Alle rejsemål
Rejseklubben
Safari
Golf
Flybillet
Her får du
 • Meget ferie for pengene
 • Nyåbnet vandpark
 • Hyggelig og afslappet atmosfære
 • Dejlig have og solterrasse om den store pool
Se mere

The Regent Cha Am Beach Resort

4
Her får du
 • Meget ferie for pengene
 • Nyåbnet vandpark
 • Hyggelig og afslappet atmosfære
 • Dejlig have og solterrasse om den store pool
Tilbage

FIND DIN PRIS

 • Rejsende
Luk Rejser fra
Fra
 
Luk Afgangsdato
Vælg afrejse dato
Gennemsnitspris pr. måned
Luk Rejselængde
Rejselængde
Luk Rejsende

The Regent Cha Am Beach Resort

 • Aircondition
 • Børnepool
 • Gratis WiFi
 • Morgenmad
 • Pool
 • Restaurant
 • Max. 100 m til strand
 • Tilkøb halvpension
 • Vandrutsjebane

Stort resort med et væld af faciliteter

The Regent Cha Am Beach Resort er et stort og lækkert hotel med masser af faciliteter. Her er serviceniveauet og komforten helt i top, og hotellet danner de perfekte rammer for ferien, uanset om man rejser alene, som par eller som familie med børn. 

The Regent Cha Am Beach Resort ligger placeret lige imellem de hyggelige badeferiebyer Hua Hin og Cha Am. Området omkring hotellet er roligt og perfekt til dem, der søger det autentiske Thailand med afslappet feriestemning. Hotellet består af flere bygninger, smukt placeret, så der dannes flere små oaser rundt i en frodig og velplejet tropisk have. Her er alt, hvad man kan tænke sig af faciliteter og aktiviteter for både store og små.

Hotellets store poolområde i haven ligger ugeneret ned mod stranden og omringet af store kokospalmer. Her kan du slænge dig i en af de mange liggestole og her er parasoller og håndklædeservice. Det er bare om at nyde ferien og livet med en behagelig, afslappet atmosfære, hvor alle føler sig velkomne.

Opholdet på The Regent Cha Am Beach Resort inkluderer morgenmad, som serveres i hotellets hovedrestaurant, Sakuna. Her har du udsigt til hotellets have og pool, og du kan vælge om du vil sidde ude eller inde. Morgenmaden og buffeten bugner af lækkerier og retter. Her serveres alt fra asiatisk til international morgenmad. Udover den enorme morgenmadsanretning, så er der flere dygtige kokke, som tilbereder forskellige retter i restauranten. Sakuna restauranten har også et godt og bredt a la carte menukort til frokost og aftensmad. På hotellet er der også en italiensk restaurant, og så kan du slutte af med en dejlig kølig drink i baren, Breezy Bar.

Skal du holde formen ved lige på ferien, så har hotellet et stort fitnesscenter med masser af faciliteter. Derudover har hotellet et stort aktivitetsprogram med yoga, vand-aerobic, tennis og bordtennis. Der arrangeres også flere daglige aktiviteter mod gebyr, som fx thai kokkeskole, ridning og ATV. 

Rejser du med børn, så er der masser af aktiviteter og faciliteter. Først og fremmest er der en sjov og helt ny børnepool, som ligger placeret i en separat familie-vinge. Her er der også en splashpark med flere vandrutsjebaner, hvor børnene kan få mange timer til at gå med leg og vandplask. I hotellets internationale børneklub sørger hotellets underholdningspersonale for masser af sjov og aktiviteter. Børnene vil elske de mange lege, som arrangeres. Det er også muligt at tilkøbe kreative aktiviteter fx male t-shirts, tasker, lakere negle, bygge papmache figurer og meget mere.

The Regent Cha Am Beach Resort anbefales varmt til både voksne og familier, som vil nyde ferien i eksotiske resort-omgivelser lige på stranden.

Sådan bor du 

Superior-værelser 
Alle værelser er moderne indrettet med privat balkon og udsigt til hotellets tropiske have. Superior-værelserne er 32 m2 store med fladskærms-tv, skrivebord, lænestol, garderobe, aircondition, minibar, safebox, elkedel, samt te- og kaffefaciliteter. Badeværelset er stort med fine lyse klinker, brusekabine og hårtørrer.

Alle værelser har en stor king-size seng. Bor der flere end to på værelset, har man en queen-size seng og en enkeltseng, hvor det er muligt at lave endnu en opredning. Der kan bo tre voksne eller to voksne og et barn.

Deluxe-værelser
Værelserne har præcis samme faciliteter og størrelse som superior-værelserne og ligeledes fuldt møbleret med balkon. Forskellen er at du på deluxe-værelser får den flotteste havudsigt udover Siam Bugten. Her kan der ligeledes bo tre voksne eller to voksne og et barn.

Pension 
Den inkluderede morgenmad indtages i den skønne Sakuna Restaurant som er åben fra kl. 6.30 - 10.30.

Der kan tilkøbes og afregnes halv- eller helpension direkte på hotellet. 

Mere om The Regent Cha Am Beach Resort
Hotellet ligger i skønne omgivelser lidt udenfor Hua Hin. Du kan tage en tuk-tuk til Hua Hin, som koster ca. 400 Bath (80 DKK). Det tager ca. 20 min. at kører til centrum af Hua Hin fra The Regent Cha Am Beach Resort. Wifi er gratis på hele hotellet.

Om hotellet
A la carte restaurant Ja
Afstand til busstoppested 2 km
Afstand til centrum 20 km, Hua Hin
Afstand til hæveautomat 100 m
Afstand til lokalt centrum 500 m
Afstand til lufthavn 208 km
Afstand til minimarked 500 m
Afstand til restauranter 100 m
Afstand til strand 0 m
Aircondition Ja
Antal værelser 442
Babyseng Ja, kræver bestilling
Bar Ja
Billiardbord Ja, mod gebyr
Byggeår 1982
Børneklub Ja
Børnepool Ja
Elevator Ja
Etager 6
Fitness Ja
Hårtørrer Ja
Kaffe/Te faciliteter Ja, kedel
Legeplads Ja
Massage Ja, mod gebyr
Minibar Ja, mod gebyr
Parkering Ja
Pool Ja
Poolhåndklæder Ja
Reception Ja, åbent hele døgnet
Rengøring, pr. uge 7
Renoveret 2019
Restaurant Ja
Roomservice Ja
Safebox Ja
Skift af håndklæder, pr. uge 7
Skift af sengelinned, pr. uge 3
Skønhedssalon Ja
Spa & wellness Ja, mod gebyr
Splash zone Ja
Strandhåndklæder Ja
Telefon på værelset Ja
TV på værelset Ja, satellit TV
Vandrutsjebane Ja
Vaskeri Ja
WiFi Ja, gratis

Adresse
849/21 Petchkasem Road Tambon Cha-am, Amphoe Cha-am, Chang Wat
Phetchaburi 76120, Thailand
Tlf: + 66 032 451 240
www.regent-chaam.com

Kort

Klik her for at se hotellets beliggenhed

Få et tilbud på Regent Cha Am Beach Resort

 
 
 
 

Del denne side via E-mail