Alle rejsemål
Rundrejser
Safari
Golf
Flybillet

THB Royal

3
Tilbage

FIND DIN PRIS

  • Rejsende
Luk Rejser fra
Fra
 
Luk Afgangsdato
Vælg afrejse dato
Gennemsnitspris pr. måned
Luk Rejselængde
Rejselængde
Luk Rejsende

THB Royal

  • Aircondition
  • Børnepool
  • Gratis WiFi
  • Opvarmet pool
  • Tilkøb All Inclusive

TBH Royal er et indbydende familiehotel, hvor der er masser af aktiviteter for alle aldre. Her bor du i store juniorsuiter, hvor der er god plads til børn. Hotellet arrangerer et væld af aktiviteter i løbet af dagen og aftenen. Vil du have mest mulig tid til sportsaktiviteter, leg i poolen og afslapning, kan du vælge at bo med All Inclusive. Vil du hellere selv gå på opdagelse efter en hyggelig restaurant om aftenen, kan du nøjes med at vælge et ophold med morgenmad.

Fodbold, bordtennis, børneklub og meget mere
Er du vild med at dyrke sport med familien og være aktiv med andre gæster på ferien, så er TBH Royal lige noget for dig! Hotellet har en række sportsfaciliteter som tennisbaner, bordtennisbord, fitness, bordfodbold, dart og petanquebane. Det betyder, at der er altid, er noget at kaste sig over. Rejser du med små børn, er de velkomne til at være med i hotellets børneklub. Her kan de møde nye venner gennem leg og spil.
Hotellets animationsteam arrangerer også forskellige aktiviteter hele dagen igennem som for eksempel vandgymnastik, fodboldkamp eller volleyballmatch. Derudover er der aftenunderholdning seks dage om ugen til glæde for hotellets gæster.

Skal du slappe af, kan du gøre det omkring én af hotellets to opvarmede pools eller børnepool. Her er der både solsenge og parasoller. Vil du have det meste ud af feriedagene på hotellet, kan du med fordel vælge All Inclusive.

Morgenmad, halvpension eller All Inclusive
Med All Inclusive serveres alle hovedmåltiderne i hotellets buffetrestaurant. Her er der show cooking og altid et stort udvalg for enhver smag. Maden er lavet med lokale råvarer, og der er kælet for smagen. Du kan også besøge Pizza Restauranten som serverer fantastiske pizzaer, snacks sammen med din yndlingsdrink.
Hotellet har en indendørs bar, hvorfra der serveres kolde og varme drikke. Når den lille sult melder sig i løbet af dagen, kan du svinge forbi poolbaren eller hotellets Food Truck, der serverer crêpes med forskellig fyld.

Store, lyse juniorsuiter
De store juniorsuiter på TBH Royal skaber en dejlig ramme for ferien, uanset om du rejser alene, som par eller som familie. Værelserne er flotte og lyse med et separat soveværelse, et stort badeværelse og et opholdsrum med TV og en sovesofa, hvor der er god plads til ekstra opredninger.
Vælger du et ophold med morgenmad, er hotellet placeret midt i den lille, charmerende fiskerby, Playa Blanca, hvor der både er restauranter og indkøbsmuligheder.

Grønne områder og flotte omgivelser
Hotellet er enormt hyggeligt, og de mange store palmer og fyldige træer er med til at skabe grønne rum alle steder. I receptionen kommer naturen også inden for ved hjælp af et stort ovenlysvindue. Vil du trække dig tilbage og slappe helt af en eftermiddag, kan du besøge hotellets sauna, og bestille en massage eller behandling (mod betaling) i det lille wellness området.
Uden for hotellet venter der også mange oplevelser. En kilometer fra hotellet finder du en dejlig sandstrand, og er du særligt interesseret i livet i og på havet, kan du både dykke og snorkle samt prøve kræfter med forskellig slags vandsport i nærheden af Playa Blanca.

Sådan bor du
Du bor i juniorsuiter med balkon/terrasse. Juniorsuiterne er indrettet med separat soveværelse, badeværelse med bruseniche og hårtørrer, samt et opholdsrum med satellit-tv og en sovesofa. Derudover er der køleskab og elkedel på alle værelserne.
Det er muligt at bo alene på værelserne mod et tillæg. Rejser du mere end to, vil ekstra opredninger være på sovesofaen. Du kan bo op til tre voksne eller to voksne og to børn i en juniorsuite.

Pension
Dit ophold er uden pension. Det er muligt at bestille morgenmad, halvpension eller All Inclusive.

Mere om THB Royal
Det er gratis at benytte wifi på hele hotellet – inklusiv værelserne. Det er muligt at låne poolhåndklæder på hotellet mod et depositum på 10 euro per styk.
Hotellet har handicaptilpassede værelser. Disse kan forespørges ved at kontakte Bravo Tours direkte.
Bemærk at udcheckning er senest kl. 12 på afrejsedagen.

Om hotellet
Afstand til busstoppested 30 m
Afstand til centrum 700 m
Afstand til lufthavn 36 km
Afstand til minimarked 0 m
Afstand til restauranter 500 m
Afstand til strand 600 m
Aircondition Ja
Antal værelser 200
Bar Ja
Byggeår 1999
Børneklub International
Børnepool Ja
Elevator Ja
Etager 2
Fitness Ja
Hårtørrer Ja
Kaffe/Te faciliteter Ja, kedel
Køleskab Ja
Legeplads Ja
Opvarmet pool Ja
Parkering Ja
Petanque Ja
Pool Ja
Poolbar Ja
Poolhåndklæder Mod depositum
Reception Ja, åbent hele døgnet
Rengøring, pr. uge 5
Safebox Ja, mod gebyr
Sauna Ja
Skift af håndklæder, pr. uge 2
Skift af sengelinned, pr. uge 1
Tennis Ja, mod gebyr
TV på værelset Ja
Volleyball Ja
WiFi Ja, gratis

Adresse

C/ Janubio nº5

35580, Playa Blanca

Lanzarote

Spanien


Tlf.: +34 928 519 055

All Inclusive (mod tilkøb)

All Inclusive (mod tilkøb)

Måltider
Serveres fra buffet i hotellets hovedrestaurant.

Morgenmad: kl. 07.30-10.00
Frokost: kl. 12.30-14.30
Aftensmad: kl. 19.00-21.00

Mellemmåltider og drikkevarer
Serveres fra hotellets poolbar, cafeteria og foodtruck. All Inclusive inkluderer vand, øl, vin, sodavand, juice, kaffe, te samt drinks af spiritus af lokale mærker. Visse drikkevarer – herunder internationale spiritusmærker – kan være mod betaling.

Poolbar: kl. 10.00-18.00
Snacks: kl. 10.00-16.00
Cafeteria: kl. 18.00-23.00
Foodtruck: kl. 10.00-18.00 (lukket onsdag og lørdag)

Vær opmærksom på, at hotellet kan ændre i All Inclusive-konceptet. All Inclusive slutter kl. 12.00 på hjemrejsedagen.

Kort

Klik her for at se hotellets beliggenhed

Del denne side via E-mail