Alle rejsemål
Rundrejser
Safari
Golf
Flybillet
  • Hua Hin

Billeder og video

Bliv inspireret af billeder og video fra Hua Hin.
Se billeder og video her >

Hoteller

Vi har et stort udvalg af hoteller i Hua Hin.
Se vores hoteller her >

Om Hua Hin

Hua Hin – nyd sommeren året rundt på Thailands royale riviera

I Hua Hin er alt godt fra Thailand samlet på det mindste område. På Bravo Tours’ luksushoteller ved hvide sandstrande, kan I nyde en afslappet ferie, kombineret med kulturelle udflugter i topklasse.

Charmerende royal ferieby
I 1920’erne opførte Kong Rama IV sommerpaladset Klai Kangwon, som på dansk betyder ”Fjernt fra bekymringer” i Hua Hin. Navnet kunne ikke passe bedre på området, og det har gjort Hua Hin til et feriemål med fokus på ro, renhed og sikkerhed. I vil opleve den store respekt, thailænderne har for deres konge, både den afdøde kong Bhumibol og hans søn og efterfølger, kong Maha Vajiralongkorn.

Hua Hin byder på alt det, vi drømmer om, når vi tænker på Thailand. Besøg de lokale markeder, hvor du kan købe alt fra mad, eksotiske frugter, lokalt kunsthåndværk og souvenirs til småpenge. Udvalget af restauranter og barer i Hua Hin centrum er stort, og i de små massagesaloner kan du blive masseret fra top til tå. Tag også en tur til det store shoppingscenter, der sælger alt, hvad hjertet begærer.

Kombiner ferien med storbyoplevelser i Bangkok
Slut ferien af med tre dage i metropolen Bangkok. Nu kan I kombinere jeres ferie i Hua Hin med to nætter i Bangkok, hvor der er mulighed for masser af spændende oplevelser. Tag med på udflugter med dansktalende rejseleder eller brug dagene, som I har lyst fx til shopping i de store centre. Denne kombinationsrejse gør jeres ferie helt unik – og I oplever både skønne strande og en fantastisk storby på én rejse.

Golf i Hua Hin i smukke omgivelser
Spiller I golf, så ligger flere af Thailands bedste golfbaner cirka 30 minutters kørsel fra Hua Hin. Bl.a. den prisbelønnede Black Mountain, Banyan Golf Club, som er flot integreret i naturen mellem træer og klipper, og Sea Pines, som ligger direkte ned til stranden syd for Hua Hin. Ved togstationen i Hua Hin ligger den ældste golfbane i Thailand fra 1924, Royal Hua Hin Golf Course.

Oplevelser med dansktalende rejseleder
Tag på udflugt med en dansktalende rejseleder og oplev Hua Hins mange seværdigheder. Se det smukke tempelområde syd for byen med en 19 meter høj Buddha-figur i guldglans midt på Takiab-bjerget, også kaldet ”Abebjerget”, hvor drilske makakaber holder til. Fra toppen af Hin Lek Fai bjerget, 3 km vest for Hua Hin, kan I nyde den smukke udsigt over Hua Hin og bugten.

I kan også opleve ”Det flydende marked” i landsbyen Damnoen Saduk, hvor der handles fra små longtail-både, besøge River Kwai, som var kulisse i den berømte Hollywood film fra 1957 ”Broen over floden Kwai”. I nationalparken Khao Sam Roi Yot, 60 km syd for Hua Hin, kan I se kong Rama V’s trone i Thailands mest fotograferede underjordiske grotte, og I kan spotte vilde elefanter i deres naturlige omgivelser i Kuri Buri nationalpark.

Fra Hua Hin har I også mulighed for at tage til Bangkok og opleve den store, pulserende storby. I Bangkok kan I sejle med longtail både på kanalerne, shoppe i moderne indkøbscentre og livlige Chinatown, spise street food og nyde solnedgangen og en cocktail på en af byens mange skybars.

Bravo Tours høje hotelstandard i Hua Hin
Vores hoteller i Hua Hin er en unik luksusoplevelse og skaber ægte feriestemning fra dag et med sine pragtfulde swimmingpools, indbydende spacentre, aktiviteter for både børn og voksne, et stort udvalg af restauranter og det velkendte høje thailandske serviceniveau.

