Indrejsekrav på din ferie

De fleste lande kræver, at man er testet inden afrejse, ligesom man ofte skal udfylde en formular inden indrejse. Dette er for din sikkerheds skyld. Nedenfor har vi samlet kravene pr. rejseland, så du kan læse, hvad du skal gøre, inden du rejser ud i verden.

Vi sender dig mere information om indrejsekravene i forhold til din afrejse ca. 8 dage før afrejse. Det er dog vigtigt, at du holder dig opdateret helt op til afrejse, da der kan ske ændringer. Nye krav kan komme til, mens andre kan blive fjernet. Vi tager forbehold for disse ændringer.

Du kan holde dig orienteret på EUs side om genåbningen. Her kan du læse mere om indrejsekrav, ændringer og regler på rejsemålet. Se mere her

Det er dit ansvar at holde dig opdateret helt ind til afrejse, da kravene som nævnt kan ændre sig. Vi får vores informationer fra Udenrigsministeriet, og det er til hver en tid deres regler, der er de gældende. 

Vi får i øjeblikket mange spørgsmål vedr. coronatest inden afrejse. Du skal IKKE testes, hvis du er færdigvaccineret (mere end 14 dage siden sidste stik). Flere spørger også, hvilket sædenummer, man skal skrive i indrejseformularen – her skal du blot udfylde et fiktivt nummer fx 17A, hvis ikke du kender dit sædenummer. Du finder flere svar omkring udfyldelse af din indrejseformular til i vores danske vejledning.

     
   
     
 
     
   
     
   

Spanien

Der er lige nu følgende krav for at rejse i Spanien:
Fra den 3. juni 2022 har Spanien fjernet ALLE indrejsekrav for rejsende fra Danmark. Der er derfor ingen krav om hverken indrejseformular eller coronapas for at rejse til Spanien eller De Kanariske Øer. 

På rejsemålet
Fra 20/4 2022 har Spanien fjernet krav om mundbind indendørs samt udendørs med undtagelse af ved hospitalsbesøg samt i offentlig transport og taxa – det gælder også Bravo Tours' transferbusser og privat taxa-transfer. 

OBS! er du golfgæst til Costa de la Luz skal du læse de portugisiske indrejseregler, da du lander i Portugal. Se mere her.

Opdateret 7/6 2022

Portugal - Algarve

Der er lige nu følgende krav for at rejse ind i Algarve-regionen i Portugal:
Fra den 1. juli 2022 har Portugal fjernet ALLE indrejsekrav for rejsende fra Danmark til fastlandet. Der er derfor ingen krav om hverken indrejseformular eller coronapas for at rejse til Algarve-kysten. 

På rejsemålet
Fra den 23. april 2022 er kravet om mundbind udendørs og indendørs bortfaldet med undtagelse af offentlig transport som bus, tog og taxa, i lufthavne samt på hospitaler. 

Opdateret 6/7 2022

Portugal - Madeira

Der er lige nu følgende krav for at rejse til Madeira, Portugal:
Fra den 7. februar 2022 har Madeira fjernet ALLE indrejsekrav for rejsende fra Danmark. Der er derfor ingen krav om hverken indrejseformular eller coronapas for at rejse til Madeira. 

På rejsemålet
Vær opmærksom på, at adgang til restauranter, barer, diskoteker, kulturelle- og sportsbegivenheder kræver fremvisning af coronapas. Du kan enten fremvise dokumentation fra MinSundhed eller app’en; coronapas.

Der er desuden krav om mundbind på alle offentlige steder både indendørs og udendørs samt i offentlig transport. 


Opdateret 07/06 2022

Thailand

Der er lige nu følgende krav for at rejse til Thailand:
Færdigvaccinerede
Rejsende, som er færdigvaccinerede, er undtaget krav om karantæne og test ved indrejse i Thailand. For at være færdigvaccineret, skal du opfylde mindst en af følgende dele:

Vær opmærksom på, at du kun behøver én af følgende dele:

 1. Bevis for at du har modtaget booster-stik (3. stik), og det er mere end 14 dage siden
 2. Bevis for at du er færdigvaccineret (et stik med Johnson&Johnson eller to stik med øvrige vacciner), og det er mere end 14 dage siden, du modtog sidste stik
 3. Bevis for at du er tidligere smittet og har modtaget min. et vaccinestik efterfølgende

Det anbefales, at du medbringer bevis herfor i fysisk form – fx et udprint af dit coronapas, som du kan hente via www.sundhed.dk.

