Alle rejsemål
Rundrejser
Safari
Golf
Flybillet

Golfrejse

Nyttige oplysninger inden din Golfrejse med Bravo Tours

Golfbags
Skal du medbringe golfbag, skal dette altid bestilles som ekstra bagage – golfrejsen inkluderer ikke transport af golfbag.
På Europæiske rejsemål koster transport af golfbag kr. 175 per vej og bestilles samtid med rejsen – Golfbag må maks. Veje 15 kg.

Ønskede (requestede) og bekræftede starttider.
I forbindelse med bestilling af en individuel golf rejse, eller golfpakke, skal du ønske starttider. Dette gøres hos rejsekonsulenten eller på vores hjemmeside.
Der er enormt stort pres på golfbanerne i Sydeuropa – specielt i perioden oktober til april. Vi anbefaler derfor at bestille så tidligt som muligt. Specielt på De Kanariske øer oplever man at flere baner næsten er helt fyldte 2-3 måneder i forvejen.
Den ønskede tid er derfor kun et ønskemål.
Bekræftede starttider får man normalt ca. 2-3 uger efter sin bestilling, hvis der går længere tid hører vi gerne fra jer.

Overseeding periods – vedligehold af banerne
banerne er åbent året rundt – og der foretages derfor jævnligt vedligehold. Hvornår dette gøres afhænger af vejrliget – men normalt i perioden maj til medio oktober. Banerne er oftest åbne og spilbare, men græsset kan være lidt længere og greens lidt langsommere. Vi kan ikke på forhånd garantere hvornår disse perioder falder – hvis du vil vide det præcist skal du kontakte din rejsekonsulent.

Handicap og spilletempo
Alle baner har et anbefalet handicap krav – oftest 28 for herrer og 36 for damer. Man kan godt requeste tider selv om man har lidt højere handicap – mange gange vil man så få lidt senere starttider, hvis der meget pres på banen. Banen har ret til, på forlangende, at se gyldigt handicapbevis.
Det vigtigste er, at man evner at følge spilletempoet – således man ikke mister afstand til de foran gående, sker dette vil man oftest blive kontaktet af banens Marshalls.

Buggy & Trolly
Dette kan lejes i klubhuset. Vil du være helt sikker på at have en buggy anbefales det, at reservere den allerede ved bestilling af rejsen. Betaling foregår direkte til banen.

Billetter & vouchers
Afhængig af hvilken bane du skal spille skal du forevise enten din billet eller en golf voucher. I det tilfælde der skal afleveres voucher, så udleveres denne af din rejseleder ved ankomst til rejsemålet.

Lukning af bane pga vejrlig
Skulle det ske at vejret ikke arter sig – i tilfælde af ekstrem blæst eller regn, så er det banen der suverænt afgør hvornår banen er spilbar, eller ikke – og om man derfor kan få sin green fee refunderet. Det kræver også at man møder op på det givne spilletidspunkt. Er du ti tvivl så spørg din rejseleder.

Afbestilling af allerede bekræftet tid
Hvis man ønsker at afbestille allerede bekræftet green fee når hele rejsen er slutbetalt (60 dage før afrejse) kan man ikke påregne at få sin green fee refunderet.

Påklædning på banen
Sydeuropæiske baner holder også på formerne! Det er derfor et krav at det spilles med krave på overdelen og at evt. shorts går til knæene. Det accepteres ikke at spille med sandaler, og golfsko må ikke have stål spikes.

Bustransport
har du tilkøbt transfer til hotellet KAN det ske at golfbags transporteres separat – dette kan ske hvis der er rigtigt mange golfspillere til samme hotel.

Mødetid på banen
Et godt råd – kom i god tid! Minimum en halv time for din starttid, således du kan nå at checke ind i klubhuset, proviantere lidt, og måske slå et par putts. Det dit eget ansvar at overholde starttiden på første tee. Kommer du for sent til en starttid er indbetalt greenfee som udgangspunkt tabt.
Så kom i god tid – for din egen skyld.


Del denne side via E-mail