Alle rejsemål
Rundrejser
Safari
Golf
Flybillet
  • Alcudia

Billeder og video

Bliv inspireret af billeder fra Alcudia.

Se billeder her >

Hoteller

Vi har et stort udvalg af hoteller i Alcudia.

Se vores hoteller her >

Om Alcudia

Om Alcudia

Alcudia – Middelhavets bedste strande

Der er ingen tvivl – Alcudia er et sandt paradis med nogle af Middelhavets bedste strande. Glæd jer til hvide, brede sandstrande, lavvande og aktiviteter for alle aldre.

Fantastiske strande – for børn og voksne
Alcudia er Mallorcas mest populære område. Uanset om I rejser som par eller med børn, kan I nyde de mange gode faciliteter, der danner rammen om en perfekt ferie. Strandene er børnevenlige, og selv om I ikke rejser med børn, kan I sagtens nyde det dejlige sand og klare vand alligevel. Langs stranden finder I både liggestole, vandsportsaktiviteter og gode restauranter.

Byliv og attraktioner
Alcudia er populært sagt delt i tre. Et par kilometer fra kysten ligger det oprindelige Alcudia, der også kaldes byens gamle bydel. Den er omgivet af en gammel bymur fra 1300-tallet. Midt i ferieområderne finder i havneområdet, det er Alcudias anden del, Puerto Alcudia. Her ligger et væld af butikker og mange hyggelige restauranter på den ene side af havnen, mens strandpromenaden og fiske- og sejlbådshavnen ligger på den anden. Langs stranden ligger Alcudias tredje del, der er den nyeste og ferieområdet Playa de Alcudia med alle de dejlige hoteller.

Meget mere end solferie
Mallorca, og især Alcudia, er solbadernes paradis, men Mallorca har meget mere at byde på. Tager I bare lidt væk fra kysten, vil I hurtigt opdage øens lokale og mere autentiske side. Besøg de flotte dragegrotter eller sejl ud fra kysten og oplev øen til søs. Mallorca har virkelig meget at byde på.

Transfer
Det tager ca. 1 time at køre fra lufthavnen til det første hotel i Alcudia. 

Hoteller i Alcudia

Kort

Klik her for at se hotellets beliggenhed

Mallorca har det hele...

All Inclusive hoteller

Hold ferie uden lommepenge.
Se All Inclusive hoteller her >

Oplevelser

Tag med og få oplevelser for livet.
Se oplevelser her >

Vejret

Find temperatur og vejrudsigter.
Se vejret her >

Rejseguide

Læs vores store rejseguide med alt der er værd at vide.
Se rejseguide her >

FILTRER & TILPAS

Rejsende

Find din rejse til Mallorca

Vil du kun se hoteller i Alcudia, kan du filtrere visningen ude i venstre side under "Rejsemål - Spanien - Mallorca - Alcudia"

Vælg rejselængde

  • 7
Dato
Lufthavn
Rejsemål
Pris fra

Del denne side via E-mail