Alle rejsemål
Rundrejser
Safari
Golf
Flybillet
  • Los Gigantes

Om Los Gigantes, Tenerife

Los Gigantes – Tenerifes mest solsikre område

På Tenerifes vestkyst ligger den charmerende ferieby, Los Gigantes. Her kan I holde en afslappende ferie i rolige omgivelser, og samtidig I har et af de bedste udgangspunkter for at tage på opdagelse blandt øens mange seværdigheder.

Klippernes by
I Los Gigantes bor i tæt på havet, og I kan nemt nyde udsigten til naboøen, La Gomera og de høje klipper, der har givet byen sit navn. Oprindeligt var byen en lille fiskerby, men i dag har byen de perfekte omgivelser til en dejlig ferie med restauranter, strande og maleriske udsigter.

Det mest solsikre område
I finder Los Gigantes på øens nordlige del af vestkysten. Området har et mildt og stabilt klima året rundt, og kan endda prale af en fantastisk rekord: flest solskinstimer på hele øen. Byen har en hyggelig marina, flere strande og gode restauranter.

Flere områder og gode strande
I kan let slappe af på jeres ferie i Los Gigantes – både ved de skønne lavastrande og ved hotellernes pool. Los Gigantes støder op til flere ferieområder – Puerto de Santiago og Playa de la Arena. I kan let gå til de tre områder. Puerto de Santiago har bevaret sin originalitet som fiskerlandsby, mens I finder områdets længste strand i Playa de la Arena.

Spændende oplevelser
Bor I her, har I det perfekte udgangspunkt til gode oplevelser. Tag på en køretur langs nordkysten og oplev den frodige natur – en stærk kontrast til sydkystens golde landskaber. Hvis I kører med de små bjergveje, kommer I også forbi Masca. En lille landsby med alt sin charme og hygge. Besøg også Loro Parque og vulkanen Teide.

Spaniens højeste bjerg, Mount Teide
Lejer I en bil, har I også mulighed for at besøge Spaniens højeste bjerg, Teide. Vulkanen rækker 3.718 meter over havets overflade og er omgivet af Nationalparken, Las Cañadas del Teide. Her venter smuk natur og et utal af vandremuligheder. Der er også en svævebane, der kan tage dig til toppen af bjerget.

Transfer
Det tager cirka 50 minutter at køre fra lufthavnen til første hotel i Los Gigantes.


 

Kort

Klik her for at se hotellets beliggenhed

Tenerife

All Inclusive hoteller

Hold ferie uden lommepenge – rejs med med All Inclusive.
Se All Inclusive hoteller her >

Oplevelser

Tag med og få oplevelser for livet på Tenerife.
Se oplevelser her >

Vejret

Find temperatur og vejrudsigter for hele året til din rejse.
Se vejret her >

Rejseguide

Læs vores store rejseguide med alt der er værd at vide.
Se rejseguide her >

Del denne side via E-mail