Alle rejsemål
Rundrejser
Safari
Golf
Flybillet
  • Rhodos

Find netop din rejse

Billeder og video

Bliv inspireret af billeder og video fra Rhodos.
Se billeder og video her >

Hoteller

Vi har et stort udvalg af hoteller på Rhodos.
Se vores hoteller her >

Om Rhodos

Rhodos – Grækenlands mest alsidige rejsemål

Det er ganske let at forstå, hvorfor tusindvis af danskere vælger at rejse til Rhodos igen og igen. Øen er kendt for sin ualmindelige gæstfrihed, skønne strande, dejlige byliv og mange seværdigheder.

En skøn feriekombination
Rhodos er en fantastisk sammenblanding af nyt og gammelt. Her finder I gode strande, restauranter og byliv side om side med smukke middelalderborge og dybe voldgrave omkring den gamle bydel. En bydel, der virkelig charmerer mange med sine brostensbelagte gader og græske atmosfære. Samtidig har øen et væld af spændende oplevelser, som I kan opleve på jeres ferie.  

Rhodos by er én stor seværdighed 
Rhodos by har virkelig meget at byde på. For kulturelskerne er der havnen med de antikke vindmøller og den antikke bydel, hvor I inden for bymuren kan se de mange historiske monumenter og seværdigheder, der afspejler Rhodos’ omtumlede tilværelse. Men her er skam også fine strande, som lokker med krystalklart vand og så, ikke mindst, byens intense puls og atmosfære med gode restauranter, shopping og livligt natteliv.

Faliraki er fantastisk for børnefamilier
Og især dem, der elsker vand. I Faliraki ligger Rhodos’ største vandland, der har mere end 30 forskellige vandforlystelser, så der er helt klart noget for familiens vandhunde. Stranden er indbydende og lavvandet, så der kan tilbringes mange gode, trygge og underholdende timer ved havet. Et sikkert feriehit!

Ialyssos og Ixia har alt, hvad I behøver
Ialyssos og den lidt mindre ferieby Ixia ligger side om side på Ialyssos-kysten. Her finder I alt, hvad I behøver for at holde en herlig sol- og badeferie. Nyd livet på de dejlige strande, besøg de glimrende spisesteder og så kan området bryste sig med Rhodos’ flotteste solnedgang. De særlige vindforhold ved stranden gør, at den er helt ideel til windsurfing.

Lindos – den hvide by
Lindos er til jer, der vil nyde livet i hyggelige, rolige og smukke omgivelser. De hvidkalkede huse, lyseblå tage og den charmerende stemning er med til at skabe en helt unik ferie.  Samtidig finder I dejlige strande, snoede gader og et hyggeligt lokalliv kombineret med en af Rhodos stoltheder: Lindos Akropolis. Det perfekte feriested til par.

Vejret på Rhodos
På Rhodos er der et mildt middelhavsklima med tæt ved 300 solskinsdage om året. I sommermånederne er gennemsnitstemperaturen om dagen 28°C, nattemperaturen ligger på 21°C, og vandtemperaturen ligger lunt på ca. 23°C.

Lej en bil og udforsk Rhodos
Det er en rigtig god idé at leje en bil og udforske Rhodos på egen hånd i jeres eget tempo. Lejer I bilen hjemmefra, er den klar på hotellet, når I ønsker at drage ud i det blå. Der er rigtig meget at opleve på øen, kør fx en tur til Lindos – den hvide by, hvor næsten alle bygninger er opført efter græske principper: hvide med lyseblå tage. Besøg også Kalitheas Springs, der er et gammelt kurbad fra tyrkernes tid på øen. Tager I lidt væk fra hotellerne og feriebyerne ved kysten, oplever I hurtigt, at Rhodos er fuld af kontraster og oplev det lokale liv.

Om Rhodos
Den græske ø Rhodos ligger ca. 500 kilometer fra den græske havneby Piræus. Det er en af de større græske øer med et areal på 1.400 km². Rhodos ligger i øgruppen Dodekaneserne. Rhodos by er kendt for Kolossen på Rhodos, der lå ved Mandraki-havnen. I 1480 blev Rhodos erobret af osmannerne, som forårsagede store ødelæggelser på øen.

