Alle rejsemål
Rundrejser
Safari
Golf
Flybillet
  • cykelferie mountainbike

    Cykelrejser

Cykelferie – oplev hele verden fra din cykel

Sus afsted på cykelrejse og oplev verden fra din cykel med Bravo Tours. Du skal kun koncentrere dig om at cykle og nyde livet – vi har drømmeferien til både kræsne cykelentusiaster og aktive motionister!

Uanset om du er til store rundrejser, selv vil planlægge din rute eller udfordres på en af vores mange træningslejre med rejseleder, så har vi cykelrejsen til dig. Vi står for fine indkvarteringsmuligheder, god infrastruktur og et varieret terræn. Du vælger selv, hvordan din cykelferie skal være – men uanset hvad du vælger, er du garanteret store oplevelser.

En cykelrejse er noget ganske særligt. Du kan cykle hele dagen eller kombinere din rejse, så der både er tid til at være aktiv om formiddagen og holde familieferie med spændende oplevelser om eftermiddagen.

Oplev hele verden fra din cykel
Hele verden ligger åben for dig og din cykel – og vi har med garanti et rejsemål, der passer til dig. Oplev fx cykelparadiset Mallorca i Middelhavet, der både udfordrer nybegyndere, øvede og professionelle, for øen har ruter for en hver. Prøv også kræfter med mountainbike på Azorerne eller i Side, der har fantastiske ruter. Fælles for alle destinationerne er, at de er skabt til cyklister – med varierede ruter og flotte udsigter undervejs.

Træningsture med guide
Bravo Tours samarbejder også med flere dygtige cykelentusiaster og eksperter bl.a. Papuga. Rejs med på en træningstur og kom på en cykelrejse i topklasse med guider, der kender rejsemålet og ruterne som deres egen baghave. Her gør vi alle, det vi er bedst til: Papuga kender ruterne, vi kender hotellerne, og I har benene, gåpåmodet og humøret til en fantastisk rejse. Læs mere om vores træningsture med guide.

Lad os arrangere din klubtur
Drømmer jeres cykelklub også om en rejse, hvor I kan cykle sammen i syden på spændende ruter? Lad os stå for alt det praktiske, så I kun skal tænke på at stå op, hoppe på cyklen og nyde ferien og samværet i fulde drag. Når vi står for alt det praktiske, ved I, at I kommer til at bo rigtigt, I forhold til jeres ønsker, og at der er styr på logistikken, navnerapportering og alle de andre ting, der gør ferien perfekt.
Læs mere om vores klubture.

Oplev friheden, det unikke sociale samvær og få fantastiske oplevelser med Bravo Tours Cykling.

Kontakt os nu og få gode tips til din næste cykelferie 
Ring 96 27 37 77 eller mail gruppe@bravotours.dk 

Vores cykelrejser

Cykling på egen hånd

Rejs på ferie og tag cyklen med. Vi anbefaler – du vælger.
Læs mere her >

Træningsture med guide

Rejs med andre glade, danske cykelentusiaster.
Læs mere her >

 

Klubture

Få en skræddersyet løsning og lad os styre logistikken.
Læs mere her >

Cykelferie med Papuga

En cykelpakkerejse med alt hvad du behøver.
Læs mere her >

Praktisk information

Forslag til ruter, pakkeliste, transport af cykel eller leje.
Læs mere her >

Det siger vores gæster

Henning Johannesen
Grindsted Cykel Motion

Vi har rejst med Bravo Tours i mange år og altid været godt tilfreds – al personale er meget positive og de danske rejseledere er altid klar til at hjælpe.

Cyklede på Mallorca første gang i 1999 og er vendt tilbage lige siden.

Svend Erik Andersen
Formand for Roskilde Cykel Motion

Vi valgte hurtig Bravo Tours som arrangør – fordi de havde erfaring med store grupper og logistikken med både fly, hotel, cykler mm. Det fortrød vi ikke - planlægningen forløb til stor tilfredsstillelse og turen fejlfri.

På cykelrejse til Mallorca i 2016

Kontakt gruppeafdelingen

Telefon                                 Mandag 09:00 - 16.00  
(+45) 9627 3777                                 Tirsdag 09:00 - 16.00  
                                  Onsdag 09:00 - 16.00  
Email                                 Torsdag 09:00 - 16.00  
gruppe@bravotours.dk                                 Fredag 09:00 - 15.00  
                                       

Del denne side via E-mail