Alle rejsemål
Rundrejser
Safari
Golf
Flybillet

Oplevelser på Phuket

James Bond Island – med speedbåd

Med engelsktalende rejseleder
I dag besøger vi Phang Nag Bay, der er særlig kendt for James Bond-øen fra ”The man with the golden gun”. Området ligger blot 35 kilometer nord for Phuket og absolut et must, når man holder ferie i området.
Det er ikke svært at forstå, at området er populært blandt turister. De smukke kalkstensklipper er virkelig smukke, og omgivet af mangroveskove bliver det ikke flottere.
Vi nyder dagen og en god frokost i fantastiske omgivelser.

Vejledende pris:
Voksne kr. 620 pr. person

Udflugten skal bestilles på destinationen

Phi Phi-øerne

Med engelsktalende rejseleder
I dag besøger vi nogle af de smukkeste øer i det Andamanerhavet. Vi sejler afsted i speedbåd, og oplever selvfølgelig Maya Bay, der er verdensberømt, fordi filmen ”The Beach” blev indspillet her, hvis det er muligt. Kan vi ikke stoppe der, fordi området nogle gange lukker ned for turisme, så stranden holder sin smukke natur, gør vi et andet smukt stop i bugten. Efter en god frokost fortsætter vi til en af de fantastiske strande, hvor I kan solbade, svømme og snorkle.
Der er ingen tvivl om, at Phi Phi-øerne er en fantastisk oplevelse!

Vejledende pris:
Voksne kr. 660 pr. person

Udflugten skal bestilles på destinationen

Rundtur på Phuket

Med engelsktalende rejseleder
Den perfekte start på ferien – lær øens områder bedre at kende, find de skjulte skatte og de smukke udsigtspunkter. Vi besøger også et buddhistisk tempel og området ”Wat Chalong”, der bl.a. byder på spændende arkitektur. Denne bydel har også været brugt til flere westernfilm.

Vejledende pris:
Voksne kr. 140 pr. person

Udflugten skal bestilles på destinationen. Halvdagstur. 

Thailandsk kokkeskole

Med engelsktalende rejseleder
Drømmer du også om at lære at lave de fantastiske thai-retter? – så de vel og mærke smager som en lokal har lavet dem? Så tag med på kokkeskole. Vi starter på det lokale marked, smager på de eksotiske frugter, lærer at lave hjemmelavet karry og forbereder forskellige retter, som vi selvfølgelig skal spise.
En hyggelig, sjov og lærerig dag i det thailandske køkken.

Vejledende pris:
Voksne kr. 580 pr. person

Udflugten skal bestilles på destinationen

Del denne side via E-mail