• Rejser i februar

    Rejser i Februar

Stik af til sol og varme i det kolde februar

Stik af til sol og varme i det kolde februar

En gennemsnitlig dansk februardag kan være en kold, våd og trist affære. Julehyggen er for længst overstået, og der er også lange udsigter til de mange skønne helligdage i foråret. Netop derfor kommer vinterferien som et tiltrængt pusterum i den kolde og mørke tid.

Foretrækker du sol og varme i vinterferien?

Mange kan slet ikke få sne og kulde nok og rejser derfor gerne afsted mod meget mere af den slags på den årlige skiferie. Hører du derimod til dem, der langt hellere vil have sol og varme i din vinterferie, er der heldigvis også gode muligheder for det.

I mange år har de Kanariske Øer hørt til blandt danskernes foretrukne vinterdestinationer, og forståeligt nok, for her er smukt, skønt og dejligt året rundt. Skal flyveturen være så kort som mulig, er de Kanariske Øer førstevalget. Senere er Dubai kommet til. Rejsetiden hertil er nogenlunde den samme, og solen og varmen er også sikret.

Drømmer du om fjernere rejsemål med sol og sommer på programmet i din vinterferie, er Thailand et populært valg hos mange danskere. Det er et spændende land, der byder på masser af oplevelser, skøn mad og sol, strand og vand. Det samme får du i Egypten mod syd og steder som de Dansk Vestindiske Øer, Cuba og den Dominikanske Republik mod vest.

Bestil rejsen tidligt, hvis du vil være sikker

De fleste danskere har vinterferie i uge 7 eller 8, og i de uger er der selvfølgelig både et stort udvalg af vinterrejser til sol og varme og en høj efterspørgsel, men i alle de øvrige uger i vintertiden kan du også finde mange gode tilbud på vinterrejser.

Vil du være helt sikker på at få en rejse på et bestemt tidspunkt og til et bestemt rejsemål – og måske endda et helt specifikt hotel i din foretrukne by, fordi du kender stedet og har været der før – så kan det godt betale sig at være ude i god tid. Har du bestilt i god tid, kan du også nyde forventningens glæde endnu længere, og den er jo bestemt ikke dårlig.

FILTRER & TILPAS

Sorter efter

Afrejse

Pris

Rejsemål

Rejsetype

Vurdering

Pension

Faciliteter

Rejsende

Kalender

Vælg hvordan du vil sortere
Vis pris som
Vælg minimum vurdering

Vælg rejselængde

  • 7
  • 12
  • 14
Alle rejsemål
Rundrejser
Safari
Golf
Flybillet