Alle rejsemål
Rundrejser
Safari
Golf
Flybillet
Udsolgt

Golfrejse - Maxx Royal Belek Golf Resort

5
Tilbage

FIND DIN PRIS

 • Rejsende
Luk Rejser fra
Fra
 
Luk Afgangsdato
Vælg afrejse dato
Gennemsnitspris pr. måned
Luk Rejselængde
Rejselængde
Luk Rejsende

Golfrejse - Maxx Royal Belek Golf Resort

 • 4 x Golf
 • Aircondition
 • All Inclusive
 • Gratis WiFi
 • Strand
 • Wellness

Spektakulært og unikt luksusressort med 4 x golf på nogle af Tyrkiets bedste golfbaner
Hvis I ønsker det bedste af det bedste, så er dette golfrejsen for jer. I bor på et spektakulært All Inclusive-luksusressort, som vel nok er det mest berømte hotel i hele Belek. Deres bane er blevet benyttet til Turkish Airlines Open, og hotellet var det officielle hotel for Europatouren. Colin Montgomerie, Skotlands førende golfspiller igennem mange år, har designet den ene golfbane, som I kommer til at spille på. Mange anerkendte golfeksperter har hyldet den som Tyrkiets ubestridte bedste golfbane. De mange fyrretræer og søer kendetegner banen, der har så stor en sværhedsgrad, at den kan være vært for en turnering på Europatouren. I har god tid på ferien til at nyde alle de skønne faciliteter, som dette exceptionelle resort har at tilbyde, hvad enten det er i det fremragende spaområde, det imponerende poolområde eller ved hotellets egen private strand.     

Inkluderet

 • Suite med balkon
 • All Inclusive (Gælder også i klubhuset på Montgomerie)
 • 4 runder golf - 2 x Montgomerie samt 1 x Titanic og 1 x Faldo Course. (I nogle perioder spiller man en runde på Kaya i stedet for Titanic)

Tilkøb

 • Transfer til og fra hotellet
 • Transport af golfbag
 • Transport til Titanic og Faldo Course er på egen hånd.
 • Mad om bord på flyet
 • Bagage

Om hotellet
Maxx Royal Belek Golf Resort er et unikt All Inclusive-resort i absolut verdensklasse. Det er helt igennem gennemført og er indbegrebet af luksus, hvor der ikke er sparet på det mindste. Dette fremragende hotel har egen privat strand, en flot anlagt sø og store flotte poolområder. Alle hotellerne i Belek er imponerende, men dette er noget helt ekstraordinært. Der er virkelig blevet kræset for alle detaljer, og intet er overladt til tilfældighederne. Hotellet er i en klasse for sig med de fantastiske faciliteter samt 24 timers roomservice. Vil I gerne forkæles, så er Maxx Royal Belek Golf Resort et sikkert valg.

*Vi gør opmærksom på, at der er begrænset rejselederservice. Vores rejseledere kan dog altid kontaktes på servicetelefon, der er åben 24 timer i døgnet.

Om hotellet
A la carte restaurant Ja
Afstand til centrum 1 km til Belek
Afstand til lokalt centrum 1 km til Belek
Afstand til strand 0 m
Aircondition Ja
Antal værelser 429
Bar Ja
Billiardbord Ja
Byggeår 2011
Børnepool Ja
Diskotek/Natklub Ja
Elevator Ja
Fitness Ja
Golfbane Ja
Hårtørrer Ja
Indendørs pool Ja
Jacuzzi Ja
Kaffe/Te faciliteter Ja
Konferencerum Ja
Køleskab Nej
Minibar Ja, indgår ikke i All Inclusive
Pool Ja
Poolhåndklæder Ja
Reception Ja, åbent hele døgnet
Rengøring, pr. uge 7
Restaurant Ja
Roomservice Ja
Safebox Ja, på værelset
Skift af håndklæder, pr. uge 7
Skift af sengelinned, pr. uge 3
Snackbar Ja
Spa & wellness Ja
Telefon på værelset Ja
Tennis Ja
TV på værelset Ja, satellit TV
WiFi Ja, gratis

Sådan bor du
I bor på 80m2 store specialdesignede suiter i hotellets hovedbygning med egen møbleret balkon på 15m2 med havudsigt eller landudsigt. Suiten består af soveværelse, siddeområde, garderobe og badeværelse med brusekabine samt jacuzzibadekar.

Suiten har derudover frugt ved ankomst, badekåber, hjemmesko, kvalitets badeprodukter, makeupspejl, hygiejneprodukter, hårtørrer, digital safebox, bord til bagage, telefon, LCD TV, Nespresso kaffesæt, gratis WiFi og gratis aircondition. I har desuden mulighed for at vælge mellem 5 forskellige puder.

Suiten er beregnet til maksimalt 3 voksne. Det er muligt at bo alene mod gebyr.

Opholdet er med All Inclusive.

