Alle rejsemål
Rundrejser
Safari
Golf
Flybillet
  • Efterårsgolf

VORES MEST POPULÆRE GOLFREJSER i efteråret

Sommeren varer desværre ikke evigt, og mange har allerede sikret sig deres efterårstur til varmere himmelstrøg. Derfor er det godt, at Bravo Tours præsenterer fantastiske golfpakker på De Kanariske Øer. Tenerife, Fuerteventura, Gran Canaria og Lanzarote byder i vintermånederne på vidunderligt klima, skønne hoteller og lækre golfbaner!

Vi tilbyder golf på De Kanariske Øer fra oktober til april
– men skynd dig, for de gode starttider forsvinder meget hurtigt!

Populært rejsemål med meget golf for pengene

Hos Bravo Tours oplever vi en eksplosiv vækst i efterspørgslen efter Fuerteventura. I golfområdet Caleta de Fuste ligger de to baner: den korte, men udfordrende Salinas De Antigua og Fuerteventura Golf - to meget forskellige baner.

Læs mere her >>

Golf for en hver smag

Gran Canarias behagelige klima gør det muligt at spille golf hele året - og så er både hotellerne og banerne i top. På Gran Canaria tilbyder vi en lang række forskellige hotelmuligheder, lige fra lejligheder uden pension til ren luksus og All Inclusive. Det gør det perfekt til dig, der gerne vil kombinere god golf med en afslappende ferie i lige præcis de omgivelser, du søger. 

Læs mere her >>

Øen hvor du får en fantastisk golfoplevelse

Med mildt klima og en årlig gennemsnitstemperatur på 22 grader er vejret fantastisk til golf. Og midt mellem skønne strande og vulkanske måneskaber ligger øens velplejede golfbaner. Glæd dig - banerne er absolut dit besøg værd.

Læs mere her >>

Få en skræddersyet golfrejse

Fandt du ikke den golfrejse, du drømte om?
Bare rolig, vi skræddersyer og sammensætter lige den golfrejse, du drømmer om. Det gælder både hotel og golfbaner, eller hvis du fx hellere vil til Costa del Sol eller Mallorca. Ring på 96 27 38 80 eller skriv til os på service@bravotours.dk og få et godt tilbud på din næste golfrejse til De Kanariske Øer i efteråret eller til vinter.

FÅ ET UFORPLIGTENDE GOLFTILBUD

Da der er tale om nogle meget billige tilbud, gælder ”først til mølle”, idet der er et begrænset antal pladser.
Ovenstående tilbud kan ikke kombineres med andre rabatordninger.
Vi forbeholder os ret til prisstigninger og tager forbehold for trykfejl, samt udsolgte afgange. 
Alle ovenstående priser er pr. person v/2 personer. Alle ovenstående børnepriser er pr. barn v/2 fuldt betalende personer. Børnealderen kan variere fra hotel til hotel. 
Booker du både fly og hotel, er prisen angivet for dobbeltværelse. Der vil forekomme tillæg for eneværelser. Priserne er eksklusiv transport af golfbag.

Del denne side via E-mail