Alle rejsemål
Rundrejser
Safari
Golf
Flybillet
  • Afbudsrejser til Rhodos

Med masser af seværdigheder, dejlige strande med krystalklart vand og en venlig befolkning er Rhodos en af de mest foretrukne destinationer, når rejsen går til Grækenland. Her kombineres oplevelsen af nyt, moderne byliv med antikke ruiner og lækre hoteller med indbydende faciliteter. Det er derfor helt forståeligt, at vores afbudsrejser til Rhodos er så populære.

 

Afbudsrejser til Rhodos by og omegn

Vores afbudsrejser til Rhodos er koncentrerede omkring selve Rhodos by og områderne omkring, som Ixia mod vest og Faliraki mod syd. Hele området er præget af skønne, børnevenlige strande, der lægger op til en ægte badeferie og et væld af aktivitetsmuligheder for både børn og voksne.

I Faliraki finder I en lang række børnevenlige hoteller og Rhodos’ største vandland, som lægger op til en endagstur med masser af sjov for hele familien. I Rhodos by kan I være kulturelle og høre myten om Kolossen på Rhodos og en halv times gang fra centrum se resterne af det antikke tempel Akropolis.

I den lidt mindre ferieby Ixia kan I opleve Rhodos’ smukkeste solnedgang, når dagen går på hæld, inden I udforsker aftenstemningen på de mange spændende restauranter.

 

Kom billigere til Rhodos med afbudsrejser

At vælge afbudsrejser som ferieform er en oplagt måde at spare penge i feriebudgettet på. Da Rhodos i forvejen er en populær feriedestination, er udvalget af afbudsrejser til Rhodos også ofte i den brede ende. Det gør det nemmere at finde en rejse, der præcis matcher jeres forventninger til en ferie.

I sorteringsfunktionen til venstre kan I vælge de kriterier, I har til jeres afbudsrejse: Hvor mange I rejser, hvor I gerne vil flyve fra og hvilke faciliteter på hotellet, resortet eller lejlighedskomplekset I har brug for.

På den måde får I kun vist netop de afbudsrejser til Rhodos, som er interessante for jer.

FILTRER & TILPAS

Sorter efter

Afrejse

Pris

Rejsemål

Rejsetype

Vurdering

Pension

Faciliteter

Kategorier

Rejsende

Kalender

Vælg hvordan du vil sortere
Vis pris som
Vælg minimum vurdering

Vælg rejselængde

  • 7
  • 14