FAKTA OM RHODOS

Afrejse
Med Bravo Tours kan I rejse til Rhodos fra:
- Billund
- København

Flyvetid
Ca. 4 timer

Transfer
Transfertiden er tiden fra lufthavnen til første hotelstop.

- Rhodos by: 25 minutter
- Faliraki: 30 minutter
- Ixia og Ialyssos: 20 minutter
- Lindos: 1 time

Er trafikken tæt, eller skal transferbussen til flere ferieområder, kan transferen tage længere tid.

Tidsforskel
+1 time i forhold til Danmark.

Valuta
Euro.

Miljøafgift
Fra 1. januar 2018 opkræver myndighederne en obligatorisk miljøafgift fra turister kaldet ECOTAX. Formålet er at kompensere for den CO2-udledning, som turismen medfører. Afgiften betales direkte til hotellet ved chekc-ind eller chekc-ud. Prisen afhænger af hotellets officielle hotelkategori, men svarer til ca. 0,5-4,0 euro pr. værelse pr. nat.

Strande
Rhodos har både masser af perfekte, lavvandede, brede familievenlige badestrande, mere vindfyldte strande med fantastiske forhold til windsurfere og så nogle spændende områder, der byder på sublime dykkerforhold. På øens vestlige side er strandene med små rullesten, mens øens østlige har fine sandstrande.

Mad og drikke
På Rhodos finder I et væld af restauranter, der serverer både internationale og nationale retter i alle prisklasser. Restauranterne ligger hele vejen langs kysten, i ferieområderne og i den gamle og nye bydel i Rhodos by. Nationalretten er mousaka, der består af aubergine, grøntsager og hakket oksekød. Meget velsmagende. Også frisk fisk og skaldyr hører til de gode kulinariske oplevelser på Rhodos.

Transport
Det er let at komme rundt på Rhodos både med offentlig transport og taxa. Taxa er forholdsvist billigt sammenlignet med Danmark.

Elektricitet
230 volt. Adapter er ikke nødvendig.

Billeje
Det er en god ide at leje bil på Rhodos, hvis I vil se øen i jeres eget tempo. I kan både leje bilen inden afrejse eller på rejsemålet gennem Bravo Tours’ rejseledere.

Sport og aktiviteter
Der er utallige sports- og aktivitetsmuligheder på Rhodos. Prøv for eksempel ridning, go-cart, bowling og minigolf. Det er også muligt at leje cykler og opleve øens smukke natur. 

Shopping
I Rhodos by finder i et stort udvalg af butikker.

Vores service
Bravo Tours tilbyder både fleksible pakkerejser og charterferie med dansktalende rejselederservice hele døgnet (om sommeren) til Rhodos. På en charterrejse møder I vores dansktalende rejseledere allerede i lufthavnen, og har I bestilt transfer til hotellet, sørger de for, I kommer frem. I løbet af ferien kan I kontakte dem på servicetelefonen, møde dem på de fleste hoteller eller tage med på udflugt. Det er altid muligt at komme i kontakt med en rejseleder.

Vores fleksible pakkerejser er uden dansktalende rejselederservice og mulighed for transfer til/fra hotellet, men fortsat med fly, hotel og pakkerejsegaranti.

I kan altid se, når I booker en rejse, om I bestiller en charter- eller fleksibelpakkerejse. 

Oplev dejlige Rhodos

Vejret

Find temperatur og vejrudsigter for hele året til din rejse.
Se vejret her >

Rejseguide

Læs vores store rejseguide med alt der er værd at vide.
Se rejseguide her >

Oplevelser

Tag med og få oplevelser for livet på dejlige Rhodos.
Se oplevelser her >

Områder på Rhodos

Hoteller på Rhodos

Kort

Klik her for at se hotellets beliggenhed

Find rejse til Rhodos

FILTRER & TILPAS

Sorter efter

Afrejse

Pris

Rejsemål

Rejsetype

Vurdering

Pension

Faciliteter

Kategorier

Rejsende

Kalender

Vælg hvordan du vil sortere
Vis pris som
Vælg minimum vurdering

Vælg rejselængde

  • 7
  • 14