Alle rejsemål
Rundrejser
Safari
Golf
Flybillet

The Sands Khao Lak

5
Tilbage

FIND DIN PRIS

  • Rejsende
Luk Rejser fra
Fra
 
Luk Afgangsdato
Vælg afrejse dato
Gennemsnitspris pr. måned
Luk Rejselængde
Rejselængde
Luk Rejsende

The Sands Khao Lak

  • Aircondition
  • Børnepool
  • Gratis WiFi
  • Pool
  • Restaurant
  • Strand
  • Vandrutsjebane

Khao Laks bedste familieresort –  værelser med plads til fem personer
The Sands Khao Lak er et fantastisk, luksuriøst resort med en af de bedste beliggenheder i området, direkte på stranden. Her får du et resort, der består af flere bygninger og haver med flere fantastiske poolområder. Perfekt til både børn og voksne!

Det store poolområde ved Aqua Wing er til familier og børn, og har et ubeskriveligt stort splashområde, hvor man både kan lege, rutsje og svømme rundt i store baderinge. Rejser du med børn, vil de helt sikkert nyde hotellets faciliteter – her finder I både trampoliner, superhelte- og prinsessehjørner, legeområder og meget, meget mere. Der er ingen tvivl om, at børnene vil elske splashområdet med masser af vandsjov – et område, man slet ikke opdager, hvis man ikke rejser med børn, da det ligger gemt bag andre bygninger. En fordel for alle parter – uanset, hvor man bor!

Er du til aktiviteter, er her også et væld af muligheder – lige fra fitnesscenter til tennisbaner, yoga studio, petanque og thaiboksning for blot at næve nogle. Der er altså rig mulighed for at holde formen ved lige. På resortet finder du også et lækkert spacenter, der tilbyder alverdens behandlinger og massage – en skøn måde at forskønne ferien på.

The Sands Khao Lak er uden tvivl et af vores bedste luksushoteller, og er jeres garanti for en ferie i højeste klasse.


Sådan bor I
 

The Sands Khao Lak er perfekt for jer, som rejser med børn – og for dig, som eventuelt vil samle din store familie. Her er værelser med plads til fem personer, og indretningen på værelserne gør, at de føles meget rummelige. Alle værelser er nye, og indrettet som et maritimt-tema med kvalitetsmøbler i moderne stil.

Sands-værelser – Lagoon Wing
Disse værelser er placeret ved Lagoon Wing. De er 45 m2, og er indrettet i moderne stil. Alle værelser har en møbleret balkon med en daybed og loftsventilator. Takket være skydedøre til balkonen, kan balkonen integreres, og I kan nyde et vidunderlig ophold udendørs. Værelserne er udstyret med aircondition, telefon, gratis WiFi, tv, dvd-afspiller, iPod-dockingstation, minibar, kaffe- / tefaciliteter, safeboks og hårtørrer. Her kan I bo op til tre voksne.

Junior suite med pooladgang – Lagoon Wing
Fine, rummelige, luksuriøse junior-suiter på ca. 65 m2., der alle er placeret i Lagoon Wing. Disse værelser har en meget stor, integreret opholdsstue og er indrettet med aircondition, telefon, gratis WiFi, tv, dvd-afspiller, iPod-dockingstation, minibar, kaffe- / tefaciliteter, safebox og hårtørrer. I denne værelsestype får du direkte adgang til poolen, der ligger lige nedenfor terrassen.

Junior suite – Seaside Wing
Værelserne er mellem 55-65 m2, har egen balkon/terrasse samt dobbeltseng og sofa. Suiterne er også indrettet med aircondition, telefon, gratis WiFi, TV, dvd-afspiller, iPod-dockingstation, minibar, kaffe- / tefaciliteter, safeboks og hårtørrer. Fra denne værelsestype har du hel- eller delvis havudsigt udover Andamanerhavet. Desuden er suiterne placeret ved Seaside Wing, som ligger tættest ved stranden, samt hotellets store beachfrontpool.

Familieværelser – Aqua Wing
Familieværelserne er ca. 55 m2, og er det perfekte valg for større familier med mindre børn. Disse familieværelser har plads til til fire personer, hvor der er skydedøre mellem soveværelse og sofasenge til børnene. Familieværelserne er indrettet med aircondition, telefon, gratis WiFi, TV, dvd-afspiller, iPod-dockingstation, minibar, kaffe- / tefaciliteter, safeboks og hårtørrer. Værelserne er placeret ved Aqua Wing, så der er ikke langt at gå til hotellets store plaskeområder. Værelserne har plads til to voksne og to børn under 15 år, og børn bor gratis.

2-værelses Teen-suite – Aqua Wing
Disse suiter har plads til fem personer, og har separate soveværelser, to badeværelser, samt en opholdstue. Her kan I bo op til to voksne og tre børn helt op til 17 år.

Pension 
Opholdet er med morgenmad med en fantastisk morgenmadsbuffet, og i restauranten kan I vælge at sidde indenfor eller udenfor. Det er desuden muligt at tilkøbe halvpension, fuld pension eller All Inclusive.

 

Om hotellet
A la carte restaurant Ja
Afstand til busstoppested 600 m
Afstand til hæveautomat 500 m
Afstand til lokalt centrum 500 m
Afstand til lufthavn 76 km
Afstand til minimarked 500 m
Afstand til restauranter 200 m
Afstand til strand 50 m
Aircondition Ja
Antal værelser 439
Bar Ja
Bordtennis Ja
Byggeår 2012
Børneklub Ja
Børnepool Ja
Elevator Ja
Etager 3
Fitness Ja
Game room Ja
Hårtørrer Ja
Kaffe/Te faciliteter Ja, kedel
Køleskab Ja
Legeplads Ja
Massage Ja, mod gebyr
Petanque Ja
Pool Ja
Poolbar Ja
Poolhåndklæder Ja
Reception Ja
Rengøring, pr. uge 7
Renoveret 2017
Restaurant Ja
Roomservice Ja
Safebox Ja, på værelset
Sauna Ja, mod gebyr
Skift af håndklæder, pr. uge 7
Skift af sengelinned, pr. uge 3
Skønhedssalon Ja, mod gebyr
Spa & wellness Ja, mod gebyr
Splash zone Ja
Telefon på værelset Ja
Tennis Ja, mod gebyr
TV på værelset Ja, satellit TV
Vandrutsjebane Ja
WiFi Ja, gratis

Adresse
10/18 Petchkasem rd.
Moo 7 Kukkak, Kukkak
Takua Pa District
Phang-nga 82190, Thailand
Tlf: +66(0) 76 428 828
www.thesandskhaolak.com

All Inclusive (mod tilkøb)

Alt dette indgår i All Inclusive

Restauranter og barer
- Restaurant Talay
- Restaurant Floating Market
- Pineapple Bar
- Mango Bar
- Coconut Bar
Det er forskelligt, om frokost og middag serveres som buffet eller tre-retters menu. Der er mulighed for a la carte, hvor der gives rabat med All Inclusive.

Drikkevarer
Alle drikkevarer er inkluderet fra 11.00-23.00 i overstående barer.
- Lokal øl: Singha og Chang
- Whisky: Thai
- Husets hvid- og rødvin
- Gin: Smirnoff
- Rom: Barcadi
- Tre cocktails: fx Mai Tai, Mojito og Pina Calada
- Sodavand: forskellige slags
- Juice (ikke friskpresset)
- Kaffe og te

Kort

Klik her for at se hotellets beliggenhed

Del denne side via E-mail