Alle rejsemål
Rundrejser
Safari
Golf
Flybillet

Oplevelser

Alanya bådtur

Med engelsktalende rejseleder

Tag med på en fantastisk bådtur, hvor der sejles fra Alanyas hyggelige, gamle fiskerhavn og ud på det skønne azurblå middelhav. På båden slapper vi af i skyggen eller slikker sol på dækket med en drink i hånden, mens musikken spiller fra højttalerne.

Vi ser Alanya fra søsiden og sejler rundt om bjerget, der skiller feriebyen i øst og vest. Fra havet ser vi den store flotte forsvarsborg, som sultanen fik udbygget tilbage i 1200-tallet. Vi sejler forbi de kendte grotter ved foden af klippehalvøen efterfulgt af flere badepauser.

Inklusive frokost

Vejledende pris:
Voksne kr. 270 pr. person
Børn kr 135 pr. barn (fra 7-12 år)
Børn under 6 år er gratis.

Turen køre fra maj til oktober

*Vær venligst klar ude foran hotellet ved opsamling.

Udflugtsdatoen er vejledende. Den endelige dato, hvor udflugten afvikles, oplyses ved ankomst til destinationen

Bravos favoritter

Med dansktalende rejseleder

Kom med og oplev den fantastiske natur og det traditionelle lokalliv Tyrkiet har at byde på.

Vi går gennem den dramatiske kløft, Sapadere Canyon, langs en 750 m. lang gangbro. Turen går hen over den vilde flod, og til sidst ender vi ved det fantastisk smukke vandfald, som giver et forfriskende sprøjt fra sig. Her kan du få nogle imponerende billeder af den smukke natur, som Tyrkiet gemmer på.

Efter en gåtur langs kløften, kører vi langs med floden, hvor vi oplever det lokale liv helt tæt på. En familie åbner deres hjem for os, og det er som at træde flere årtier tilbage i tiden. Vi oplever det lokale liv, og ser hvordan de vedligeholder deres traditioner.

Herefter er det tid til frokost ved floden, Dimçay. Vi nyder en frokost på en tømmerflåde over floden. Her er der også mulighed for at tage en dukkert i det forfriskende vand.

Nogle gode oplevelser rigere tager vi videre til en overvældende naturoplevelse, Dimcave – den mere end en million år gamle drypstensgrotte, Dim Mağarası, også kaldet Dimcave. I grotten kan du se fascinerende formationer lavet af drypsten, der er skabt af naturen gennem flere tusinde år. I grotten er der mulighed for at få taget nogle af feriens skønneste billeder.

Dimcave grotten strækker sig hele 310 meter ind i de store taurusbjerge og munder ud ved en smuk, lille sø, længst inde i drypstensgrotten. Har man fantasien med sig, kan man se selveste Jomfru Maria med Jesus barnet i armene i midten af den lille sø.

Inklusive frokost

Husk godt fodtøj, kamera, badetøj og håndklæde.

Vejledende pris:
Voksen kr. 340
Børn kr 170

Turen kører fra maj til oktober

*Vær venligst klar ude foran hotellet ved opsamling.

Udflugtsdatoen er vejledende. Den endelige dato, hvor udflugten afvikles, oplyses ved ankomst til destinationen

Manavgat - marked, flod og moské

Med dansktalende rejseleder

Tag med til Manavgat ved Side,  hvor vi i dag oplever tre seværdigheder, som kendetegner Manavgat-by. Først tager vi til det lokale marked i byens centrum. Her kan man finde alt, hvad hjertet begærer - lige fra frugt og grønt til souvenirs. Når vi er færdige med at prutte os frem til gode priser, går turen videre til Manavgatfloden, hvorfra vi fortsætter turen i båd.

På sejlturen gør vi et stop ved flodens udmunding, hvor der bliver tid på stranden. Her er det muligt både at bade i det iskolde flodvand eller i det dejlige, varme middelhav. Undervejs nyder vi den flotte natur samt en lækker frokost ombord på båden. Når vi igen lægger til i Manavgat, kører vi til den smukke Manavgat moské, hvor vi gør vores sidste stop, inden vi atter sætter kursen mod Alanya. 

Inklusive frokost

Vejledende pris:
Voksne kr. 270 pr. person
Børn kr. 135 pr. barn

*Vær venligst klar ude foran hotellet ved opsamling til udflugt med dansk rejseleder.

Udflugtsdatoen er vejledende. Den endelige dato, hvor udflugten afvikles, oplyses ved ankomst til destinationen

Praktiske oplysninger

I informationsmappen, på hotellet, er oplevelserne mere udførligt beskrevet. Du er altid velkommen til at henvende dig til din rejseleder, hvis du har spørgsmål.

Det er en god ide at tilmelde dig til oplevelserne på hotelservice tidligt på ugen, så pladsen er sikret. Derudover bedes tilmelding og betaling af oplevelser ske senest kl.12.00 dagen inden den pågældende oplevelse. Aftenarrangementer kan tilmeldes på dagen inden kl. 12:00.

Børn til og med to år deltager gratis, men er ikke berettiget til eget sæde i bussen. Børn mellem 3 og 12 år får børnepris.

Der kan betales med tyrkiske lira, euro og visa-kort.

Bemærk venligst at tilmelding er bindende. Ved sygdom kræves en lægeerklæring for at få refunderet billetprisen.

Bravo Tours tager forbehold for aflysning ved manglende tilmelding, udsolgte oplevelser og dårlige vejrforhold. Bemærk at drikkevarer er for egen regning, medmindre andet er anført.

Del denne side via E-mail