Oplevelser

Det ægte Gran Canaria

Tag med og oplev Gran Canarias historie med dine egne øjne, og hør hvordan den har udviklet sig gennem årene. Dagen starter ved Aloe Vera-fabrikken Finca Canarias, som ligger i den smukke dal, der hedder Fataga - også kaldet for de tusinders palmers dal. Her er der både mulighed for flotte billeder af dalen og for at gøre et godt køb af lækre Aloe Vera-produkter. Efter besøger fortsætter vi videre til bjergbyen Santa Lucia, som ligger i 680 meters højde. Derefter tager vi forbi Guayadequedalen, hvor mennesker den dag i dag stadig lever i grotter.

Her spiser vi en dejlig, kanarisk frokost, inden vi kører videre til den lokale landsby Agüimes, hvor vi går en lille tur gennem de smalle, middelalderlige gader, mens vi nyder den hyggelige atmosfære.

Udflugten kan købes hjemmefra og på destinationen.

Vejledende pris:
Voksne kr. 525.
Børn kr. 410.


Udflugtsdatoen er vejledende. Den endelige dato, hvor udflugten afvikles, oplyses ved ankomst til destinationen.  

Delfinsafari med Multiacuatic

Er du til oplevelser på havet, har du mulighed for at komme med Multiacuatics katamaran ud og lede efter legesyge delfiner. De facinerende og nysgerrige dyr holder til ud for Gran Canarias kyst året rundt og netop derfor er der stor sandsynlighed for, at opleve delfinerne i deres frie natur, når vi nyder de forskellige syn fra båden i Atlanterhavet.

På turen vil der være mulighed for at nyde solen fra det øverste dæk, mens kaptajnen sætter kursen. Efter du forhåbentligt har hilst på vores venner i havet, kan du nyde udsigten samt en forfriskning om bord på båden, inden kursen sættes mod Puerto Rico igen.

Udflugten kan købes hjemmefra og på destinationen.

Vejledende pris:
Voksne kr. 335 
Børn kr. 185

Udflugtsdatoen er vejledende. Den endelige dato, hvor udflugten afvikles, oplyses ved ankomst til destinationen.  

Discover Scuba Diving med Delphinus

Vil du udfordre dig selv under vandet og blive fulgt til dørs af din egen dykkerinstruktør? Delphinus tilbyder en grundig oplæring og en sikkerhed i topklasse, når du påmonterer dykkerudstyret og tager med på "Discover Scuba Diving". Et prøvedyk hvor du kan komme til at dykke til max 8. meters dybde, få følelsen af at være i ét med havet og opleve livet i Atlanten ud for Puerto de Morgán. Prøver du grænserne af og består prøverne, får du udstedet et diplom og får en oplevelse der sent vil glemmes.

Det er den ultimative oplevelse for den der ønsker at rykke grænser, føje ekstra til badeferien og ikke mindst blive klogere på livet under vandet.

Det er muligt at komme ud og dykke med Delphinus lørdag – torsdag

Medbring badetøj, håndklæde og evt. skiftetøj og snacks.
Der er afsat tid på egen hånd i Puerto de Morgán efter dit dyk.

Udflugten kan købes på destinationen. Uden dansk rejseleder.

Vejledende pris:
Voksne kr. 740.
Børn kr. 740.

Inkluderer transport til og fra hotel, dykkerudstyr og dyk med egen instruktør

Exclusive bådtur

Udflugten er på egen hånd

Kaptajnen og crewet på den luksuriøse katamaran yacht fra Exclusive Boat starter fra havnen i Puerto Rico, lige når solens første stråler begynder at varme. Her er en fanta-stisk afslappende dag langs Gran Canarias kyst i vente.

Den luksuriøse katemaran yacht med plads til max 22 personer har soldæk med ma-drasser og barområde med skygge. Den indbyder til en smuk sejltur med ren afslap-ning. Når kursen er sat og båden har sejlet lidt smides ankeret i en lille bugt med glit-rende vand, hvilket er perfekt til solbadning og en svømmetur i Atlanterhavet. Med ombord er der også paddle boards og kajak til fri benyttelse når der er badestop. Hvis du er til fart over feltet, så er der mulighed for en tur på jetski (imod gebyr).

Ombord på båden vil der blive serveret frokost, samt drikkevarer i form af øl, vand og sangria på hele turen.

Glæd dig når Exclusive Boat og deres besætning sætter kursen mod en afslappede feriedag langs Gran Canarias sydkyst.

Vejledende pris
Voksne 600 kr. 
Børn 450 kr. 

Turen er en halvdagstur. Ca. 4,5 time. Båden sejler fra Puerto Rico havn kl. 10.30

OBS: Inklusive transport til og fra hotellet. Frokost, samt drikkevarer (øl, sangria, sodavand og vand) er inkluderet. Turen er med engelsktalende besætning.

Udflugtsdatoen er vejledende. Den endelige dato, hvor udflugten afvikles, oplyses ved ankomst til destinationen.

Del denne side via E-mail