Dansktalende rejselederservice og transfer
En rejse med Bravo Tours til Hua Hin er med dansktalende rejselederservice, når I vælger en charterrejse. (dog med undtagelse af perioden maj til april, der foregår uden dansk rejselederservice). I kan dog altid kontakte os på vores servicetelefon - nummeret finder I på jeres billet. Har I bestilt inden d. 6. august 2018, er transfer inkluderet i prisen på en charterrejse. Har I bestilt efter denne dato, er transfer til/fra hotellet et muligt tilkøb, så I selv har friheden til at vælge. Transfer til Hua Hin fra Bangkok tager ca. 4 timer. 
Bemærk, at dit ophold i Hua Hin perioden maj til april er uden dansk rejselederservice.

Bestil jeres rejse i god tid
I flyver med nogle af verdens bedste flyselskaber til Bravo Tours oversøiske rejsemål, bl.a. med Qatar og Thai Airways. Da flere oversøiske flysæder bliver lukket ned for salg cirka en måned før afrejse, anbefaler vi, at I bestiller jeres rejse til Thailand i god tid. 

Depositum på hotellet 
Mange hoteller i Thailand tager en sikkerhedsdeponering, når I checker ind på 500-1.000 kr. på jeres badeferie. I kan betale med kort eller kontanter. Bruger I betalingskortet, reserveres pengene på kortet. Da tilbagebetaling af depositum er via lokale banker, kan det tage 4-6 uger, inden beløbet igen er tilgængeligt på dit kort efter hjemrejse. Betaler du med kontanter, bliver beløbet refunderet i forbindelse med check-out, hvis alt er som det skal være.

Fakta om Hua Hin
Hua Hin i det vestlige Thailand er Thailands ældste feriemål med temperaturer på mellem 20 og 32 grader året rundt. Den fredelige badeby ligger ud til Siam-bugten, 200 km sydvest for Bangkok, kun 3 timers kørsel.

 

Vidunderligt varmt hele året rundt

Vejret

Find temperatur og vejrudsigter for hele året til din rejse.
Se vejret her >

Oplevelser

Udflugtspakke Hua Hin

Vi har sammensat en udflugtspakke til jer, der holder ferie i Hua Hin. Denne indeholder tre spændende oplevelser:

· En hyggelig middag sammen med andre danskere på Hua Hins natmarked. Middagen byder på mange gode, thailandske specialiteter (eksklusive drikkevarer).

· Med tuk-tuk rundt i Hua Hin. En spændende halvdagstur, der tager jer med til Hua Hins højdepunkter bl.a. den lokale togstation, byens ældste marked og det berømte abebjerg. Vi kommer også tæt på det lokale liv. Udflugten er med dansktalende rejseleder.

· En times afslappende fod- eller thaimassage. Ren forkælelse!

Vejledende pris
350 kr. pr. person.
 
Udflugtsdatoen er vejledende. Den endelige dato, hvor udflugten afvikles, oplyses ved ankomst til destinationen. De tre udflugter kører på forskellige dage.

Cykeltur i Cha Am

Tag med på cykeltur i Cha Am og kom tæt den lokale kultur og hyggelige atmosfære. Vi cykler rundt i lokalområdet og langs strandpromenaden, og på vejen besøger vi den lokale skole og børnehave. Vi tager også forbi fiskerne, der er hjemvendt med dagens fangst, og besøger munkene i områdets templer.

Glæd jer til en spændende tur – hurtigt opdager man, hvor meget mere man ser, når man er på to hjul.

Vi benytter bycykler på turen, der er ca. 6 km. Turen foregår selvfølgelig i et moderat tempo, hvor alle kan være med. Terrænet på ruten er desuden meget fladt.

Udflugten er med dansktalende rejseleder og kan kun bestilles på destinationen.

Udflugten er gratis, hvis du bor på Novotel Hua Hin Cha Am Beach Resort & Spa ellers koster den ca. 160 kr. pr. person.

På Tuk-tur i Hua Hin

I Hua Hins baghave, væk fra store hoteller og resorts, gemmer der sig en oplevelsesrig hverdag. I de famøse Tuk Tuk’er bevæger vi os rundt i de små gader og kommer tæt på det lokale liv.

Vi starter dagen på den lokale togstation, hvor kongefamilien har sin egen ventesal. Vi besøger byens ældste, lokale marked. For bunden af byens abebjerg hilser vi på de lokale fiskere, der er i gang med at sælge dagens fangst. Vi kommer selvfølgelig også forbi et tempelområde, og vi slutter dagen af på bjerget Hin Lek Fai, hvorfra der er en fantastisk udsigt.

