kort tur fra Krabi og Koh Lanta og er absolut et must, når man holder ferie i området.

Det er ikke svært at forstå, at området er populært blandt turister. De smukke kalkstensklipper er virkelig smukke, og omgivet af mangroveskove bliver det ikke flottere. Her sejler vi også en tur og kommer tæt på den lokale flora og fauna samt de skjulte grotter, skoven gemmer på. Vi spiser også en god lokal Thai-frokost, inden vi besøger en fiskerlandsby, hvor husene ligger på pæle, og livet går sin stille gang. Her kan vi købe souvenirs med hjem, inden vi sejler retur til hotellerne.

Vejledende pris:
Voksne kr. 550 pr. person
Børn under 12 år kr. 275 pr. person

Udflugten skal bestilles på destinationen

Oplev Krabi og den smukke regnskov

Kom ud og oplev syd Thailands grønne regnskov. Bad i det turkisfarvet vand ved Emerald pool, i smukke omgivelser og kom tæt på munkenes små hytter og deres orange-gule klæder, når vi bevæger os rundt ved Tiger Cave Temple i de Buddhiske omgivekser i Krabi distriktet.

Husk at få pakket de gode sko til denne tur, da terrenet både byder på skovbund og trapper, på denne smukke og historiske udflugt.


Vejledende pris:
Voksne kr. 275 pr. person
Børn under 12 år kr. 175 pr. person

Udflugten skal bestilles på destinationen

 

Ægte thai-mad

I dag lærer vi hemmeligheden bag thailandsk mad, når vi sammen forbereder nogle af de velkendte retter. Vi hører særligt mere om de mange krydderier, for de fleste lokale mener nemlig, at det er her, hele hemmeligheden er.

Det er garanti for en hyggelig, sjov og lærerig dag i det thailandske køkken – og vi rejser forhåbentlig hjem som bedre kokke, så vi også kan lave retterne derhjemme.

Vejledende pris:
Voksne kr. 400 pr. person

Udflugten skal bestilles på destinationen

Phi Phi-øerne

Phi Phi-øerne er verdensberømte og af en god grund! Forestil dig de smukkeste øer, krystalklart vand og masser af eventyr – så har du Phi Phi-øerne.

Vi tager afsted fra hotellet og går om bord i vores speedbåd. Her fra sejler vi på eventyr til flere smukke og fantastiske bugter og strande. Efter en god thailandsk frokost i Lo Dalum Bay, finder vi snorkeludstyret frem, så vi kan se den smukke verden under vand. Der er også mulighed for solbadning og svømning.

Der er ingen tvivl om, at Phi Phi-øerne er en fantastisk oplevelse!

Vejledende pris:
Voksne kr. 410 pr. person
Børn under 12 år kr. 220 pr. person

Udflugten skal bestilles på destinationen.

Kort

Klik her for at se hotellets beliggenhed

Find din rejse til Krabi/Ao Nang

FILTRER & TILPAS

Rejsende

Kalender

Vælg rejselængde

  • 7