Alle rejsemål
Rundrejser
Safari
Golf
Flybillet
Udsolgt

Qigong Camp Lanzarote

0

Qigong Camp på Lanzarote

29. oktober - 5. november 2021
Vi inviterer jer hermed på en uges Qigong-camp sidst i oktober 2021. Du behøver ikke at have prøvet Qigong før for at få noget ud af denne uge.

Hvad er Qigong?
Qigong er Mindfullnes i bevægelse – oprindelig en gammel kinesisk form for helsebevægelser der styrker kroppen og afslapper sindet.

Og hvem er VI?
Inge Støvring
Jeg har mange års undervisningserfaring indenfor holdtræning: gymnastik, pilates, spinning, udendørs efterfødselshold og nu også Qigong. Jeg underviser både ude og inde, og oplever hvilken fornøjelse det giver, at træne udendørs. Derfor glæder mig nu til at undervise jer i disse smukke omgivelser.

Kaja Hansen
Jeg har 5 år undervisningserfaring indenfor Qigong, og har dyrket det selv de sidste 20 år. Derudover er jeg uddannet fitnessinstruktør, hvor jeg har undervist i Fitball og steparobic, samt stavgang. Jeg er også uddannet tennisinstruktør, hvor jeg er fast træner gennem 10 år i to klubber i Århus-området. Min mand og jeg har ferieret på Lanzarote de sidste 30 år og elsker øen. Derfor glæder jeg mig til at vise den til alle jer også.

Tryghedspakke med Bravo Tours

Tilmelding
Udfyld tilmelding herunder
Sidste frist for tilmelding er 31.05 2021
Rejsen bliver gennemført ved min. 14 deltager

Pris per person i delt dobbeltværelse kr. 6.949 eksklusiv Qigong træning.
Tillæg for eneværelse pr. uge: 1.150 kr. (begrænset antal)
Tilkøb for havudsigt pr. uge: 200 kr. (først til mølle)
Qigong træning/instruktion pr uge: 60 €/450 kr (betales kontant til instruktøren ved ankomst).


Prisen inkluderer:
• Fly Billund/Kastrup
• Ophold på valgt indkvartering
• All Inclusive 
• Dansktalende rejselederservice
• 1 stk. bagage + 1 stk håndbagage
• Bustransport til/fra hotel

Andre mulige tilkøb:
• Afbestillingsforsikring: 249 kr.
• Rejseforsikring: 278 kr.
• Mad ombord på flyet tur/retur: 190 kr.
• Golfbag: kr. 390

Betaling
Der bliver opkrævet depositum på 1.800 kr. som betales ved modtagelse af billetten.
Restbeløbet opkræves 60 dage før afrejse.

Spørgsmål vedr. selve ugeforløbet kan stilles til:
Kaja tlf. 20 99 97 81
mail: kajahansen48@gmail.com

Hotellet
Hotellet er nyrenoveret og med en dejlig pool, hvor man i poolbaren kan få forfriskninger det meste af dagen. Vil I gerne til stranden, ligger den blot 200 meter fra hotellet. Der er 9 km dejlig sandstrand med mulighed for at leje solsenge.

Du bor midt i smørhullet, hvor der indenfor 300 m findes gode forretninger, samt barer og fine restauranter.
En meget fin golfbane ligger i gåafstand (selvfølgelig også mulighed for at tage taxa).
Tennis og Padel baner ligger 15 min gang fra hotellet.

Sådan bor I
Los Hibiscos bor du i store, lyse lejligheder med separate soveværelser. I alle lejligheder er der eget bad/toilet, et lille køkkenafsnit med køleskab, elkedel samt basis-udstyr og en stor balkon. Fra de fleste lejligheder er der udsigt til hav/pool-område. Desuden er lejligheden udstyret med et sofaområde. I de 2-værelses lejligheder kan der maksimalt bo 3 personer, og i de 3-værelses lejligheder kan der bo op til 5 personer.
Hvis du vil være sikker på havudsigt, kan du tilkøbe det.


Spørgsmål vedr. selve rejsen og hotellet, samt ændringer stilles direkte til Bravo Tours gruppeafdeling
service@bravotours.dk eller tlf: 96273777

Foreløbigt ugeprogram

Ankomstdagen fredag:
Vi holder et lille velkomstmøde på hotellet ved svømmepølen, når I lige har fået installeret jer. Tidspunkt følger senere. Her har vi mulighed for at præsentere os for hinanden ganske kort. Her snakker vi også om evt ture/udflugter, så Inge og jeg lige kan få en fornemmelse af interessen for de forskellige muligheder. Det er jo jeres ferie og vi er kun til for at sørge for at det bliver så godt som muligt. Her er der ingen tvang.

