Alle rejsemål
Rundrejser
Safari
Golf
Flybillet
  • Peloponnes

Find netop din rejse

Områder i Peloponnes

Billeder og video

Bliv inspireret af billeder og video fra Tolo/Nafplio.

Se billeder og video her >

Hoteller

Vi har et stort udvalg af hoteller i Loutraki.

Se vores hoteller her >

Om Peloponnes

Peloponnes – en juvel på det græske fastland

I det sydlige Peloponnes får I en autentisk rejseoplevelse, da I får chancen for at rejse tilbage i tiden og opleve det historiske, kulturrige og naturskønne Grækenland. Peloponnes byder nemlig på en kombination at smukke strande, hyggelig shopping og fortræffelige restaurantmuligheder og små tavernaer, hvor I kan spise oliven og andre græske klassikere, men I kan også gå en tur langs den smukke strandpromenade – Peloponnes er en oplagt destination, hvis I ønsker at kombinere badeferie med autentisk græsk charme, friluftsliv og kulturelle indspark. Området har det hele - det er ikke uden grund, at Lonely Planets rejseeksperter har kåret Peloponnes til den destination i Europa, man bare må besøge (2016).

Udforsk området – antikke monumenter

I området finder I mange gode seværdigheder og attraktioner. Oplev f.eks. Det Antikke Olympia, hvor de første Olympiske Lege blev afholdt i 776 f.Kr. Her vil I kunne drømme jer tilbage i tiden, når I besøger det gamle stadion, der stadig står – det er også her, den olympiske ild tændes, før den olympiske fakkel til sidst ender på stadion i det aktuelle værtsland.

Skal I på en heldagsudflugt, så ligger Athen kun et par timer væk i bil. Her er det næsten en selvfølge at besøge det 2.500 år gamle bygningsværk Akropolis, men også Syntagmapladsen, hvor den græske præsident og det græske parlament holder til, er et besøg værd. Desuden er bydelen Plaka et hyggeligt sted at gå spadsere og måske finde en lille taverna, hvor I kan indtage jeres frokost. 

FAKTA OM PELOPONNES

Afrejse
Med Bravo Tours kan I rejse til Peloponnes fra:
- Billund
- København

Flyet lander i Kalamata Lufthavn. 

Flyvetid
Ca. 3,5 timer

Transfer
Transfertiden er tiden fra lufthavnen til første hotelstop.   
- Tolo: 2 timer
- Nafplio: 1 t.45 min

Er trafikken tæt, kan transferen tage længere tid. Det samme gælder, hvis transferbussen skal til flere forskellige områder. 

Tidsforskel
+1 time i forhold til Danmark.

Valuta
Euro.

Miljøafgift
Fra 1. januar 2018 opkræver myndighederne en obligatorisk miljøafgift fra turister kaldet ECOTAX. Formålet er at kompensere for den CO2-udledning, som turismen medfører. Afgiften betales direkte til hotellet ved chekc-ind eller chekc-ud. Prisen afhænger af hotellets officielle hotelkategori, men svarer til ca. 0,5-4,0 euro pr. værelse pr. nat.

Strande

I Peloponnes er der gode muligheder for at bade, da halvøen er omgivet af skønne strande med turkisblåt vand. I kan finde strande med sand, men det er også muligt at bade på strande, hvor underlaget er grus, sten og klipper. De hyggelige strande er ikke overbefolkede, som man sommetider kan opleve på øerne – I får derfor en autentisk oplevelse, når I besøger Peloponnes. Den mest populære løber langs strandpromenaden, der også har et utal af restauranter, tavernaer og barer – med byens ubetinget bedste udsigt! Området har endnu en strand mod vest, hvor byens lystbådehavn ligger. En cykelsti forbinder havnen med byens centrum. Tolo har næsten endeløse sandstrande, hvor I kan læne jer tilbage og slappe af. Flere hoteller ligger lige ned til stranden – bredden varierer, men der er altid gode muligheder for at finde en liggestol i nærheden. Der er også mange caféer og restauranter langs stranden. Nafplios by-strand hedder Arvanitia, der ligger i den sydlige del af byen. Stranden er med små sten, og der er både parasoller, liggestole og café. Costa Navarino har en af de bedste strande i Grækenland, Voidikilia Beach. En skøn hesteskoformet bugt med den dejligste sandstrand og krystalklart vand.

Mad og drikke
Grækenland er kendt for sine små tavernaer, der serverer græske specialiteter. Peloponnes er særlig berømt for sine mørke Kalamata-oliven, der eksporteres til hele verden, men som smager særlig himmelsk netop her. 

Transport
Det er let at komme rundt på Peloponnes. De fleste lejer en bil, men der er også lokale busser og tog. Vil I blot køre rundt i området, fx omkring Kalamata, kan I nemt tage en taxa. I bestiller den blot i receptionen på hotellet.  

Elektricitet
220 volt. Adapter er ikke nødvendig.

Billeje
Det er en god ide at leje bil, hvis I vil opleve Peloponnes i jeres eget tempo. I kan både leje bilen inden afrejse eller på rejsemålet gennem Bravo Tours’ rejseledere.

Sport og aktiviteter
Her kan I næsten dyrke alt slags sport, og langs strandene finder I flere forskellige aktiviteter. 

Shopping
Alle områder har shoppingsmuligheder. I Kalamata finder I både internationale og lokale butikker. I Tolo ligger små butikker, mens Nafplio har en hyggelig hovedgade med forretninger. 

Golf
Vil I spille golf, skal I vælge Costa Navarino, der er Grækenlands mest luksuriøse og eksklusive område. Costa Navarino har to golfbaner, der er Grækenlands bedste og ligger i Europas top 100. Både ”The Bay Course” og ”The Dunes Course” har udfordringer for nybegyndere og øvede. Det er et sandt paradis for golfspillere!

Vores service
Bravo Tours’ dansktalende rejseledere er tilgængelige hele døgnet på rejsemålet.
I møder dem allerede i lufthavnen, og har I bestilt transfer til hotellet, sørger de for, I kommer frem. 
I løbet af ferien kan I kontakte dem på servicetelefonen, møde dem på de fleste hoteller eller tage med på udflugt. Det er altid muligt at komme i kontakt med en rejseleder. 

All Inclusive hoteller

Hold ferie uden lommepenge – rejs med med All Inclusive.
Se All Inclusive hoteller her >

Vejret

Find temperatur og vejrudsigter for hele året til din rejse.
Se vejret her >

Hoteller i Peloponnes

Kort

Klik her for at se hotellets beliggenhed

Find rejse til Peloponnes

FILTRER & TILPAS

Sorter efter

Afrejse

Pris

Rejsemål

Rejsetype

Vurdering

Pension

Faciliteter

Rejsende

Kalender

Vælg hvordan du vil sortere
Vis pris som
Vælg minimum vurdering

Vælg rejselængde

  • 7
  • 14