Individuel familierundrejse i Vietnam

0
Rejselængde 9 Nætter
Pris fra 29 marts 2022 11.882 kr
12.382 kr
Se alle afgange

Rejs med på en unik og individuel rundrejse i Vietnam rundrejse, der er tilpasset familier med børn, så hele familie får en ubeskrivelig oplevelse! Her finder I den perfekte balance mellem ro og store oplevelser. Glæd jer til en Vietnam-rundrejse, som byder på spændende storbyer, fantastisk natur, lokale oplevelser og skøn badeferie i et tropisk paradis med palmer og smukke hvide strande. Vi garanterer store oplevelse for alle aldre.

Vietnam er et overflødighedshorn af sanseindtryk og kontraster, og byder på fantastiske eventyr-oplevelser for hele familien. Glæd jer til masser af oplevelser og sanseindtryk, med masser af tid til afslapning, så alle kan være med.

Rejsen starter i Vietnams storby, Ho Chi Minh City, hvor I kan gå på opdagelse i byens mange spændende markeder og butikker. Tag blandt andet på en udflugt og oplev de verdensberømte Cu Chi tunneler.

I det frodige Mekongdelta skal I på eventyr i den smukke natur med bifloder og kanaler. Her oplever I og kommer helt tæt på de pulserende, flydende markeder med de mange handlende, som sejler på kryds og tværs. Her mærker I også den vietnamesiske landsbykultur, når I bor på en ø midt på Mekong-floden.

På paradis-øen Phu Quoc stikker I fødderne i sandet og nyder solens varme stråler. Her venter en skøn badeferie i lækre bungalow-hytter med en privat, børnevenlig stand med en fantastisk afslappet stemning. Det er her, der bliver tid til både afslapning og nærvær, ligesom der bliver tid til at fordøje de mange oplevelser, som Vietnam byder på.

Afrejse fra
 • Billund (BLL)
 • København (CPH)
Rejsens højdepunkter
 • De bedste oplevelser i Sydvietnam
 • Brede boulevarder og fransk koloni i Ho Chi Minh
 • Nyd udsigten fra pool terrassen på taget i Ho Chi Minh
 • Bo i ét med naturen på Ø i Mekong deltaet
 • Badeferie på Vietnams største ø Phu Quoc
Og meget mere

Dagsprogram

Dag 1
Afrejse Danmark
Afrejse Danmark

I forlader Danmark og flyver mod Vietnam, hvor der venter et hav af spændende oplevelser. På flyveturen serveres der flere måltider og drikkevarer ombord.

Dag 2
Ankomst Ho Chi Minh City
Ankomst Ho Chi Minh City

Når I ankommer til Ho Chi Minh, er kommet gennem paskontrollen og har fundet jeres bagage, møder I jeres lokalguide og chauffør. Sammen kører I til det firestjernet hotel, Au Lac Legend Hotel, som ligger i hjertet af Ho Chi Minh.

Resten af dagen kan I bruge, som I har lyst. Kom til hægterne efter flyveturen eller, hvis humøret hos alle tillader det, kan I også tage ud at se lidt på byen allerede i dag. Her mærker I hurtigt, at Ho Chi Minh City, eller Saigon som den tidligere hed, er en storby i rivende udvikling. Byen charmerer med sine brede boulevarder og smukke franske kolonitidsbygninger. Det første, der stikker i øjet, er trafikken, som er alt andet end kedelig. Virvaret af scootere er mildest sagt et kaos, men samtidig er det intet mindre end fascinerende, hvordan de får det hele til at fungere. Storbyen oser af kontraster med travle gadekøkkener og fine restauranter side om side. Din guide har masser af råd og tips til oplevelser og restauranter i området.

Om aftenen er en tur i den belyste pool på toppen af hotellet med smuk panoramaudsigt over storbyen et must. Det er også populært at besøge Benh Thanh markedet, som er et af de mest kendte markeder i hele Vietnam. Markedet er enormt stort. Her har I rig mulighed for at gør en god handel, samt spise streetfood, hvor maden bliver tilberedt lige foran dig.

