Alle rejsemål
Rundrejser
Safari
Golf
Flybillet
Udsolgt

Golfrejse - Salgados Dunas Suites

5
Tilbage

FIND DIN PRIS

 • Rejsende
Luk Rejser fra
Fra
 
Luk Afgangsdato
Vælg afrejse dato
Gennemsnitspris pr. måned
Luk Rejselængde
Rejselængde
Luk Rejsende

Golfrejse - Salgados Dunas Suites

Bo på luksushotel i Albufeira og spil 5 x golf
Ønsker I at spille golf på tre fornemme golfbaner og bo på luksuriøse dobbeltværelser i Algarvekystens største ferieby, så er denne rejse lige noget for jer. Tre af dagene med golf spilles på Salgados, der ligger indenfor gåafstand fra hotellet. De to resterende dages golf spilles på henholdsvis Alamos og søsterbanen Morgado, som ligger klods op af hinanden i Portimão. Når timerne ikke længere går med at spille golf, kan I enten nyde alt det herlige, som Albufeira og Algarvekysten har at tilbyde eller koble helt af ved hotellets indbydende poolområde.  

Inkluderet

 • Dobbeltværelse med balkon
 • Morgenmad
 • 5 x golf – 3 x Salgados, 1 x Alamos og 1 x Morgado
 • Shuttleservice til/fra Alamos og Morgado inkluderet. Salgados ligger nær hotellet.

Tilkøb

 • Juniorsuite
 • Halvpension eller Semi All Inclusive
 • Mad ombord på flyet
 • Indchecket bagage
 • Transport af golfbag på flyet
 • Transfer til og fra hotellet
 • Afbestillingsforsikring
 • Rejseforsikring

Om hotellet
Selvforkælelse, god mad, hotel ved stranden og golf i lange baner. Det er, hvad du har i vente på Salgados Dunas Suites. Det atmosfærefyldte hotel ligger direkte ned til klitterne på den smukke Salgados strand, en kort gåtur fra det skønne naturreservat og den 18 hullers golfbane, Salgados. Hele hotellet er omgivet af palmetræer, har 9 udendørs pools, 3 tennisbaner, 1 restaurant, 1 bar og direkte adgang til stranden. 

Sådan bor du
På Hotel Salgados Dunas Suite bor I på stilrene dobbeltværelser, som er spredt over flere bygninger. Alle dobbeltværelser har gratis WiFi, gratis aircondition, telefon, gratis safebox, TV og en minibar, der må bruges som køleskab. I har desuden eget badeværelse med toilet og en walk-in bruser samt en møbleret balkon. Fra slut maj 2019 er alle værelser nyrenoverede.

Dobbeltværelserne er indrettet til maksimalt 2 personer, og det er muligt at tilkøbe havudsigt.

Pension
Opholdet er med morgenmad, men det er muligt at tilkøbe halvpension eller Semi All Inclusive.
Halvpension inkluderer middagen om aftenen.
Semi All Inclusive inkluderer halvpension samt drikkevarer (husets vin, øl, sodavand, vand, te og kaffe) fra 17-24.00. 

Mere om
Der er gratis WiFi på hele hotelområdet. For et gebyr kan I benytte jer af det lækre spacenter L14 med opvarmede bassin, jacuzzi, dampbad, sauna, fitnesscenter samt muligheder for massage og andre behandlinger.  

Fra receptionen til Salgados' Klubhus er der ca. 900 meter. Der kan være ventetid til hotellets gratis shuttleservice. Vil I undgå det, anbefaler vi, I tager en taxa eller lejer bil.

Der er mulighed for at opbevare golfbags i et aflåst bagagerum i receptionen. 

Adresse
Rua Boca da Alagoa, 8200-424 Guia, Albufeira, Algarve, Portugal
Tlf.: (+351) 289 244 780
Email: bookings@nauhotels.com
www.salgadosdunassuite.com

Golfbaner

Herdade dos Salgados Golf
Herdade dos Salgados Golf

Salgados-banen har meget vand i spil. Udsigterne på banen er fantastiske, og det er en udfordring ikke at lade dem forstyrre koncentrationen, når drivet - og ikke mindst approachslaget - skal placeres rigtigt. Banen har en evne til at teste spilleren på forskellig vis - afhængig af handicappet - og en forsigtig spillet runde betyder ingen mistede bolde - men måske en lidt dårligere score.

En klassisk portugisisk bane, placeret hvor man får brug for alle sine færdigheder i at kunne slå lige. Dette skyldes det meget vand, der er på banen, som sætter de tekniske færdigheder på prøve.
Banen er placeret helt ud til havet, hvilket giver smukke omgivelser, men som også ved nogle huller gør spillet meget krævende og udfordrende pga. vinden, der blæser ind herfra.
Det er en spændende bane med ekstra gode udfordringer.

Par: 72
Længde (back tee): 6.080 m
Herrer/Gul: SR 113 / CR 70,3
Damer/Rød: SR 108 / CR 70,6

www.salgadosgolf.com

 

Golfe dos Alamos
Golfe dos Alamos

Her mødes man af ondulerede fairways, der bølger sig gennem det smukke landskab for foden af bjergene. Udsigten er smuk - bl.a. over vinmarkerne og det enorme vandreservoir. Her på banen er de gamle træer ofte i spil, og selv om banen er kort, skal man spille strategisk for at finde de forholdsvis små greens.
Banen åbnede i 2006 og er derfor en af de nyere golfbaner ved Algarve. Her opleves et kuperet terræn af smukke dale overalt på banen.

De store greens er et karakteristisk træk for denne bane, som hurtigt kan sætte alles færdigheder på prøve, her kan man risikere et rimelig langt put, da greens ofte er hævet over fairways, hvis man rammer modsat flaget.

Endvidere er banen dog en udfordring for golfspillere på alle niveauer.
Banen er placeret kun få meter fra Morgado-banen og giver derfor nye muligheder for tilbagevendende golfspillere.

Par: 71
Længde (back tee): 5.641 m
Herrer/Gul: SR 124 / CR 67,7
Damer/Rød: SR 119 / CR 68,6

Morgado do Reguengo

Banen ligger på den vestlige del af Algarve, ca. 30 minutters kørsel fra Albufeira. De første ni huller er forholdsvis flade, og de bageste ni straks mere kuperede - oftest med en fantastisk udsigt. Banen bringer ikke meget vand i spil, men de mange flot anlagte bunkers stiller store krav. Greens er meget dybe, men reelle. Her får man meget golf for pengene.

Banen er varierende efter forni og bagni. Forni er den mere klassiske del af banen, hvor man kan se spillet fra banens tilhørende klubhus. Bagni bliver derimod et mere kuperet område og gør spillet mere krævende. Banen er tydeligt opbygget efter at sværhedsgraden stiger, jo længere i spillet man kommer.
Banen er spændende og giver mange muligheder, alt efter hvad man ønsker at træne.

Par: 73
Længde (back tee): 6.399 m
Herrer/Gul: SR 129 / CR 71
Damer/Rød: SR 120 / CR 71,3

Kort

Klik her for at se hotellets beliggenhed

Del denne side via E-mail