• Hoteller med opvarmet pool

Find din vinterfavorit med opvarmet pool

Find din vinterfavorit med opvarmet pool

Efter en afslappende stund i liggestolen eller en aktiv gåtur eller udflugt i området er det ofte tid til en forfriskende dukkert i poolen. Det er dog ikke altid lige behageligt, når det kølige vand møder den solvarme hud og det er ikke alle, der sætter pris på det helt kolde gys. Nogle gange kræver det endda både viljestyrke og flere forsøg, før man endelig kommer under vandet.

Hører I også til dem, der er nødt til at lege 10-20-30 eller tage trappen ned i poolen med små skridt ad gangen er vores hoteller med opvarmet pool måske et godt valg, når I skal planlægge jeres næste ferie.


Behagelig temperatur i en opvarmet pool

Vandtemperaturen i en uopvarmet pool er ofte lige over 20 grader. Dette gør sig især gældende i sommermånederne, hvor langt de fleste hoteller heller ikke opvarmer deres pools, fordi vandet af sig selv opnår en yderst behagelig temperatur. Det skyldes, at luften er varm og solen bager hele dagen igennem.

I foråret, efteråret og vinteren hvor luften er en smule køligere og solen ikke på samme måde hjælper med til at varme vandet op, kan temperaturen dog være en smule lavere. Samtidig er luften også en smule køligere og en tur i poolen kan derfor blive en relativt kold fornøjelse.

Har man samtidig lidt svært ved at komme i vandet, kan en uopvarmet pool derfor ødelægge lidt af badeglæden.

Vores hoteller med opvarmet pool er derfor et godt valg, hvis I elsker ferier ved poolkanten i liggestole og med forfriskende dukkerter, men samtidig godt kan lide den luksus det er, at vandet har en behagelig temperatur, uanset årstid.

Hvor høj temperaturen er i de opvarmede pools svinger, alt efter rejsemåned og hotel. På nogle af hotellerne kan I finder den aktuelle vandtemperatur i poolen, ved at klikke jer videre ind på hvert enkelt hotel herunder.


Perfekt badeferie på vores hoteller med opvarmet pool

Vores rejseprogram byder på mange forskellige hoteller med opvarmet pool – lige fra luksuriøse hoteller for voksne til familievenlige hoteller med masser af sjov for både børn og voksne.

Find det hotel herunder der kan opfylde jeres feriedrømme.

FILTRER & TILPAS

Sorter efter

Afrejse

Pris

Rejsemål

Rejsetype

Vurdering

Pension

Faciliteter

Rejsende

Kalender

Vælg hvordan du vil sortere
Vis pris som
Vælg minimum vurdering

Vælg rejselængde

  • 7
  • 14
Alle rejsemål
Rundrejser
Safari
Golf
Flybillet