Alle rejsemål
Rundrejser
Safari
Golf
Flybillet
  • Kamala Beach

Om Kamala Beach

Kamala – roligt ferieområde og smukke sandstrande


Kamala er kendt for sine smukke, lange sandstrande. Her finder I en afslappet atmosfære og lokal stemning, hvor livet går sin stille gang. Der er ikke mange turister, og netop det skaber en særlig ro.

Ren afslapning
Nyd livet på de dejlige sandstrande. For mange er Kamala indbegrebet af ren afslapning – netop fordi her er alt, hvad man har brug for – men ikke mere end det. Hotellerne er skønne, der er gode restauranter – som et af de få steder i Phuket ligger direkte på stranden – og små butikker. Men her ingen larm, neonskilte eller larmende byliv. Det gør området perfekt både til par og børnefamilier, der gerne vil nyde Thailand, når det roligst.

Tæt på mere liv
Bliver livet i Kamala for roligt, når I let mere livlige omgivelser. Tag en tuk-tuk eller bus til Patong – det tager under en halv time, så står I midt i et vivar af restauranter, markeder og butikker. Her finder I også store shoppingscentre, der sælger mærkevarer og elektronik. Perfekt til en dagsudflugt eller to – men de fleste er nu glade for at vende hjem til rolige Kamala igen. Det er ikke uden grund, at det også er her, de lokale søger hen for at nyde de skønne omgivelser.

Transfer
Det tager ca. 45 minutter at køre fra Phuket International Airport til Kamala Beach. 

Kort

Klik her for at se hotellets beliggenhed

Del denne side via E-mail