Ikke-færdigvaccinerede
Alle rejsende over 12 år, som ikke er færdigvaccineret, skal følge indrejsereglerne for ikke-vaccinerede. Det betyder, at du ved indrejse skal kunne fremvise følgende ved indrejse:

 • En negativ COVID-19 PCR-test, der er foretaget tidligst 72 timer før afrejse

Du vil ved ankomst blive vurderet af en sundhedsfaglig medarbejder i lufthavnen, og kan blive afkrævet en obligatoisk PCR-test. Bliver det vurderet, at der er behov for isolation/karantæne frem til et resultat foreligger, vil dette være for egen regning. 

Indrejsekrav, børn
Der er ingen indrejserestriktioner for børn under 5 år samt børn under 17 år, som rejser i følgeskab med forældre. Børn fra 6-17 år, som rejser uledsaget, skal have min. 1 vaccinationsstik mindst 14 dage før afrejse.

På rejsemålet
Der er ingen krav om brug af mundbind.

Opdateret 11/7-2022

Grækenland

Der er lige nu følgende krav for at rejse til Grækenland:
Fra 1. maj 2022 har de græske myndigheder fjernet ALLE indrejsekrav for rejsende fra Danmark. Der er derfor ingen krav om hverken indrejseformular eller coronapas for at rejse til Grækenland. 

På rejsemålet
Fra 1. juni 2022 er der ikke længere krav om mundbind udendørs eller indendørs. Der kan fortsat nogle steder være krav om at bære mundbind indendørs ved offentlig transport, apoteker eller hospitaler. Du skal ligeledes bære mundbind ombord transferbussen til/fra hotellet. Børn under 4 år er dog undtaget.

Opdateret 07/06 2022

Kenya

Der er lige nu følgende krav for at rejse til Kenya ved indrejse via Nairobi eller Mombasas lufthavn:
Færdig-vaccinerede
Alle rejsende, der er fyldt 18 år, skal kunne fremvise dokumentation for, at man er fuldt vaccineret. Du  betragtes som færdigvaccineret, hvis du har én af følgende: 

 • Bevis på du er færdigvaccineret (to stik eller et stik med Johnson&Johnson), og det er mere end 14 dage siden, du modtog sidste stik. 
 • Du har modtaget et tredje stik (booster-stik)

Det europæiske EU's digital COVID certificate (appen 'Coronapas') accepteres som dokumentation ved indrejse.

Er du ikke vaccineret af medicinske årsager, skal du medbringe en begrundet lægeerklæring herfor på engelsk.

Ikke vaccinerede
Alle rejsende over 5 år, som ikke er færdigvaccineret, skal ved indrejse kunne fremvise en negativ PCR-test, der maksimalt må være 72 timer gammel ved ankomsten til Kenya. Derudover skal du kviktestes ved ankomst. Kviktesten betales i lufthavnen og koster 30 USD. 

Testkrav børn
Børn under 5 år er undtaget krav om vaccination og test.

Dokumentation for vaccination eller test
Alle rejsende over 5 år skal uploade dokumentation for vaccination eller test inden afrejse. Det skal uploades til denne hjemmeside: https://globalhaven.org/.

Vi har lavet en guide til, hvordan du uploader dit resultat.

Find dansk vejledning for at uploade din vaccination eller test her. 

Indrejseformular
Alle rejsende skal udfylde en elektronisk COVID-19 formular inden indrejse. Når du har udfyldt formularen, modtager du en QR-kode, som du fremviser til sundhedsmyndighederne i lufthavnen, inden du får adgang til paskontrollen.

Find link og dansk vejledning til udfyldelse af formularen her.

Visum
Udover COVID-19-indrejseformularen skal alle rejsende også søge visa, inden de rejser ind i Kenya. Du finder mere information om, hvordan du ansøger, og hvad du skal have klar på https://www.bravotours.dk/safari/kenya/ (under praktisk information nederst på siden).

På rejsemålet
Der er ikke længere krav om brug af mundbind udendørs.

Opdateret 02/08 2022

Italien

Der er lige nu følgende krav for at rejse i Italien:
Fra 1. juni 2022 har de italienske myndigheder fjernet ALLE indrejsekrav for rejsende fra DanmarkDer er derfor ingen krav om hverken indrejseformular eller coronapas for at rejse til Italien.

På rejsemålet
Der er krav om mundbind (type FFP2) i offentlig transport, på hospitaler, plejehjem og lægehuse samt indendørs teatre, biografer, koncerter samt ved indendørs sportsbegivenhed. Kravet om mundbind gælder ikke på fx restauranter. 

Opdateret 07/06 2022

Portugal - Azorerne

Der er lige nu følgende krav for at rejse ind i Azorerne i Portugal:
Fra 1. juli 2022 har myndighederne på Azorerne fjernet ALLE indrejsekrav for rejsende fra Danmark. Der er derfor ingen krav om hverken indrejseformular eller coronapas for at rejse til Azorerne.

På rejsemålet
Fra den 23. april 2022 har de portugisiske myndingheder meddelt, at kravet om mundbind udendørs og indendørs bortfalder med undtagelse af på hospitaler. 

