Alle rejsemål
Rundrejser
Safari
Golf
Flybillet
Her får du
 • Mulighed for All Inclusive
 • Splash Zone
 • Spa & Wellness
 • God beliggenhed

Zafiro Palmanova & Spa

4
Her får du
 • Mulighed for All Inclusive
 • Splash Zone
 • Spa & Wellness
 • God beliggenhed
Tilbage

FIND DIN PRIS

 • Rejsende
Luk Rejser fra
Fra
 
Luk Afgangsdato
Vælg afrejse dato
Gennemsnitspris pr. måned
Luk Rejselængde
Rejselængde
Luk Rejsende

Zafiro Palmanova & Spa

 • Aircondition
 • Børnepool
 • Pool
 • Tilkøb All Inclusive

Et væld af muligheder på Zafiro Palmanova
På Zafiro Palmanova får I alt, hvad I drømmer om. Uanset om I rejser som par eller familie, så er der underholdning for alle aldre på hotellet. Et særligt trækplaster er de mange flotte swimmingpools, som hotellet har.

Den store swimmingpool danner et hyggeligt centrum for hotellets gæster, med de mange værelser, der har udsigt til det hyggelige poolområde. I forlængelse af den store pool ligger der også en ”Wet Bubble”, hotellets splash zone, der sørger for mange timers sjov for hotellets yngre gæster. Her er nemlig både vandrutsjebaner og et stort piratskib, som de kan udforske.

Ønsker I en mere rolig dag ved vandkanten, så skal I lægge jer til rette ved Oasis Chill Out poolen, hvor der også er hele to jacuzzier. Den er nemlig forbeholdt gæster over 18 år og her er der sørget for, at I får en afslappende oplevelse på de store behagelige solsenge, der stå omgivet af grønne træer og buske, der er med til at give en afslappende atmosfære. Hvis I vælger en Swim Up-lejlighed, så får I sågar mulighed for at gå direkte fra værelsets terrasse og ned i en pool, hvor I har jeres eget afgrænsede område samt muligheden for at svømme ud i det større område sammen med de andre gæster, der har samme værelsestype.

Hvis uheldet skulle være ude og vejret være dårligt, så er der også hele to indendørs swimmingpools til jer. Den ene er åben for alle gæster, mens den anden befinder sig i hotellets Zen, Spa & Wellness-område, som er forbeholdt hotellets voksne gæster.

Zafiros Zen, Spa & Wellness-område har – udover den hyggelige pool – bl.a. også sauna, jacuzzi og tyrkisk bad. Ønsker I at koble helt af, så kan I bestille en af de mange massager og behandlinger, som hotellet tilbyder. I skal blot henvende jer i receptionen, der har åbent 24 timer i døgnet. Her står de dygtige medarbejdere klar til at hjælpe jer og besvare eventuelle spørgsmål, som I måtte have til hotellets faciliteter og området omkring hotellet.

Zafiro Palmanova er også et oplagt hotel for jer, der rejser med børn. Her er nemlig både en hoppeborg og en stor legeplads med skridsikkert og blødt underlag. Desuden står hotellets ansatte også klar til at arrangere sjove aktiviteter, når børnene deltager i hotellets Mini Club (4-7 år), Maxi Club (8-11 år) eller Teeny Club (12-15 år).

For de aktive gæster er der sørget for, at I ikke kommer til at kede jer, mens I bor på Zafiro Palmanova. Der er bl.a. en flot stort fitnessrum med mange muligheder, men det er også muligt at spille bordtennis, billard (mod gebyr), minigolf, dyrke aerobic, aqua gym, bueskydning, riffelskydning, dart, indendørs cykling eller øve sine evner i at putte til golfbolden. Når I er blevet rigtig gode på putting greenen, så er I klar til at besøge en af de mange golfbaner, som ligger i området.

Hotellet ligger kun ca. 200 meter fra stranden og på vejen derned kommer I forbi små butikker, barer og hyggelige restauranter. Selvom der ikke er langt til stranden, så kan turen alligevel komme til at tage lidt tid, hvis I tager jer tiden til at ose. Kommer I i tanke om, at I har glemt noget derhjemme eller hvis I ønsker selv at tilberede et måltid med spanske råvarer, så ligger der et supermarked på hotellet. Her kan I købe det meste, som et klassisk supermarked sælger – også frisk frugt og grøntsager.

Er I mere til at lade andre stå for det praktiske, så skal I checke ind på Zafiro. Her er nemlig to restauranter, en pool bar og bistro, en swim up-bar samt et hyggeligt loungeområde. I Babalu Loungen serveres der dagligt farverige cocktails og smagfulde drinks. Orker I ikke et forlade poolen, for at få noget koldt at drikke, så er hotellets Swim Up-bar lavet således, at du kan svømme direkte op til bardisken og sætte dig på en af stolene i vandet – bedre bliver det ikke.

