Alle rejsemål
Rejseklubben
Safari
Golf
Flybillet
  • Ixia & Ialyssos

Om Ixia & Ialyssos

Om Ixia & Ialyssos

Ixia og Ialyssos – perfekt til familie- og parferien

Lidt udenfor Rhodos by ligger de to ferieområder Ixia og Ialyssos. I begge byer finder I strande, restauranter og god feriestemning.

Ialyssos – dejligt ferieliv for alle
Ialyssoskysten strækker sig fra Rhodos by og syv kilometer udenfor byen ligger Ialyssos. Her har I alt, hvad I behøver til familieferien. Byen har nogle gode restauranter og souvenirbutikker, og samtidig ligger Ialyssos lige ned til den smukke strand med det azurblå vand.

Ixia – Rhodos’ rolige ferieby
I Ixia finder I fred og ro. Området er lidt mindre end Ialyssos, men bestemt et dejligt bekendtskab. Rigtig mange hoteller ligger lige ned til stranden og vandet, hvor I kan nyde livet. Hotellerne er dejlige, og mange af dem har store poolområder og All Inclusive. I Ixia finder I også et lille udvalg af græske tavernaer.

Skønne seværdigheder
I både Ixia og Ialyssos bor I lige ud til den smukke, bjergrige natur. Samtidig er hele kyststrækningen kendt for at have den flotteste solnedgang på hele Rhodos. Det indbyder til dejlige, romantiske slentreture om aftenen. Bag Ialyssos ligger også Filerimos-bjerget, hvor I kan se resterne af Zeus’ og Athena Poliadas tempel. På toppen står et 18 meter højt kors. I klart vejr kan I se hele Rhodos fra toppen.

Tæt på Rhodos by
Er I til mange restauranter, hyggelige gåture i den gamle bydel og spændende oplevelser, ligger Rhodos by en kort køretur væk. Det tager kun 10 minutter og er en virkelig hyggelig oplevelse. Snyd ikke jer selv for en god middag eller en gåtur på murene omkring den gamle bydel.

Smukke strande og dejlige briser
Både Ialyssos og Ixia ligger på Rhodos’ vestkyst, hvor sommervarmen oftest akkompagneres af en let og behagelig brise. Det betyder, at selv de mindste også kan være med til sommervarmen hele dagen. Vinden giver også windsurferne de optimale betingelser, og fra de smukke strande med det azurblå vand kan I nyde synet af de farverige sejl. 



Transfer
Det tager ca. 20 minutter at køre fra lufthavnen til det første hotel i Ialyssos.

 

Kort

Klik her for at se hotellets beliggenhed

Del denne side via E-mail