Alle rejsemål
Rundrejser
Safari
Golf
Flybillet
Her får du
 • Direkte ved stranden
 • Tæt på centrum
 • Lækre poolområder
 • Skønt spa og gode faciliteter
Udsolgt

Bellevue Beach Resort El Gouna

4
Her får du
 • Direkte ved stranden
 • Tæt på centrum
 • Lækre poolområder
 • Skønt spa og gode faciliteter
Tilbage

FIND DIN PRIS

 • Rejsende
Luk Rejser fra
Fra
 
Luk Afgangsdato
Vælg afrejse dato
Gennemsnitspris pr. måned
Luk Rejselængde
Rejselængde
Luk Rejsende

Bellevue Beach Resort El Gouna

 • Aircondition
 • All Inclusive
 • Børnepool
 • Gratis WiFi
 • Pool
 • Strand

All Inclusive-hotel med skøn beliggenhed ved strand og centrum
Bellevue Beach Resort El Gouna er et dejligt strandhotel i det mere eksklusive område El Gouna. På hotellet finder I områder og faciliteter for alle aldre.

Hotellet ligger blot få minutter fra El Gounas kendte områder, der bl.a. tæller El Kafr, Tamar og Down Town, hvor I finder mange gode shoppingsmuligheder, restauranter og barer.

På hotellet er der rig mulighed for at slappe af. Alle værelser ligger tæt på et poolområde, for der er både en lagunepool og tre swimmingpools, ligesom der er en børnepool, der er opvarmet om vinteren. Alle hotellets gæster har eksklusive adgang til den private sandstrand Bellevue Beach, der både har solstole og parasoller. I kan selvfølgelig også gå til den offentlige Zeytouna-strand, hvor der er gode snorkelmuligheder.

Bellevue Beach Resort El Gouna byder på et væld af faciliteter, uanset om I vil være aktive eller slappe af. Hotellets spaområde tilbyder både behandlinger og massager. Der er også rig mulighed for at nyde god mad og drikke – hotellet har nemlig flere gode restauranter og barer, hvor I kan nyde lækre forfriskninger. Nyd fx livet i The Havana Poolbar, hvor der er swim-up og en livlig atmosfære eller den smukke udsigt fra Le Veranda Pizzaria, der ligger på hotellets tagterrasse.

Sådan bor I 
Dobbeltværelser med udsigt til haven og balkon/terrasse. Disse værelser er ca. 36 m2 og har plads til tre personer. De er bl.a. indrettet med TV, WiFi, minibar og safebox. Denne værelsestype fås også med havudsigt eller beliggenhed ved stranden (beachfront) samt havudsigt – begge mod tilkøb. Disse to værelsestyper er indrettet på samme vis, men har en bedre udsigt eller beliggenhed (beachfrontværelser har også havudsigt). De er ca. 32 m2.

Hotellet har også familieværelser, hvor I kan bo på til to voksne og to børn. De har udsigt til haven, egen balkon/terrasse og er ca. 70 m2. Familieværelserne har separat soveværelse og opholdsstue med siddeområde til fire personer (her sover de to børn). De er indrettet med to TV, WiFi, minibar, te- og kaffefaciliteter og safebox.

Rejser I mere end to voksne og to børn, er det muligt at forespørge på et sammenhængende familie- og dobbeltværelse med dør i mellem. Kontakt din rejsekonsulent.

Pension
Opholdet er med All Inclusive.

Mere om Bellevue Beach Resort El Gouna
Der er begrænset rejselederservice i El Gouna-området, men Bravo Tours rejseledere bor i Hurghada. I kan altid kontakte dem på telefon – døgnet rundt.

Om hotellet
Afstand til strand 0 m
Aircondition Ja
Antal værelser 86
Billiardbord Ja
Bordtennis Ja
Børnepool Ja
Fitness Ja
Hårtørrer Ja
Kaffe/Te faciliteter Ja
Massage Ja, mod gebyr
Minibar Ja, mod gebyr
Opvarmet pool Ja
Pool Ja
Reception Ja, åbent hele døgnet
Restaurant Ja
Safebox Ja
Spa & wellness Ja
TV på værelset Ja, satellit TV
Underholdning Ja
Volleyball Ja, beachvolley
WiFi Ja, gratis

All Inclusive

Måltider
Alle måltider serveres fra buffet i hotellets hovedrestaurant.

Morgenmad: 07.00-10.30
Frokost: 13.00-15.00
Aftensmad: 19.00-22.00

Snacks
På hotellets tagterrasse kan I bestille et udvalg af pizza fra kl. 12.00-22.00. Der er også te, kage og kaffe i hotellets poolbar fra 16.00-17.00.

Drikkevarer
Der er drikkevarer inkluderet i All Inclusive i Roof Top Bar fra kl. 12.00-22.00 og poolbaren fra 10.00-solnedgang. Det gælder lokale mærker af alkohol – øl, spiritus og et udvalg af cocktails – samt sodavand, vand og juice.

Bemærk, All Inclusive slutter kl. 12.00 på afrejsedagen.

Vær opmærksom på, at hotellet kan ændre i All Inclusive-konceptet.

 

Kort

Klik her for at se hotellets beliggenhed

Del denne side via E-mail