Mere om
Udover at have sin egen golfbane og private sandstrand, er der eget vandland, adskillige pools, spa- og sportscenter, hvor der er mulighed for at dyrke fitness og aerobics samt at få yoga- og pilatesundervisning. Der er daglig underholdning i form af eksempelvis live musik og akrobatik. Der findes 1 hovedrestaurant, 4 á la carte restauranter, 3 snackrestauranter og 15 barer på hotellets område. Alle sammen med stor behændighed lagt smukt mellem de tropiske planter og grønne områder.

I perioden 1/4 - 31/12-2020 opkræves hotelskat. Afgiften betales direkte til hotellet ved check-in eller check-ud. 

Adresse
İskele Mevkii, 07500 Belek, Antalya, Tyrkiet
Tlf.: +90 242 710 2700
www.maxxroyal.com

Golfbaner

Papillon/The Montgomerie

Skotlands førende professionelle golfspiller gennem mange år, Colin Montgomerie, gør sig også som banearkitekt. I 2007 åbnede den første Montgomerie-designede bane i Tyrkiet - naturligvis i Belek-området. Bag banen står hotelkæden Papillon, der samtidig åbnede et nyt luksushotel, Belluna, og 40 ferievillaer i forbindelse med banen. Colin Montgomerie arbejder sammen med European Golf Design, der også er ansvarlig for andre baner i Belek - Pascha, Sultan og Kaya Eagles. Mange fyrretræer og 11 søer kendetegner banen, der har så stor sværhedsgrad, at den kan være vært for en turnering på European Tour. Seks indspil skal krydse vand, og på et enkelt hul, 7., er tre søer i spil fra tee til green. Projektet omfatter også en ni-hullers Academy Course.
www.papillon.com.tr

Titanic Golf

Det første 27 hullers golfanlæg i Tyrkiet!
I forbindelse med anlæggelsen af banen var det vigtigt at bevare naturen i så oprindelig stand som muligt. Banen er beliggende direkte ved Middelhavet og området med de mange klitter, søer og vandløb er ganske enkelt betagende!
Banen er designet af den engelske banearkitekt, Hawtree – og han har her kreeret en rigtig golfperle.
Banen stiller krav – men med 4 forskellige tee steder, er den spilbar for alle. Når man så samtidig har en betagende udsigt mod Taurusbjergene, så ved man bare, at dette bliver en stor oplevelse.

Læs mere om banen her: http://titanicgolfclub.com/

Cornelia Faldo Golf Club

Kun få af de mange golfbaner i Belek-området har fået så megen ros, som det Nick Faldo-designede 27 hullers-anlæg i Cornelia Golf Club, der åbnede i 2006. Cornelia er ret passende også navnet på en rose, der blomstrer mere end andre roser. Dét harmonerer med golfeksperters enighed om, at Cornelia er rosen over alle blandt Tyrkiets golfbaner.
Faldos intention var at skabe én af de bedste baner i Sydøsteuropa, og den intention synes at være lykkedes på et både sand- og vandfyldt område med fairwayafgrænsninger bestående af gamle, høje paraply-fyrretræer. Disse straffer hårdt, hvis man ikke placerer sin bold rigtigt til det næste slag, så det gælder i høj grad om at bruge den indvendige side af hovedet og vurdere, hvordan det enkelte slag skal gribes an. Nick Faldos ry som én af spillets bedste strategikere skinner igennem.
De 27 huller betyder, at man kan spille tre 18 hullers-kombinationer, King Course, Queen Course og Prince Course.
www.golfturkey.com

Kaya Palazzo

Kaya Palazzo fra 2007 er en luksusgolfbane på et 650.000 kvadratmeter stort areal i Belek. Den succesfulde irske banearkitekt og nuværende European Senior Tour-spiller David Jones har kreeret en udfordrende bane med smalle fairways gennem en pinjeskov omkring hotellet Kaya Belek, der består af 50 villaer, 52 suiter og to royale suiter.
En del af pinjeskoven, der omgiver hotellet, blev fældet for at give plads for de forholdsvis åbne fairways. Hotelkæden Kaya Holding Inc. kalder selv golfbanen ”det eksklusive mødested for golfelskere”, fordi intet er overladt til tilfældighederne på banen, der har 150 kvadratmeter store teesteder og greens med en gennemsnitstørrelse på 600 kvadratmeter. En flod løber tværs gennem banearealet, der desuden rummer fire kunstige søer. Det betyder masser af muligheder for, at man mister bolde undervejs. Desuden understreger 54 kæmpestore bunkers sværhedsgraden.
www.kayatourism.com.tr

All Inclusive

Måltider:
Morgenmad: kl. 07.00 - 10.00
Frokost: kl. 12.30 - 14.30
Aftensmad: kl. 18.30 - 21.00

Drikkevarer:
Kl. 08.00 - 24.00. Øl, sodavand, vand, vin, kaffe, te, lokal spiritus.

Ikke inkluderet:
Importeret spiritus, friskpresset juice.

Mellemmåltider:
I tidrummet kl. 10.00 - 22.00 serveres flere gange snacks, is mm.

All Inclusive begynder ved ankomst på ankomstdagen og slutter ved afrejse på afrejsedagen. 

Vær opmærksom på, at hotellet kan ændre i All Inclusive-konceptet. 

Kort

Klik her for at se hotellets beliggenhed

Del denne side via E-mail