Alle rejsemål
Rundrejser
Safari
Golf
Flybillet
  • Hoteller i Hurghada

    Hoteller i Hurghada

Find de bedste badehoteller her

Tag på ferie i Hurghada, og oplev alt fra hvide sandstrande og det turkisblå Rødehav til vilde beachparties med internationale dj’s. Hurghada er Egyptens største og ældste badeby. Oprindeligt var byen et ydmygt fiskerleje, men i dag strækker badebyen sig over 40 km langs Rødehavet. Byen er en rigtig egyptisk storby med dyttende bilhorn, handelsliv og masser af byggeaktivitet.

Interessant natur

Det krystalklare vand, jomfruelige koralrev og mange skibsvrag gør rejsemålet ideelt for alle, der kan lide at dykke eller windsurfe. Inden for et par timer fra jeres hotel finder I nogle af verdens bedste steder at dykke. Er det at svømme med delfiner en stor drøm, kan det også arrangeres ved Rødehavet. I kan dog også nøjes med at nyde det undersøiske liv fra en båd. Vil I hellere dyrke shopping og solbadning, er der også rig mulighed for det. I Hurghadas basarer finder I krydderier, souvenirs og andre spændende ting. Hvis I vil opleve ørkenen, kan I tage på ørkensafari i Desert Mountains lidt længere inde i landet. Hurghada ligger også i relativ kort afstand til Cairo, hvor I kan se pyramiderne, samt Luxor i den grønne og frodige Nildal. Det varme, tørre klima i Hurghada gør stedet perfekt til såvel aktiv ferie som solferie, hvor I lader jer brune ved stranden eller i poolområdet. Selv om vinteren er klimaet dejligt og minder lidt om gode, varme sommerdage.

Nyd solen og varmen

På Hotel Jungle Park kan I få lov at slippe jeres indre badedyr løs. På hotellets område ligger Jungle Aqua Park, der er Hurghadas største vandland med 35 forskellige rutsjebaner. Her er også hele 32 swimmingpools, tennisbaner, billiard, minigolf samt en privat strand ved søsterhotellet, Dana Beach. På dette hotel finder du også mange barer, caféer og et diskotek samt masser af aktiviteter for børn og aktive mennesker. Fra Hotel Le Pacha kan I på kort tid gå til byens caféer, butikker og barer, hvis I har brug for afveksling fra hotellets private strand og hyggelige poolområde. Le Pacha har et vandsportscenter, hvis I vil dyrke aktiviteter til vands samt et fitnesscenter, hvis det skal foregå på land. I kan også bare nyde solen i en liggestol. Uanset om I søger et hotel med all-inclusive og et fabelagtigt poolområde, et hotel med et heftigt natteliv eller et roligt hotel med kort afstand til byens aktiviteter, finder I dem alle i Hurghada.

Find din rejse til Hurghada

FILTRER & TILPAS

Rejsende

Kalender

Vælg rejselængde

  • 7