Alle rejsemål
Rundrejser
Safari
Golf
Flybillet

Golfrejse - Fuengirola Park

3
Tilbage

FIND DIN PRIS

 • Rejsende
Luk Rejser fra
Fra
 
Luk Afgangsdato
Vælg afrejse dato
Gennemsnitspris pr. måned
Luk Rejselængde
Rejselængde
Luk Rejsende

Golfrejse - Fuengirola Park

 • 4 x Golf
 • All Inclusive
 • Gratis WiFi
 • Pool
 • Restaurant

Mærk stemningen i den hyggelige by Fuengirola og nyd fire dage i golfens tegn
I bor på det skønne Fuengirola Park, som ligger i hjertet af Fuengirola. Byen er kendt for lange sandstrande, gode restauranter og er især populær ved vores mange golfgæster. Opholdet er med All Inclusive, og skræddersyet til dig, der ønsker en golfferie, hvor alt er planlagt, med gode starttider  – I skal blot nyde ferien fra første sekund!

I spiller tre gange golf på Mijas, som består af to forskellige og udfordrende 18-hullers baner, designet af mesterarkitekten Robert Trent Jones Sr.
Den første bane Los Lagos – ”søerne” – har brede fairways og er kendetegnet ved de kæmpestore greens og de strategisk placerede søer, deraf banens navn. Den anden bane, Los Olivos, er berømt for sine mange oliventræer, men har smalle fairways og mindre greens sammenlignet med søsterbanen.

En dag spiller I på El Chaparral-banen, som med stor fantasi er udformet i et kuperet skovterræn af en af Spaniens bedste banearkitekter, Pepe Gancedo. Anlægget er unikt ved, at I fra næsten samtlige huller har udsigt til Middelhavet. Golfbanen kræver, at I angriber banen strategisk grundet de gamle paraply-fyrretræer, som garnerer fairways samt de mange forskellige raviner. Ikke så meget som to huller ligner hinanden på denne herlige golfbane.

Når dagene ikke længere står i golfens tegn, kan I slappe af ved hotellets poolområde eller de nærliggende strande, der om dagen tiltrækker de flestes opmærksomhed. Fuengirola er en tidligere fiskerby med små hyggelige gader samt den flotte lystbådhavn ”Puerto Deportivo”. Byen er også kendt for Costa del Sols største marked, og I befinder jer blot 25 km. fra storbyen Malaga, som absolut er et besøg værd. 

Inkluderet

 • Dobbeltværelse med balkon
 • All Inclusive
 • 4 x golf – 3 x Mijas og 1 x El Chaparral

Tilkøb

 • Transfer til og fra hotellet
 • Transport af golfbag
 • Mad om bord på flyet

Her bor du på din golfrejse.

Fuengirola er et skønt hotel beliggende i et roligt område med en central beliggenhed i hjertet af Solens Kyst. I bor i hyggelige dobbeltværelser med balkon, hvorfra der er havudsigt fra de fleste (dette kan dog ikke garanteres). Hotellet ligger ideelt i forhold til nærliggende aktiviteter, såsom den fremragende strand Las Gaviatos, Bioparc Fuengirola Zoo samt gode shoppingmuligheder.

Læs mere om hotellet her – Fuengirola Park

 

Golfbaner

Mijas golf
Mijas Golf

Det er to forskellige 18 hullers-baner, man møder i Mijas Golf i Mijas-dalen umiddelbart nord for Fuengirola - men begge baner har rigeligt med taktiske og tekniske udfordringer, for de er skabt af mesterarkitekten Robert Trent Jones Sr.
Los Lagos (søerne) fra 1976 har brede fairways, kun enkelte trægrupper, kæmpestore greens og ni strategisk placerede søer - deraf banens navn.
Banen er 400 meter længere end Los Olivos, så driveren skal flittigt i brug.
Signaturhullet er dog et par 3-hul, 11., hvor bolden skal flyves langt over én af søerne. I modvind skal man slå mindst et jern mere, end man ville gøre uden vind. Slå efter venstre side af green - væk fra vandet i højre side.

Los Olivos kendetegnes af mange oliventræer - apropos navnet - men har også smalle fairways og mindre greens end Los Lagos. Her ligger den største udfordring på 7. hul, par 4, hvor drivet skal passere to søer. Hold hovedet stille/nede - og sving langsomt! Flere korte par 4-huller kræver kun et mellemjern eller en 5-kølle fra teestedet.
www.mijasgolf.org

El Chaparral Golf
El Chaparral Golf

En af Spaniens bedste banearkitekter, Pepe Gancedo, har slået stregerne til El Chaparral-banen, som han med stor fantasi har udformet i et kuperet skovterræn ca. 20 minutters kørsel sydvest for Malaga.
Anlægget er unikt derved, at man fra næsten samtlige huller og klubhuset har udsigt over Middelhavet. Bemærkelsesværdigt er det også, at to huller ikke ligner hinanden, og at banen består af seks par 3-huller, seks par 4-hulelr og seks par 5-huller.

Gamle paraply-fyrretræer garnerer fairways, og deres fyldige kroner generer rimeligt meget, hvis man ikke holder sin bold midt på fairway! Det er i det hele taget nødvendigt at spille strategisk på denne bane, fordi bolden også kan forsvinde ned i forskellige raviner ved et skævt drive eller ved et for langt indspil. Man møder mange maleriske huller undervejs. Blandt disse husker man i hvert fald 11., hul, par 3, hvor greenen ligger 10 meter under teestedet.
Højdeforskellen gør, at man skal slå ét jern kortere end normalt.
www.golfelchaparral.com

Del denne side via E-mail