Alle rejsemål
Rundrejser
Safari
Golf
Flybillet

Oplevelser

Hurghada
Byrundtur i Hurghada

Med dansktalende rejseleder
Kunne du tænke dig at få et indblik i Hurghada, der er dit nye hjem for den næste uge eller to, så tag med på vores halvdags byrundtur. Her ser vi nærmere på oplevelser, som du senere kan bruge mere tid på, madoplevelser, indkøbsmuligheder samt byens historie.

Vi går en tur ved den hyggelige havn. Vi besøger den største kirke og den største moske i byen, El Mina, giver et indblik i de lokales religion og traditioner. Undervejs kommer din guide og lokalguide med gode råd og besvarer spørgsmål, så man nemt kan færdes på egen hånd. På byrundturen ser vi den nye marina med mulitmiillionernes overdådige luksusyachter, mens vi slentrer forbi marinaens fashionable butikker, lækre restauranter og hyggelige barer. Vi besøger også det gamle havneområde, hvor de lokale fiskere arbejder. Og så gør vi selvfølgelig også nogle stops, hvor der er mulighed for at se nærmere på papyrus og parfumer, der er nogle af de varer, Egypten er kendt for. Vi besøger også frugt- og grøntmarkedet i den gamle bydel. 

 

Vejledende pris:
Voksne kr. 150 pr. person
Børn kr. 150 pr. barn

Udflugtsdatoen er vejledende. Den endelige dato, hvor udflugten afvikles, oplyses ved ankomst til destinationen.

Kongernes Luxor - med bus

Med engelsktalende rejseleder
Tag med til nogle af Egyptens allerstørste højdepunkter: Kongernes Dal, Karnak-templet og Harshepsut-templet.

I Luxor kommer vi helt tæt på historiens vingesus, vi besøger det imponerende Karnak-tempel, der er blandt verdens største. Her tilbad folk de mange guder, der i dag er afbilledet med relieffer og hieroglyffer. Fornem storhedstiden, når du bliver mødt af 20 meter høje søjler, mure og statuer.

Vi besøger også Kongernes Dal, hvor vi finder de 62 grave, som desværre alle blev plyndret engang med undtagelse af én, nemlig Tutankhamons grav. På trods af plyndringerne er de stadig smukt udsmykket uden på. Kongernes Dal er et absolut must, når man besøger området ved Nilen. Turen går også forbi Hatshepsut-templet. Hun var den første kvinde ved magten, selv om hendes vej dertil er lidt af en særlig historie. Den og mange andre historier får vi ved templet.

Vi gør også et stop ved Memnon-kolosserne, der er de to gigantiske statuer på vejen til Luxors vestbred. Der bliver også til et besøg på et Alabast værksted.

Udflugten inkluderer transport, entreer som nævnt i program (pånær entre til Tutankhamons grav), lokal guide og frokost. Drikkepenge og drikkevarer er ikke inkluderet.

I skal regne med at udflugten starter kl. 04.00, og I er hjemme i Hurghada igen kl. 21.00.

Udflugten kan købes hjemmefra og på destinationen.

Vejledende pris:
Voksne kr. 750 pr. person
Børn kr. 375 pr. barn

Paradis-øer og snorkling i Det Røde Hav

Med engelsktalende rejseleder
Der er opsamling på dit hotel, hvorefter vi kører mod havnen. Når vi er ombord på båden, vil du blive instrueret i, hvor du snorkler, og du får mulighed for at øve det, så du er sikret det maksimale udbytte af din snorkleoplevelse. Efter instruktionen kan du slappe velfortjent af på dækket, mens du nyder sejladsen mod de smukkeste paradis-øer i Det Røde Hav. Undervejs er der selvfølgelig også mulighed for at hoppe i det krystalklare, blå hav til en fantastisk svømmetur. Herefter kan du stille sulten med en lækker frokost med frisk frugt til dessert. Når maverne er fyldt, sejler vi videre til to smukke koralrev, hvor du kan afprøve dit snorkeltalent, mens du udforsker den spændende verden under vandoverfladen. Efter undervandseventyr sejler vi atter retur mod havnen, og på hjemturen kan du sætte tænderne i delikate kager.

Udflugten inkluderer transfer, frokost, drikkevarer, strandparasol, lån af snorkeludstyr og redningsvest.

Vejledende pris: 
Voksne kr. 415 pr. person
Børn kr. 415 pr. barn

Dykning
Dykning

Oplev det fantastiske paradis for dykkere.

Hvert år valfarter hundredevis af dykkere til Det Røde Hav for at opleve livet under vandet på tætteste hold. Bravo Tours’ rejseledere giver gerne gode tips, hvis du vil opleve de flotte koralrev og smukke fisk.
Du kan både dykke ved skibsvrag med farvede fisk og unikke koraller.

Dykning er for alle
Uanset om du er nybegynder eller øvet, kan du dykke i Egypten. På fire dage kan du gennemføre et kursus, som gør dig til certificeret PADI dykker. Som førstegangs dykker kan du også vælge en dag med introduktionsdykning, hvor du lærer udstyret at kende, og hvordan du gebærder dig under vandet.

Men pas på – har du først bevæget dig under havets overflade en enkelt gang, så får du helt sikkert lyst til at prøve igen. God fornøjelse.

Dykning kan bestilles på destinationen ved Bravo Tours’ personale.

Jeepsafari

Med dansktalende rejseleder
I firhjulstrukne biler kører vi af sted i ørkenen mellem Rødehavsbjergene – på vej til beduinlejren oplever vi et fatamorgana. Beduinerne inviterer os med glæde på besøg og byder på te, kamelridning og rundvisning i lejren. Det giver os et indblik i deres meget anderledes og primitive kultur og levevis. Når mørket falder på venter en traditionel egyptisk middag. Hvorefter aftenen til sidst rundes af med synet af den glitrende stjernehimmel over ørkenen.

Vejledende pris:
Voksne kr. 325 pr. person
Børn kr. 325 pr. barn

Udflugtsdatoen er vejledende. Den endelige dato, hvor udflugten afvikles, oplyses ved ankomst til destinationen.

halv-ubåden
Oplev Hurghada – om bord på en halv-ubåd

Oplev livet under havoverfladen uden at blive våd.  Om bord på halv-ubåden sejler vi på Det Røde Hav, hvor du både kan nyde synet under havets overflade, men også fra dækket. Fra de store panoramavinduer har du et fantastisk udsyn til de flotte koralrev og havets farverige og interessante indbyggere. Det er også muligt at snorkle i Det Røde Hav når vi holder badestop. 

Udflugten kan købes på destinationen.

Del denne side via E-mail