Overnatning: Au Lac Legend Hotel, Deluxe værelse

Dag 3
Ho Chi Minh City
Ho Chi Minh City

Dagen er til fri disposition. Der er et hav af forskellige muligheder for oplevelser og shopping i Ho Chi Ming. Om eftermiddagen anbefaler vi, at I tilkøber udflugten til de underjordiske Cu Chi tunneller. Et enormt underjordisk netværk, som blev over 200 km langt, og er i hele tre niveauer under jordens overflade. Tunnellerne er stadigvæk intakte, og I får indsigt i, hvordan de levede i en form for landsbyer med et utal af kamre. Til de modige er der mulighed for at krybe gennem nogle af de mørke tunneller for at få en fornemmelse af, hvordan livet må have været under jordens overflade. I området ser I også de forskellige fælder og faldlemme, som Viet Cong lavede i junglen. På vej tilbage til byen, er det også muligt at se den berømte Notre Dame-katedral, Det gamle Præsidentpalads og berømte postkontor.

Overnatning: Au Lac Legend Hotel, Deluxe værelse

Dag 4
Mekong Deltaet
Mekong Deltaet

Dagen i dag bliver fuld af oplevelser, når turen går videre sydpå til det enorme Mekong Delta, som regnes for at være Vietnams mest frugtbare område. Her deler Mekong floden sig i ni bi-floder, og løber som livgivende årer gennem det smukke frodige landskab. Her bliver der dyrket enorme mængder af ris, grøntsager og frugter, som sælges på de pulserende, flydende markeder. Mekong Deltaet kaldes også for Vietnams største spisekammer.

I bliver hentet af en chauffør på hotellet i Ho Chi Minh, og køreturen til Cai Be i Mekong Deltaet tager ca. 2 ½ time. Fremme i Cai Be nyder I de næste par dage, hvor I udforsker og oplever deltaet på nærmeste hold. Cai Be er en del af det mere idylliske Mekong Delta, langt væk fra alfavej. I tjekker ind på Mekong Rustic House, som ligger på en lille ø midt i flod-landskabet. Her bor I idyllisk i hyggelige bungalow-hytter, som giver en følelse af og være i et med naturen. Når I bor på Mekong Rustic House, bor I ved en lokal værtsfamilie. Det er nemlig et projekt, der er lavet med det samfundsbaseret formål at støtte lokalbefolkningen.

Om eftermiddagen tager landsbyens guide dig med på en autentisk cykeltur, hvor I oplever hverdagen på nærmeste hånd. Cykelturen går ad små veje gennem et malerisk landskab. Det er på alle måder en god måde at se nærmere på Vietnams traditionelle liv på landet. Her oplever I, hvordan de lokale bor, og får et indblik i det mere simple og - efter vores levestandard – noget fattigere liv. Men det til trods, oplever I en utrolig glad og social befolkning, som værdsætter denne levemåde. På vejen besøger I også en lokal børnehave (hverdage), samt et lille landbrug, hvor I får lov til at plukke årstidens frugter i plantagen. Om aftenen er der kokkeskole, hvor I får en unik mulighed for sammen med jeres værtsfamilie at lave og lære noget af den vietnamesiske madkunst.

Overnatning: Mekong Rustic House

Dag 5
Mekong Deltaet
Mekong Deltaet

I dag skal I på vandet og går ombord på en flodpram for at opleve det gigantiske flodsystem. Mekong Floden er en forunderlig verden af vand, som man ikke kan opleve mange andre steder. Det er den 12. længste flod i verden og en livsnerve for over 75 millioner mennesker. Med sit udspring i Tibet, løber den gennem Kina, Burma, Laos, Thailand, Cambodia, og det sydlige Vietnam ved Mekong Deltaet. Med flodprammen sætter I kurs mod det farverige, flydende marked. Her mærker I den pulserende handelsstemning på floden, og betragter den livlige aktivitet som findes mellem bådene. Motorbåde, flodbusser og små træbåde glider ud og ind imellem hinanden, hvor der samtidigt handles på kryds og tværs. Det er bestemt en spændende og anderledes oplevelse på de flydende markeder. Videre skifter I flodprammen ud med en mindre sampan (robåd), og oplever de små, smalle bifloder og mindre kanaler. Langsomt glider I forbi små, grønne oaser og kokosnødplantager, hvor I iagtager det enkle liv, som leves med afgrøderne langs flodbredden.

