Alle rejsemål
Rundrejser
Safari
Golf
Flybillet
Her får du
 • Strandhotel
 • Perfekt til par
 • Mange områder på hotellet er kun for voksne
 • Spa, wellness og fitness
 • Fantastisk loungepool

Jandia Princess - Adult

4
Her får du
 • Strandhotel
 • Perfekt til par
 • Mange områder på hotellet er kun for voksne
 • Spa, wellness og fitness
 • Fantastisk loungepool
Tilbage

FIND DIN PRIS

 • Rejsende
Luk Rejser fra
Fra
 
Luk Afgangsdato
Vælg afrejse dato
Gennemsnitspris pr. måned
Luk Rejselængde
Rejselængde
Luk Rejsende

Jandia Princess - Adult

 • Aircondition
 • All Inclusive
 • Kun voksne
 • Pool
 • Restaurant
 • Strand

Høj kvalitet ved stranden!
På Club Jandia Princess Adult får du den perfekte par-ferie. Hotellet er delt op i 2 afsnit, hvor et er voksenhotel, og den anden del er familiehotel. Selvom hotellet deler mange faciliteter, er der områder, som udelukkende er for hotellets voksenkoncept-gæster. Her kan blandt andet nævnes den skønne loungepool. Loungeområdet har egen poolbar i poolen. Fitness- og sportsfaciliteter er også udelukkende til brug af hotellets voksengæster. Voksenværelserne findes med en skøn havudsigt og god mulighed for at have private stunder på balkoner og terrasse.

Der er 6 pools i alt på hotellet, men kun 4 af dem er tilgængelige for gæster uden voksenkoncept. Der findes flere forskellige poolbarer at vælge imellem, men det naturlige mødested for det voksne klientel findes ved poolbaren ved loungepoolen, hvor man kan sidde direkte i poolen samtidig med at man sidder i baren. Poolhåndklæder er gratis inklusive skift 2 gange i ugen.

Flere gange om ugen er der underholdning i form af live musik. 

Sådan bor du
Vælg mellem gode dobbeltværelser eller suiter. Jandia Princess hotellet består af både en voksen- og en familieafdeling. Alle disse værelser ligger i hotellets voksenafdeling fri for larm fra musik, poolområder og familieområdet.

Dobbeltværelse med balkon og terrasse – mulighed for tilkøb af havudsigt
Store og meget velindrettede dobbeltværelser med aircondition, safebox (mod gebyr), fladskærm med internationale tv-kanaler. hårtørrer, brusebad/badekar samt minibar (mod gebyr). Der er balkon/terrasse til alle værelser. I værelserne findes både mulighed for twin beds, men også dobbeltsenge. Voksenværelser har plads til maks. til 3 voksne.  Handicapværelse på forespørgsel hos din rejsekonsulent. 

Suite med privat terrasse og solstole samt havudsigt
Suiten består af et opholdsrum og separat soveværelse med skydedør i mellem Der er privat terrasse med havudsigt, hvor der også er to solstole.

Alle værelser er indrettet med telefon, minibar, TV, aircondition, safebox (mod betaling), aircondition og hårtørrer. Der er et badeværelse, samt poolhåndklæder, slippers og badekåbe. Suiten er ca. 42 m2.

Pension
Dit ophold på Jandia Princess er med All Inclusive. Med almindelig All Inclusive har du adgang til begge hotellets a la carte restauranter (et besøg i hver pr. ophold).

Det er muligt at tilkøbe All Inclusive Plus, der inkluderer internationale mærker af drikkevarer (dette er ikke inkluderet i All Inclusive - her er lokale mærker med). Med All Inclusive Plus får du desuden et sort armbånd, der giver adgang til både familie- og voksendelen af hotellet. Dertil kommer gratis safeboks på værelset.

Dresscode i restauranterne om aftenen: mænd skal bære lange bukser og mindst t-shirt med ærmer.Det er muligt at tilkøbe All Inclusive Plus, der inkluderer internationale mærker af drikkevarer (dette er ikke inkluderet i All Inclusive - her er lokale mærker med). Dresscode i restauranterne om aftenen: mænd skal bære lange bukser og mindst t-shirt med ærmer.