Allerede fredag kl. 17-18 har vi første Qigong træning sammen på stranden nedenfor hotellet.

Lørdag:
Kl. 9-10:30 Morgen Qigong på stranden.
Efter morgentræningen vil vi vise jer rundt i nærområdet. Vi kommer bl.a forbi centeret med de gode butikker, tennisbanerne, den gamle havn, samt “vores” strandbar, hvor vi kan tage en forfriskning.
Kl. 17-18 Aften Qigong

Søndag:
Kl. 9-10:30 Morgen Qigong på stranden.
Kl. 12 går vi til Calero og spiser frokost (for dem der har lyst). Det er en gåtur på ca 4 km, men man kan både sejle, køre med bus eller taxa (9€)
Kl. 17-18 Aften Qigong

Mandag:
Kl. 7-8:30 Morgen Qigong på stranden.
Evt. leje biler og køre på tur. Vi skal gerne komme med forslag og køre med/vise vej. Billeje plejer at være superbilligt. Sidst gav vi 21 € for en dag. Og der er plads til 4. Kræver bare at vi har villige chauffører.
Øen er ret spændende på sin egen måde. Og naturen skifter fra nord til syd, øst til vest.

Tirsdag:
Kl. 9-10:30 Morgen Qigong på stranden.
Et must er et besøg på en af vores yndlingsrestauranter, som ligger på stranden. Virkelig god og billig mad. Husets rosévin koster 7,80 €. Vi foreslår at mødes kl 12:30 og gå i samlet flok 20 min. Taxa også muligt.
Kl. 17-18 Aften Qigong

Onsdag:
Kl. 9-10:30 Morgen Qigong på stranden.
I den bagvedliggende by Tias, ligger en frokostrestaurant med autentisk mad. Man går op til disken og udpeger de retter, man ønsker. Man får lige en forklaring vedr de enkelte retter. De koster mellem 2 og 5 €, så man har svært ved at komme over 12 € incl drikkevarer.
Det er en gåtur på 4,2 km op ad vulkanen. Også her er der mulighed for taxa (ca 9 €)

Kl. 17-18 Aften Qigong

Torsdag:
Kl. 9-10:30 Morgen Qigong på stranden.
Dagen til egen rådighed.
Kl. 17-18 Aften Qigong
Kl. 18 Vi samles i poolbaren på hotellet til en drink og får en snak om ugen der gik, inden vi sammen går ind og spiser.
Hvis alle har lyst, kan vi samles på vores lokale restaurant i den gamle bydel. Lokal mad, ikke turistmad. Meget rimelige priser.

Fredag:
Hjemrejse
Vi kender endnu ikke hjemrejsetidspunktet, men hvis der er tid, kan vi afslutte med lidt Qigong på stranden en sidste gang.


Forslag til andre aktiviteter:
Der vil også være mulighed for at spille golf (fantastisk golfbane i gåafstand fra hotellet). Betales særskilt i golfklubben.
Tennis og Padeltennis kan bookes i den nærliggende klub (ca 1,5 km fra hotellet). Kaja og Torben kan instruere i Padel og tennis, hvis der er interesse.
Mulighed for at leje cykler.
Det er både nemt og billigt at hoppe på en bus og køre ud på øen.
Noget af det, der er godt ved en sådan en Camp er, at man også får det sociale med. Der er jo mulighed for at spise sammen på hotellet. Men vi har også et par forslag til nogle Vandreture, hvor vi afslutter med at spise sammen på et par af de bedste restauranter i området. Så får I også set og oplevet det smukke og specielle landskab omkring byen.
Kaja og Torben har ferieret på øen de sidste 30 år og vil tage med jer ud på turene.
Vi kan foreslå byens absolut bedste frokostrestaurant Terrazza Playa, som ligger helt nede ved vandet. Det er lige før man får våde tæer ved højvande🤗. Og rosévinen koster den nette sum af 7.80€😊. Gåafstand fra hotellet ca 2,5 km.
Et absolut must, er en gåtur til den næste by Calero, hvor man går den smukkeste tur langs kysten på en sti. Altså ingen biler. Vi spiser tapas på en hyggelig restaurant I den lille lystbådehavn. Der foreslår vi at gå fra hotellet kl 12. Så er der ca 5 km. Hvis man er for træt til at gå hjem igen, er der mulighed for at sejle hjem eller tage bus/taxa. Tror taxa koster 9 €.
I byen Tias, som ligger i baglandet opad vulkanen (gåtur ca 5 km hver vej), kan man komme til vinsmagning og efterfølgende spise på en meget lokal tapasrestaurant. Den bedste og billigste på øen. En dejlig oplevelse

Qigong Camp Lanzarote 29. oktober 2021
Deltager 1
Deltager 2
 
 
 

Del denne side via E-mail