Alle rejsemål
Rundrejser
Safari
Golf
Flybillet
Her får du
 • Skønt hotel kun for voksne
 • Fantastisk og indbydende have
 • Mange faciliteter
 • Højt gastronomisk niveau
 • Morgenmad
 • Mulighed for halvpension

Garden Holiday Village

4
Her får du
 • Skønt hotel kun for voksne
 • Fantastisk og indbydende have
 • Mange faciliteter
 • Højt gastronomisk niveau
 • Morgenmad
 • Mulighed for halvpension
Tilbage

FIND DIN PRIS

 • Rejsende
Luk Rejser fra
Fra
 
Luk Afgangsdato
Vælg afrejse dato
Gennemsnitspris pr. måned
Luk Rejselængde
Rejselængde
Luk Rejsende

Garden Holiday Village

 • Aircondition
 • Kun voksne
 • Morgenmad
 • Pool
 • Restaurant
 • Tilkøb halvpension

Skønt voksenhotel med flot have
Garden Holiday Village har fået sit navn pga. den flotte have, som hotellet har. I haven gror de bl.a. tomater, peberfrugter, courgetter og vandmeloner, som bruges i madlavningen på hotellets restauranter. Hotellet går nemlig op i at være bæredygtige, dér hvor de kan. Som du vil erfare, er gastronomien et af de steder, hvor hotellet brillerer.

Hotellet har en buffetrestaurant, der dagligt serverer internationale retter såvel som lokale specialiteter, så her er noget for alle. Ønsker du at prøve en såkaldt tasting menu, så skal du besøge hotellets Bhoga Restaurant, der befinder sig på den hyggelige tagterrasse. Her har kokkene gjort sig ekstra umage og fremtryllet nogle fantastiske retter, som du kan smage. Hvis du skulle blive sultne mellem de store måltider, eller hvis du ønsker en let frokost, så kan du besøge hotellets Snack Bar. Her serveres både sandwich, tapas, burgere, veganske retter og søde sager – der er helt sikkert en ret på menukortet, som kan gøre selv den mest mætte mave sulten igen.

Garden Holiday Village er indrettet som en hyggelig ferieby, hvor poolen og jacuzzien er i centrum. Det særligt specielle og hyggelige ved hotellet er de mange små oaser og de balinesiske solsenge, som du kan lægge dig til rette i. Omgivelserne skaber de perfekte rammer for en afslappende og rolig voksenferie. Ønsker du f.eks. en massage i haven, så skal du blot kontakte hotellets reception og bestille en tid.

Flere gange om dagen kan du hoppe på hotellets gratis shuttle bus, der kører dig ned til stranden og hotellets Beach Club. Her bliver du mødt af solsenge og et omfattende drinkskort. Nyd en eftermiddag ved stranden, hvor det eneste du skal bekymre dig om, er ikke at brænde tæerne på det dejligt varme sand, der er mellem dig og det flotte blå hav.  

Ønsker du at være aktiv under din ferie, så er Garden Holiday Village et oplagt valg. Her er nemlig både et fitnesscenter og forskellige sportsbaner- og muligheder. Du kommer altså ikke til at kede dig, hverken på hotellets faciliteter eller i området omkring hotellet. Der er nemlig flere gode vandre- og cykleruter. Ruterne går hele vejen fra kysten og ind til byerne på øens midte, så uanset om du ønsker en kort eller lang tur, så kan du finde en rute, der passer til din lyst og ambitionsniveau. Efter en dag på eventyr kan du sætte dig til rette i hotellets jacuzzi eller den dejligt varme sauna. 

Ikke langt væk fra Garden Holiday Village ligger S’Albufeira Nature Park, en skøn nationalpark med stor betydning for biodiversiteten på øen. Her bygger over 200 forskellige fuglearter rede i løbet af året, hvilket skyldes omgivelserne i parken. Det er et oplagt besøg for naturelskere og fugleentusiaster.

Alt i alt er Garden Holiday Village det perfekte valg til dig, der ønsker at bo på et hyggeligt og romantisk hotel, som er forbeholdt voksne gæster.

Sådan bor du
Enkeltværelset med balkon er ca. 15 m2 stort og der er plads til én person. Værelset er indrettet med seng, badeværelse med bruser og hårtørrer, TV, telefon, gratis Wifi, safebox og minibar (mod gebyr).

Dobbeltværelset med balkon er ca. 18 m2 stort og der er plads til to personer. Værelset er indrettet med seng, badeværelse med bruser og hårtørrer, TV, telefon, gratis Wifi, safebox og minibar (mod gebyr).

Dobbeltværelset ”Economy” med balkon har plads til ca. to personer. Værelset er indrettet med seng, badeværelse med bruser og hårtørrer, TV, telefon, gratis Wifi, safebox og minibar (mod gebyr).  

Dobbeltværelset ”Superior” med balkon er ca. 26 m2 stort og der er plads til to personer. Værelset er indrettet med seng, badeværelse med bruser og hårtørrer, TV, telefon, gratis Wifi, safebox og minibar (mod gebyr). Værelset har udsigt til haven og hotellets pool.

Dobbeltværelset ”Superior Premium” med balkon er ca. 26 m2 stort og der er plads til to-tre personer. Værelset er indrettet med seng, sofa, badeværelse med bruser og hårtørrer, TV, telefon, gratis Wifi, safebox og minibar (mod gebyr).

Pension
Dit ophold på Garden Holiday Village er med morgenmad. Det er muligt at tilkøbe halvpension.

Mere om Garden Holiday Village
Hotellet er forbeholdt voksne gæster.

 

Om hotellet
Afstand til busstoppested 100 m
Afstand til hæveautomat 50 m
Afstand til lokalt centrum 3 km
Afstand til lufthavn 63 km
Afstand til minimarked 50 m
Afstand til restauranter 150 m
Afstand til strand 500 m
Aircondition Ja
Antal værelser 132
Balkon/Terrasse Ja
Bar Ja
Billiardbord Ja, mod gebyr
Bordtennis Ja
Cykler Udlejning
Etager 2
Fitness Ja
Hårtørrer Ja
Jacuzzi Ja
Køleskab Ja
Massage Ja, mod gebyr
Minigolf Ja
Petanque Ja
Pool Ja
Poolbar Ja
Reception Ja, åbent hele døgnet
Renoveret 2013
Restaurant Ja
Roomservice Nej
Sauna Ja
Skønhedssalon Ja, mod gebyr
Telefon på værelset Ja
Tennis Ja
TV på værelset Ja
WiFi Ja, gratis i fællesområder

Kort

Klik her for at se hotellets beliggenhed

Del denne side via E-mail