Eftermiddagen og aftenen er til fri afbenyttelse. Hvis I har lyst og mod, lærer de lokale jer gerne, hvordan man fanger Cat Fish i mudderet - med hænderne!

Overnatning: Mekong Rustic House

Dag 6
Fra Mekong til paradisøen Phu Quoc
Fra Mekong til paradisøen Phu Quoc

Efter morgenmaden tager I afsked med jeres værtsfamilie og fortsætter rejsen til Rach Gia færgelejet, hvor en speedbåd sejler jer til den tropiske bounty-ø Phu Quoc. Her venter Vietnams største ø med pragtfulde strande, turkisblåt vand, koraler og palmer. Phu Quoc byder kort sagt på et fantastisk landskab med blændende hvide strande, og øen er på forunderlig vis stadig forholdsvis uberørt. De bedste strande i hele Vietnam findes her, og det er kombineret med med en jomfruelig stemning og et særligt lokalt præg.

Sejlturen fra Rach Gia til Phu Quoc tager ca. 2 timer og fremme på øen venter jeres chauffør, som kører jer direkte til jeres hotel: Phu Quoc Eco Beach Resort. Her er bare smukt, idyllisk og en ubeskrivelig afslappet ø-stemning. Det er uden tvivl vores favorithotel til børnefamilier på Phu Quoc. Resortet et topanmeldt, og det ligger placeret i fred og ro, lidt afsides på sin helt egen, private strand. I bor i hyggelige Deluxe bungalow-værelser fordelt rundt i en flot have. Her er en skøn pool, samt en børnepool, som fører ned til stranden og havet. Frihedsfølelsen ved at holde ferie ved en privat strand og i bungalows er helt speciel og ideel til jer, som rejser med børn. Den lavvandede strand indbyder til masser af afslapning og sjov for hele familien. I kan desuden også snorkle direkte fra stranden. Det er bare om at nyde det turkisblå vand, den private strand og ikke mindst hinanden.

På Eco Beach Resort venter 6 skønne dage med masser af tid på egen hånd, men snyd ikke jer selv for en ubeskrivelig smuk solnedgang, en drink i baren og et dyp i poolen. Velkommen til paradis!

Overnatning: Phu Quoc Eco Beach Resort, Deluxe Bungalow med delvis havudsigt

Dag 7-10
Badeferie på Phu Quoc
Badeferie på Phu Quoc

I kan nyde badeferie præcis, som I har lyst. Nyd livet, maden, stranden, vandet og hinanden.

Hvis I ønsker at opleve mere af Phu Quoc, er der masser af ting at give sig til. Bymiljøet ligger ikke længere væk end 15 minutters kørsel med taxa. Her finder I bl.a. Duong Dong-natmarkedet, der serverer streetfood i alle afskygninger og er et dejligt sted at besøge om aftenen. Her er meget autentisk, da de lokale også spiser her – og det betyder også meget lave priser.

Naturelskere bør også udforske de mange flotte vandfald og UNESCO fredede nationalparker. Der er selvfølgelig rigtig gode muligheder for udflugter med båd – både, hvis man drømmer om snorkling, dykning og/eller fisketure. De omkringliggende øer og dets marineliv er intet mindre end spektakulært med smukke koraler og fisk i alle farver. Sao Beach-stranden er bestemt et besøg værd. Sandet er blændende hvidt og vandet krystalklart i turkisblå nuancer. Det er altså en super flot strand og nok øens bedste. For vandhunde er der også en store forlystelsespark Vinpearl Land med spændende rutsjebaner og Splash Park. På øen finder I også den længste kabelbane i verden, som er hele 8 kilometer lang og giver en skøn udsigt over havet og fiskerlandsbyerne til Hon Thom island. Mulighederne er mange, men hvordan jeres ferie skal være, og hvilke oplevelser I drømmer om, er kun op til jer.

Overnatning: Phu Quoc Eco Beach Resort, Deluxe Bungalow med delvis havudsigt

Dag 11
Hjemrejse
Hjemrejse

Din eventyrrejse i Vietnam er ved at være slut. Efter nogle fantastiske oplevelser i storbyen, på Mekong Deltaet og paradisøen Phu Quoc, er det nu tid til at vende kursen mod Danmark. I bliver hentet på hotellet og kørt til Lufthavnen på Phu Quoc. Herfra flyver I til Ho Chi Minh, hvor flyet går mod Danmark med en mellemlanding undervejs.