Udflugten er en halvdagsudflugt og med dansktalende rejseleder.

Vejledende pris:
Pris: 300 kr. pr. person.

Det flydende marked

I dag besøger vi Damnoen Saduak – et af de sidste, større flydende markeder, der er tilbage i Thailand. Vores første hold gør vi i flotte omgivelser i en kokosplantage, hvor vi ser nærmere på, hvordan palmesukkeret udvindes. Vi fortsætter mod det fascinerende kanalsystem, hvor vi går ombord på de autentiske langhalebåde. Her sejler vi ud i kanalerne, og senere skifter vi til mindre robåde, som sejler os igennem det levende marked - eventuelt et par gode køb rigere. På udflugten besøger vi også de Thailandske kongers forhenværende sommerresidens, samt tempelgrotten Khao Luang med flere budhha-figurer end vi kan nå at tælle under vores besøg.

Vejledende pris:
Voksne 520 kr. pr. person
Børn 360 kr. pr. barn

Ca. kl. 06.30 – 17.00

River Kwai – 1-dagstur

Vi tager afsted på en 1-dagstur til Kanchanaburi, hvor den berømte bro over floden River Kwai ligger. Den blev bygget af krigsfanger under 2. verdenskrig, da Japan byggede en jernbane gennem Thailand og Burma for at komme til Indien. Vi oplever Hell Fire Pass – en af de sværeste passager at bygge på Dødens Jernbane, som den blev døbt, da mange krigsfanger omkom her. 

Obs. Lukkede sko/fastsiddende sandaler er påkrævet på denne udflugt.

Vejledende pris:
Voksne 600 kr. pr. person
Børn 500 kr. pr. barn

Ca. kl.06.00-19.00

Vana Nava Jungle Water Park

Hvis du er en vaskeægte vandhund med trang til fart over feltet, skal du tage med til Vana Nava Jungle Water Park. Her er der lagt op til mange timer med sjov og vandspas for både børn og voksne. I Vana Nava Jungle Water Park kan du prøve de mange forskellige vandrutsjebaner, som kan rumme lige fra 1 til 6 personer på én og samme tid. Skulle du have lyst til at finde din indre surfer frem, kan du prøve kræfter med vandlandets bølge-surf-simulator, og for familiens mindste er der selvfølgelig også et børne-vandland og et lille legeland. Efter flere timer med højt tempo, kan det være rart med en pause. På Coconut-beach, som er en kunstig sandstrand, kan du læne dig tilbage i en af de mange liggestole og bare nyde solens varme stråler. 

Frokostbuffet er inkluderet i udflugten.

Vejledende pris.
Voksne: 500 kr. pr. prs.
Børn: 400 kr. pr. prs.

(Hoteller, der ligger i udkanten af Hua Hin, kan koste ekstra pga. længere transport)

Den gemte grotte

I dag besøger vi en af de nationalparker, der ligger tæt på Hua Hin, nemlig Sam Roi Yot National Park. Her finder vi Phraya Nakhon grotten, som er en meget populær og velbesøgt. Vi går en smuk tur over bjergene og nyder de flotte udsigter. Konditionen kommer på prøve, men det er det hele værd, for inde i grotten gemmer der sig en lille pavillon ved navn Kuha Karuha. Denne pavillon blev bygget i slutningen af 1900-tallet til Kong Rama d. 5., og han har selvfølgelig sat sit helt eget præg på stedet. Man får ikke smukkere billeder end her.

I løbet af dagen besøger vi også en ananasplantage.

OBS! Turen er ikke for gangbesværede, da der er mange ujævne trin op og ned.

Vejledende pris:
Voksne kr. 700 pr. person
Børn kr. 500 pr. barn.

Thailands vilde dyr

Ta’ med på tur og oplev Thailands vilde dyr. I dag besøger vi bl.a. dusky leaf-aberne (på dansk brilleaberne), der lever ved det smukke område Ao Manao. Vi nyder udsigten over kalkstensbugten, og håber, at aberne kigger forbi – men det gør de som regel, når vi har lækkerier med til dem. Er vi heldige, møder vi også deres unger, der er helt gule indtil de bliver et halvt år gamle.