Mere om Jandia Princess - Adult
Der findes spa/wellness, fitness, souvenirbutik, lille indkøbskiosk, animation, grøntsagshave og lille dyrehave i forlængelse af børneklubben. Alle hotellets faciliteter er til fri afbenyttelse af voksenklientellet.

Hotellet har to a la carte-restauranter. Der er inkluderet en aften på hver af restauranterne pr. ophold. I lavsæsonen lukker den ene restaurant, hvorfor der kun er inkluderet en aften pr. ophold i denne periode.

Om hotellet
A la carte restaurant Ja
Afstand til busstoppested 950 m Rotonda
Afstand til centrum 8 km Morro Jable
Afstand til hæveautomat 0 m
Afstand til lufthavn 90 km
Afstand til minimarked 50 m Mercadona
Afstand til restauranter 3 km Marabú
Afstand til strand 50 m
Aircondition Ja
Antal værelser 512
Babyseng Ja
Bar Ja
Bordtennis Ja
Byggeår 1996
Børneklub International
Elevator Ja
Etager 3
Fitness Ja
Golfbane Indenfor 5 km.
Handicap-venligt Ja
Hårtørrer Ja
Internet Ja, mod gebyr
Jacuzzi Ja
Kaffe/Te faciliteter Ja, kedel
Køleskab Ja
Massage Ja, mod gebyr
Minibar Ja, mod gebyr
Padel tennis Ja, mod gebyr
Parkering Ja
Pool Ja
Poolbar Ja
Poolhåndklæder Ja
Reception Ja, åbent hele døgnet
Rengøring, pr. uge 7
Renoveret 2012
Restaurant Ja
Safebox Ja
Sauna Ja
Skift af håndklæder, pr. uge 7
Skift af sengelinned, pr. uge 2
Spa & wellness Ja
Telefon på værelset Ja
Tennis Ja, mod gebyr
TV på værelset Ja, satellit TV
Underholdning Ja
Vaskeri Ja, mod gebyr
Voksenhotel Ja
WiFi Ja, mod gebyr

 

All Inclusive

Måltider:
Morgenmad: Kl. 07.30-10.00
Frokost: Kl. 13.00-15.00
Aftensmad: Kl. 18.00-21.30

Drikkevarer:
Kl. 10.00-23.00 - Lokale drikkevarer (kaffe, te, vand, sodavand, vin, øl og spiritus). 

Ikke inkluderet:
Alt er inkluderet i hotellets voksenkoncept.

Mellemmåltider:
”All day snacks” i alle barer.

På Jandía Princess har man med tre forskellige All Inclusive-armbånd: Blå, sølv og sort.

Det blå er familie, sølv er adult (voksen) og sort er Premium.

Gæster, der bor på familiedelen, har blå armbånd og har adgang til hotellets fællesområder. Dette inkluderer bar, pool, restauranter mm. Der hører også et besøg i hotellets A la Carte restaurant El Lagar med. Man har dog ikke adgang til hotellets adult områder med blå armbånd.

Gæster, der bor på adult/voksendelen har sølvarmbånd og har adgang til det samme som blå armbånd plus adult-områderne. Dette er wellness, fitness, nudist og chill out poolområderne. Man har også adgang til et besøg på a la carte-restauranten El Lagar eller et i La Choza, hotellets grillbuffet.

Sort armbånd har samme faciliteter som sølv, her er der dog blot inkluderet internationale drinks i All Inclusive, safebox inkluderet, te/kaffe-faciliteter på værelset.

Man kan opgradere fra blå til sølv for 5 euro pr. dag pr. person og fra sølv til sort fra 21 euro pr. dag pr. person. Dette gøres direkte til hotellet.

Vær opmærksom på, at hotellet kan ændre i All Inclusive-konceptet. 

Kort

Klik her for at se hotellets beliggenhed

Del denne side via E-mail