På La Palapa Pool Bar kan hotellets badende gæster tage en pause fra poolen og sætte sig til rette i de hyggelige omgivelser, bestille en sodavand eller et lækkert måltid. Pool Baren har nemlig et bistrokoncept, hvor I kan bestille simple, friske og velsmagende á la carte-retter, mens der også er en rigtig fin børnemenu.

Hotellets El Patio Restaurant er – som navnet vidner om – bl.a. bestående af en stor terrasse, hvor I kan sætte jer til rette sidst på dagen og indtage jeres aftensmåltid. Restauranten har en tiltalende á la carte-menu og mange gode flasker vin, hvoraf de dygtige tjenere gerne hjælper jer med at vælge.

Caprice Restaurant Buffeten er dog her, hvor de fleste af jeres måltider indtages, hvis I vælger at bestille jeres ophold med hotellets All Inclusive koncept. Både morgenmad, frokost og aftensmad tilberedes og serveres af de dygtige kokke, der gerne laver et lille show for jer, når æggene skal scrambles, pølserne skal steges eller frugten skal skæres. Ved temastationerne finder I bl.a. frisk pasta, kød, fisk, vegetariske retter, børnevenlige menuer m.m.

Ønsker I at tage på udflugt en dag, så er der flere gode muligheder. I kan f.eks. leje en cykel eller bil og tage turen til Mallorcas største by Palma, der kun ligger et par kilometer væk.

Sådan bor du

2-værelses lejlighed ”Premium” med balkon/terrasse. Lejligheden er 41 m2 stor. Der er plads til tre voksne og et barn.

2-værelses lejlighed ”Pool View” med balkon/terrasse. Der er plads til tre voksne og et barn.

2-værelses lejlighed ”swim Up” med terrasse/have og direkte adgang til poolen. Lejligheden er 70 m2 stor. Der er plads til tre voksne og et barn.

2-værelses lejlighed ”Royal Terrace” på øverste etage med stor terrasse og jacuzzi. Lejligheden er 75 m2 stor. Der er plads til tre voksne og et barn.

Pension
Dit er ophold er uden pension, men du kan tilkøbe morgenmad, halvpension og All Inclusive. 

Om hotellet
Afstand til busstoppested 800 m
Afstand til centrum 1800 m
Afstand til hæveautomat 1300 m
Afstand til lokalt centrum 400 m
Afstand til lufthavn 26 km
Afstand til minimarked 100
Afstand til restauranter 400 m
Afstand til strand 1400 m
Aircondition Ja
Antal værelser 241
Balkon/Terrasse Ja
Bar Ja
Billiardbord Ja, mod gebyr
Byggeår 1991
Børneklub Ja
Børnepool Ja
Cykler Udlejning
Elevator Ja
Etager 4
Fitness Ja
Handicap-venligt Ja
Hårtørrer Ja
Indendørs pool Ja
Jacuzzi Ja
Kaffe/Te faciliteter Ja
Køleskab Ja
Legeplads Ja
Massage Ja, mod gebyr
Minibar Ja, mod gebyr
Petanque Ja
Pool Ja
Poolbar Ja
Poolhåndklæder Mod depositum
Reception Ja, åbent hele døgnet
Renoveret 2017
Sauna Ja
Snackbar Ja
Spa & wellness Ja
Splash zone Ja
Telefon på værelset Ja
TV på værelset Ja
Vandrutschebane Ja
Vaskeri Ja
WiFi Ja, gratis i fællesområder

Adresse

Avenida Cas Saboners s/n

07181, Palmanova

Spanien


Tlf.: +34 971 681 258

All Inclusive (mod tilkøb)

Måltider
Morgenmad, frokost og aftensmad indtages på hotellets Caprice Buffet Restaurant, enten indenfor eller udenfor.

Morgenmad: kl. 07.30-10.30
Frokost: kl. 12.30-14.30
Middag: kl. 18:30-20:30

(I lavsæsonen serveres frokost som á la carte kl. 12.00-16.00). To temaaftener hver uge og særlige middage med f.eks. tapas, seafood, indisk mm.

Drikkevarer
Til måltider er følgende drikkevarer inkluderet: vin, lokale øl, sodavand, juice og mineralvand.
Udskænkning af drikkevarer (med og uden alkohol): kl. 10.30-23.30.

Mellemmåltider
Frugt, yoghurt og sandwich: kl. 10.30-23.30.
Is: kl. 10.30-23.30.
Á la carte udvalg af kolde og varme retter ved La Palapa Pool Bar: kl. 12.30-16.00.

Bemærk, All Inclusive slutter kl. 12.00 på afrejsedagen.

Vær opmærksom på, at hotellet kan ændre i All Inclusive-konceptet. 

Kort

Klik her for at se hotellets beliggenhed

Del denne side via E-mail