Dag 12
Ankomst i Danmark
Ankomst i Danmark

I lander hjemme i Danmark med nogle fantastiske ferieminder fra Vietnam.

Alt dette er inkluderet i rejsen

 • Fly t/r Danmark/Saigon
 • Måltider og drikkevarer ombord på flyet
 • 5 dages rundrejse i Vietnam
 • 6 dages badeferie og afslapning på øen Phu Quoc
 • 2 nætter på Au Lac Legend Hotel i Ho Chi Minh kat. 4*
 • 2 nætter på Mekong Rustic House i Cai Be Mekong Deltaet kat. 3*
 • 5 nætter på Phu Quoc Eco Beach Resort – Deluxe Bungalow kat. 3+*
 • Alt transport som beskrevet i program
 • Indenrigsfly fra Phu Quoc til Ho Chi Minh
 • Engelsktalende lokal guide Dag. 1, 4, og 5
 • Daglig morgenmad på alle hoteller
 • Cykeltur ved Mekong deltaet
 • Besøg til en børnehave
 • Besøg til frugtplantage
 • Kokkeskole og middag i Cai Be
 • Udflugt med båd til det flydende marked
 • Udflugt med sampan robåd til de små kanaler
 • Speedbåd til Phu Phu Quoc

Dette er ikke inkluderet

 • Drikkepenge – Beregn ca. 200 kr. pr. person
 • Drikkevarer og måltider som ikke er nævnt i programmet
 • Udflugter som ikke er nævnt i programmet
 • Rejseforsikring
 • Afbestillingsforsikring
 • Tilkøb udflugt: Cu Chi tunnellerne Dag 3

Datoer og priser

 • Rejsende
 • Rejsende
 • Rejsende
 • Rejsende
 • Rejsende
 • Rejsende
 • Rejsende
 • Rejsende
 • Rejsende
 • Rejsende
 • Rejsende
 • Rejsende
 • Rejsende
 • Rejsende
 • Rejsende
 • Rejsende
 • Rejsende
 • Rejsende

Her bor du på rundrejsen

Au Lac Legend | Saigon

Au Lac legend er et rigtig godt kategori 4 hotel med en fantastisk beliggenhed i centrum af Ho Chi Minh City. Herfra kommer du nemt rundt til byens shopping, seværdigheder og restauranter. Hotellet ligger i gåafstand til nogle af Ho Chi Minh's største seværdigheder, som posthuset, katedralen og de brede franske boulevarder. På Au Lac Legend bor du i flotte Deluxe værelser med gode moderne faciliteter. Hotellet har forskellige restauranter, fitness, spa og en lækker tagpool med smuk udsigt over byen. 

Se hotellet her >

Mekong Rustic House Cai Be | Mekong

Her bor du i 'et med naturen på en ø midt på Mekong floden, langt fra alfarvej. Du bor i flotte og hyggelige bungalows med udsigt til haven. Under dit ophold på Mekong Rustic vil der være spændende aktiviteter med de lokale, og du får et indgående indblik i den vietnamesiske landsbykultur og dagligdag ved Mekong Deltaet. Mekong Rustic Cai Be er et samfundsbaseret projekt med det mål at hjælpe de lokale og forbedre deres liv og indkomst.

Se hotellet her >

Phu Quoc Eco Beach Resort | Phu Quoc

Phu Quoc Eco Beach Resort er en af vores absolutte favoritter på Phu Quoc. Dette herlige bungalow-resort ligger i fred og ro ved en lækker privat strand. Her findes alt til en perfekt og afslappende badeferie med familien. Stranden er betagende smuk med hvidt sand, krystalklart vand og palmer. Du bor i hyggelige deluxe bungalow's med delvis havudsigt, og ligger tæt ved stranden og poolen. Som gæst på Phu Quoc Eco Beach Resort oplever man en super personlig service og familiær stemning.

Se hotellet her >

PDF-PROGRAM

Del denne side via E-mail