Opdateret 03/08 2022

Tyrkiet

Der er lige nu følgende krav for at rejse i Tyrkiet:
Fra den 31. maj 2022 har de tyrkiske myndigheder fjernet ALLE indrejsekrav for rejsende fra Danmark. Der er derfor ingen krav om hverken indrejseformular eller coronapas for at rejse til Tyrkiet.

På rejsemålet
Der er ingen krav om brug af mundbind i Tyrkiet. 

Opdateret 04/08 2022

Bulgarien / Golden Sands

Der er lige nu følgende krav for at rejse i Bulgarien/Golden Sands:
Fra den 1. maj 2022 har de bulgarske myndigheder fjernet ALLE indrejsekrav for rejsende fra Danmark. Der er derfor ingen krav om hverken indrejseformular eller coronapas for at rejse til Bulgarien. 

På rejsemålet
Alle opfordres til at opretholde en distance på minimum 1,5 meter til andre, når man færdes i det offentlige rum. Der er ingen krav om mundbind, men en opfordring til at sørge for et højt niveau af personlig hygiejne.

Opdateret 10/6 2022

Tanzania (inkl. Zanzibar)

Der er lige nu følgende krav for at rejse til Tanzania (inkl. Zanzibar):
Coronapas
Alle rejsende over 6 år skal medbringe et coronapas med tilhørende QR-kode, der består af én af følgende dele.

Vær opmærksom på, at du kun behøver én af følgende dele:

 1. QR-kode, der beviser, du er færdigvaccineret med en WHO-godkendt vaccine.
 2. En negativ PCR-test, der er foretaget mindre end 72 timer før ankomst.

Det europæiske EU's digital COVID certificate (appen 'Coronapas') accepteres som dokumentation. Du opfordres til både at medbringe dit coronapas i digital og printet form. Du kan printe dit coronapas via sundhed.dk.

Testkrav børn
Børn under 6 år er undtaget krav om vaccination og test.

Indrejseformular
Alle rejsende skal udfylde en online sundhedserklæring 24 timer før ankomst.

Opdateret 07/06 2022

Egypten

Der er lige nu følgende krav for at rejse til Egypten:
Fra og med den 18. juni har de egyptiske myndigheder fjernet ALLE indrejsekrav for rejsende fra Danmark. Der er derfor ingen krav om hverken indrejseformular eller coronapas for at rejse til Egypten.

Opdateret 27/7 2022

Indonesien, Bali

Der er lige nu følgende krav for at rejse til Indonesien og Bali:
Alle rejsende får ved indrejse mål sin temperatur. Er den over 37,5 grader, skal du tage en PCR-test for egen regning. 

Coronapas
Alle over 18 år skal medbringe et coronapas, der kan bestå af én af følgende dele.

Vær opmærksom på, at du kun behøver én af følgende dele:

 1. Bevis på du er færdigvaccineret, og det er mere end 14 dage siden, at du modtog 2. stik.
 2. Bevis for at du har modtaget dit 3. vaccinestik.
 3. Bevis for at du har været smittet med COVID-19 inden for de seeste 30 dage (medbring lægeerklæring for, at du er raskmeldt)

Opfylder du ikke min. et af ovenstående krav, skal du være i karantæne de første 5 døgn efter indrejse. Evt. katanræne og test er for egen regning.

Det danske coronapas anerkendes som dokumentation. Medbring gerne en fysisk kopi, som du kan printe via www.sundhed.dk.

Appen PeduliLindungi
Inden indrejse skal du hente den indonesiske COVID-19-app: PeduliLindungi

På rejsemålet
Der er påbud om at bære maske indendørs, ligesom der kan være pladsbegrænsninger på fx offenlig transport og i shoppingcentre. 

Opdateret 8/6 2022

Pakkerejse med rutefly

Har du bestilt en pakkerejse med rutefly hos Bravo Tours, gælder ovenstående indrejseregler og krav også. Rejser du til et rejsemål indenfor de næste 4 uger, som ikke er nævnt ovenfor, kan du følge med i indrejsekravene på Udenrigsministeriets hjemmeside eller kontakte os på 70 10 10 77, så vi kan hjælpe dig.

Har du en mellemlanding på rejsen, kan der være specifikke krav i dette land til både test og indrejseformular. Eventuelle test vil være på egen regning. Hold dig altid opdateret, så du ikke bliver nægtet adgang til flyet. Det er dit ansvar, at du opfylder alle indrejsekrav, men vi hjælper dig naturligvis gerne.  

Det er dit ansvar at holde dig opdateret helt ind til afrejse, da kravene som nævnt kan ændre sig. Vi får vores informationer fra Udenrigsministeriet, og det er til hver en tid deres regler, der er de gældende. 

Del denne side via E-mail