Efter besøget hos brilleaberne, begiver vi os til nationalparken Kui Buri, der er kendt for sit vilde dyreliv og store sandsynlighed for at se vilde elefanter. Ud over elefanter er der også gode chancer for at se forskellige fuglearter og gauren, der er den største nulevende okseart.

Ca. kl.13.00-19.30

Vin i Monsoon Valley

Udflugter på egen hånd.
Denne eftermiddag skal vi ind i landet og høre mere om thailandsk vin – der både er berygtet og berømt. For vin har ikke et historisk godt ry, men det er en skam, for i dag finder du fantastisk vin i Thailand. Ta’ med, når vi besøger flotte vinranker og hører om de druer, der bliver brugt til at lave en lækker thailandsk vin. Efter vi har været en tur rundt blandt druerne, skal vi på restaurant ”The Sala”, hvor vi smager på de lækre vine, som vi nyder med en tilpasset snack og en fantastisk udsigt over vinrankerne med bjergene i baggrunden.

Eftermiddagstur med et glas champagne, tre glas vin og snacks inkluderet.

Voksne: 2900 Baht,
Børn: 2500 Baht

Wildlife – redningscenter for vilde dyr

Udflugter på egen hånd.
Glæd dig – for i dag besøger vi et redningscenter for vilde dyr, der ikke kan klare sig selv. Her bor over 600 dyr, og vi hører om deres historie og ikke mindst, hvorfor de er på centeret. Vi får også muligheden for at komme helt tæt på flere af dem bl.a. centerets elefanter, ligesom vi er med, når dyrene bliver fodret.

Heldsagsudflugt: Frokost er inkluderet.

Vejledende pris:
Voksne: 335 kr. 
Børn: 230 kr.
(Hoteller, der ligger i udkanten af Hua Hin, kan koste ekstra pga. længere transport)

Thailandsk kokkeskole

Udflugter på egen hånd.
Få inspiration og lær at lave ægte thaimad, når vi tager på kokkeskole for en dag. Vi starter dagen på et marked, hvor vi handler ind til dagens retter. Her hører vi også mere om de forskellige krydderier, som vi kender fra det store, asiatiske køkken. Senere lærer vi at lave maden, som kun de lokale kan. Vi nyder selvfølgelig vores retter til sidst.

Halvdagstur inkl. frokost.

Voksne: 1500 Baht
Børn: 750 Baht
(Hoteller, der ligger i udkanten af Hua Hin, kan koste ekstra pga. længere transport)

Snorkelparadiset Koh Talu

Udflugter på egen hånd.
Syd for Hua Hin ligger øen Koh Talu, som er kendt for sine fantastiske snorkelmuligheder. Vi kører til havnen og tager en båd ud mod øen. I løbet af turen er der rig mulighed for at snorkle i det turkisblå vand, og hvis heldet er med os, ser vi måske en havskildpadde. Glæd dig også til en kølig brise og masser af sol.

Heldsagsudflugt: Frokost er inkluderet (madpakke).

Voksne: 2800 Baht
Børn: 2400 Baht

Kort

Klik her for at se hotellets beliggenhed

Find din rejse til Hua Hin

FILTRER & TILPAS

Rejsende

Kalender

Vælg rejselængde

  • 7

Sådan finder du vores lufthavnsrepræsentant i Bangkok Lufthavn

Ankomst til Bangkok Lufthavn - sådan finder du rundt…

Når du ankommer til lufthavnen i Bangkok, er der skilte, der viser vej til paskontrollen (på engelsk Immigration) og til bagageudlevering (på engelsk Luggage Claim).

Når du har passeret både paskontrol (immigration) og fået din bagage, går du til EXIT B – se kortet herunder. Det er meget vigtigt, at du går til EXIT B – også selv om du eventuelt får udleveret din bagage ved en anden udgang.

Ved EXIT B skal du finde vej til Meeting Point / Gate 3, hvor du møder vores lufthavnsrepræsentant, som venter med et Bravo Tours skilt.

Du kontakter blot lufthavnsrepræsentanten, som viser dig vej til den transferbus, du skal med.

Ønsker du ikke at benytte vores transfer, beder vi dig alligevel melde din ankomst til vores lufthavnsrepræsentant. Det giver nemlig lang ventetid for vores gæster, hvis vi venter på nogle, som ikke kommer.

Har du spørgsmål, eller brug for hjælp i lufthavnen, kan du ringe til vores servicetelefon på +66 859186329.

Download en printvenlig PDF her