Alle rejsemål
Rundrejser
Safari
Golf
Flybillet
  • Rundrejser til hele verden

Her kan du komme på rundrejse

Bali

Oplev et stykke af paradis på eksotiske Bali. Her kravler risterrasserne op ad skråningerne, aberne springer fra træ til træ i de frodige skove, og ved de prægtige templer fornemmer du gudernes nærvær. 
Se mere om Bali her >

Thailand

Smilets land byder på ekstraordinært eksotiske og store oplevelser! Fra kridhvide sandstrande og knejsende kalkstensklipper til hektiske storbyer med folkemylder og forgyldte templer – det er svært at opleve Thailand uden smil på læben.

Se mere om Thailand her >

Vietnam

Vietnam er fortryllende smukt lige fra det prægtige Mekong-delta i syd til det bjergrige nord på grænsen til Kina. Oplev de imponerende rismarker, UNESCO-arven og landets dramatiske nutidshistorie, der bl.a. tæller Vietnam-krigen.
Læs mere om Vietnam her >

Azorerne

Azorerne er flere gange kåret til den smukkeste og mest besøgsværdige ø-gruppe i Europa. Glæd dig til masser af eventyr, vandreruter og ganske enestående naturoplevelser. 
Se mere om Azorerne her >

Vores rundrejser

En rundrejse med Bravo Tours er ikke bare en rejse rundt i verden...

Det er en rejse fyldt med oplevelser og ekspertviden, du ikke kan læse om i en bog eller søge dig til. Det er oplevelser, du kun kan få, fordi vores rejseledere bor ude i verden og kender rejsen bedre end deres egen bukselomme.

Vi garanterer dig en rejseoplevelse for livet uanset hvilken af disse oplevelser du begiver dig ud på. Vi gennemtestet og kvalitetssikret alle rejser og tør derfor godt at sige, at du kommer hjem med minder for livet.

Hvorfor skal du vælge Bravo Tours?
I al beskedenhed fordi du får den bedste rundrejse! Vi har finpudset, justeret og gennemtestet vores rundrejser i snart 20 år. Nogle rundrejser har næsten været med fra starten og er stadig en succes, mens andre, spændende nyheder er kommet til. Fællesnævneren er dog klar; du har en garanti for at rejse hjem med de bedste oplevelser!

Dansktalende rejseledere – hvorfor er de vigtige?
Ja, hvorfor egentligt? Kan man ikke bare få en engelsktalende rejseleder? Muligvis, men vi mener ikke, det er den fulde oplevelse. Man får nu engang bare mest ud af en rundrejse, når den foregår på dansk. På den måde får man alle detaljerne med. Men rejselederne taler ikke bare dansk – de ved også, hvad der er vigtigt for dig. Det kan fx være en sjov historie om Karen Blixen i Afrika eller et ekstra stop ved ØK’s gamle hovedkvarter i Thailand. Det er noget af det, der gør din rundrejse til ekstraordinær oplevelse.   

Ekspertviden fra start til slut
En rundrejse med Bravo Tours er din garanti for ekspertviden – lige fra du begynder at overveje en rundrejse til den er slut. Hos Bravo Tours finder du en række rundrejseeksperter, der selv har rejst med på vores rundrejser. Flere af dem har været med lige siden begyndelsen, og kan derfor både vejlede dig, så du vælger rigtig og give det sidste gode tip inden afrejse. Ude i verden møder du vores dansktalende rundrejseleder, der hver især kender ”deres” del af verden bedre end mange andre! Flere vil betegne dem som en af de lokale.

Gennemtestet og kvalitetssikret
Det er to vigtige begreber for os! Samtidig med, at verden er blevet mere gennemskuelige, er den også på mange måder blevet mere uoverskuelig. Det er blevet let at købe en flybillet og et hotel, men hvordan ved man, at man rejser hjem med de bedste oplevelser? Det er jo ikke sikkert, man kommer på en lignende rejse igen? Overlad det trygt til os, for vi ved, hvor de oplevelser er! Det gør vi, fordi en rundrejse med Bravo Tours ikke bare er en rejse, men en gennemtestet og kvalitetssikret rejse. En rundrejse, hvor vi ved, at du rejser hjem med bagagen fuld af de minder, du får mest ud af. Det gælder både de højdepunkter, du sikkert har læst og hørt om, men også de hemmeligheder, man kun ved, hvor er, hvis man rejser med en af erfaren rundrejseleder – og det er vores rundrejseledere.  

Rundrejser i hele verden – men nøje udvalgte!
Hos Bravo Tours kan du opleve hele verden, men vi går aldrig på kompromis, når vi sætter en ny rundrejse på programmet. I Østen bor og lever Martin, der er vores kontrahent, og han vender nok aldrig ”hjem”. Det giver os et helt særligt kendskab til Østen og Asien, og her står vi ekstra stærkt. Det samme gør sig gældende i Afrika, hvor Kenya-Claus bor året rundt. Det er også med til at kvalitetssikre din rejse. Fælles for alle vores rundrejser er, at vi kun har dem på programmet, hvis vi kan stå inde for dem – ellers findes de ganske enkelt ikke blandt vores store udvalg. 

Kenya-Claus
Destinationschef i Afrika

Vores destinationschef i Afrika. Fynbo, farvehandler og farverig fortæller, der har boet i Mombasa siden 1998. Som globetrotter og naturelsker har han erhvervet den viden og indsigt, der får ham til at arrangere spændende safarier og rundrejser i Afrika. Glæd dig til at møde ”Kenya-Claus”, der medrivende præsenterer sit andet hjemland.

Uforpligtende tilbud

Få et uforpligtende tilbud på en rundrejse
 

Del denne side via E-mail