Alle rejsemål
Rundrejser
Safari
Golf
Flybillet

Træningsture og oplevelser

Er du til træningsture eller en cykelrejse fyldt med spændende oplevelser? Og vil du træne og opleve sammen med andre glade, danske cykelentusiaster? Så har du fundet det helt rette sted! Bravo Tours arrangerer hvert år mange forskellige cykelrejser med fokus på både træning og oplevelser – og vi har gjort det i mere end 10 år.

Bliv klar eller forlæng sæsonen

Hvert år starter og forlænger vi sæsonen med træningsture for både nybegyndere og øvede. De fleste træningsture cykler med flere hold i forskellige niveauer, og I kan derfor sagtens rejse afsted sammen, men cykle i hvert jeres tempo. Det er den perfekte måde at komme i form til den danske sæson eller som afslutning på en god, dansk sommer.

Vi sørger for det hele

Hos Bravo Tours arrangerer vi det hele – både fly, hotel og ruter er klar inden afgang. Du skal altså kun sørge for gode ben, resten klarer vi. På alle træningsture er der også en dansktalende cykelguide med, så du altid har en, du kan spørge til råds. Det er den bedste træning, man kan få.

Cykling med masser af oplevelser

Vil du gerne rejse ud med din cykel, men også rejse hjem med rygsækken fyldt med oplevelser, klarer vi den. På nogle af vores cykelrejser er der nemlig inkluderet spændende oplevelser – eller også er der lagt hviledage ind, som I kan bruge på rejsemålets største seværdigheder. Det er for mange den allerbedste kombination.


Find din træningstur

Vuelta Mallorca 2022 - v. Laurits Jakobsen

Rejs fra Billund og Kastrup
Bestil din cykelrejse her >

Det siger vores gæster

Henning Johannesen
Grindsted Cykel Motion

Vi har rejst med Bravo Tours i mange år og altid været godt tilfreds – al personale er meget positive og de danske rejseledere er altid klar til at hjælpe.

Cyklede på Mallorca første gang i 1999 og er vendt tilbage lige siden.

Svend Erik Andersen
Formand for Roskilde Cykel Motion

Vi valgte hurtig Bravo Tours som arrangør – fordi de havde erfaring med store grupper og logistikken med både fly, hotel, cykler mm. Det fortrød vi ikke - planlægningen forløb til stor tilfredsstillelse og turen fejlfri.

På cykelrejse til Mallorca i 2016

Kontakt gruppeafdelingen

Telefon                                 Mandag 09:00 - 16.00  
(+45) 9627 3777                                 Tirsdag 09:00 - 16.00  
                                  Onsdag 09:00 - 16.00  
Email                                 Torsdag 09:00 - 16.00  
gruppe@bravotours.dk                                 Fredag 09:00 - 15.00  
                                       

Del denne side via E-mail