Afbudsrejser til Kreta

Afbudsrejser til Kreta

Lyder en billig afbudsrejse til Kreta som sød musik i dine ører? Kreta er Grækenlands største ø og samtidig den sydligst placerede af de græske øer. Kombineret med de mange muligheder for kulturelle oplevelser, fantastiske ferieområder og en yderst gæstfri befolkning, så det faktisk ikke så underligt, at Kreta er en af de mest populære feriedestinationer for danske turister.

Hos Bravo Tours har vi derfor også oftest mange forskellige afbudsrejser til Kreta. På den måde kan du altså komme på en billig ferie og samtidig opleve en masse skønt på én og samme tid. Vælg Bravo Tours. Vi er med dig hele vejen.

Læs mere om afbudsrejser til Kreta her.

FILTRER & TILPAS

Sorter efter

Afrejse

Pris

Rejsemål

Rejsetype

Vurdering

Faciliteter

Kategorier

Rejsende

Vælg hvordan du vil sortere
Vis pris som
Vælg minimum vurdering

Find din rejse til Kreta her

Vælg rejselængde

  • 10
  • 17
Dato
Lufthavn
Rejsemål
Pris fra
2024 tirsdag 2 apr
Billund (BLL) BLL

Antal tilbud:

Total pris fra Pris pr. person fra 11.192 kr

Fra hvilke lufthavne kan jeg finde afbudsrejser til Kreta?

Når du bestiller en afbudsrejse til Kreta med Bravo Tours, så har du både mulighed for at flyve fra Billund, København og Aalborg. Der kan være forskel på prisen alt efter hvilken lufthavn, du vælger. Så vælg den lufthavn, der passer bedst til dine behov.

Bestil billige afbudsrejser til Kreta med Bravo ToursAfbudsrejser, billige restpladser, last minute-rejser. Ja, kært barn har mange navne, og det samme må man sige om vores billigste rejser. Dem, du finder lige her. Fælles for alle vores afbudsrejser er dog, at desælges en del billigere end vores andre populære rejsemål, som for eksempel charterferier. Så uanset hvad du bedst kan lide at kalde denne type af rejser, så er der altså mange penge at spare.

Hvis du drømmer om at komme lidt væk fra hverdagen, og samtidig nyde skønne varmegrader og mange solskinstimer, så er Kreta et oplagt rejsemål for dig. Kreta harnemlig utrolig meget at byde på. Både for jer, der skal afsted med hele familien, og jer, der bare gerne vil nyde en romantisk ferie og lidt tosomhed.

En afbudsrejse til Kreta, med eller uden børn, byder på masser af muligheder for at få en skøn ferie med netop dét, I drømmer om. Og vores kundeservice guider jer gerne i at finde den rette, billige, afbudsrejse til Kreta, der opfylder alle jeres forventninger til en dejlig ferie til det græske øhav. I kan også selv sortere i de forskellige afbudsrejser via filterfunktionen til venstre.

Vælg specificeret eller uspecificeret indkvartering

Når du bestiller igennem Bravo Tours, så har du mulighed for at vælge imellem afbudsrejser med specifikke hoteller og afbudsrejser med uspecificeret indkvartering. For langt de fleste af vores afbudsrejser er der forhåndsbooket et specifikt hotel, men du kan altså også vælge den uspecificerede afbudsrejse, hvis du ønsker dét.

En uspecificeret indkvartering betyder, at vi under selve bestillingen endnu ikke kan oplyse dig om, hvor og hvordan du præcist skal bo. Det kan vi først fortælle dig på et senere tidspunkt, når vi har dannet os et overblik over, hvilke hoteller der har ledige værelser på netop det tidspunkt, du gerne vil på ferie. Det kan ofte være sådan, at det først er i lufthavnen, at du får at vide, hvor du skal bo – altså for eksempel også, om du skal bo på hotel eller i en ferielejlighed, samt hvor mange stjerner det pågældende indkvarteringssted har.

Men hvad er fordelen så ved en uspecificeret afbudsrejse? Jo altså, til gengæld for den uvisse start på ferien, så får du typisk også den absolut billigste ferie på den her måde. Og selvom det måske lyder en smule bøvlet, så vælger mange af vores gæster faktisk en uspecificeret afbudsrejse, fordi de godt kan lide overraskelsen og lide at prøve noget nyt.

Familievenlige afbudsrejser til Kreta

Mange børnefamilier vælger hvert år at tage til Kreta, når de skal på ferie. Det samme gælder, når børnefamilier skal vælge blandt alle vores afbudsrejser. Og det forstår vi sådan set godt. For Kreta er nemlig et rigtig godt sted at tage hen på afbudsrejse, når man rejser sammen med hele familien eller med sine børn. Her er trygt og sikkert.

Strandene er børnevenlige, ligesom befolkningen er meget imødekommende over for familiens mindste.

Vores destinationer indenfor afbudsrejser til Kreta er koncentreret omkring Chania, som er øens hovedby. Chania ligger på Vestkreta, på nordsiden af øen, og er en charmerende by, hvor især havnefronten og de mange smalle gyder og stræder byder på en helt unik stemning. Langs kysten mod vest finder I et helt bælte af mindre ferieområder, blandt andre Agii Apostoli, Agia Marina og Platanias.

Fælles for dem alle er, at der er masser af aktiviteter for hele familien i området, og at I nemt kommer til både seværdighederne Knossos, Samariakløften og den næsten sydhavsagtige strand ved Elafonissis på guidede busture.

Kreta har noget for enhver smag

Der er mange ting, du kan lave på din ferie til Kreta. Og seværdigheder du kan opleve. Her er både kilometervis af skønne strande, smukke vandreture, enestående seværdigheder fra oldtiden og sagnomspundne myter, der binder en kulturel sløjfe på selv de mest almindelige afkroge af øen.

På Kreta er der noget for dig, der elsker at shoppe. Dig, der elsker at dyrke motion på din ferie. Dig, der har lyst til at få en kulturel opleve. Og selvfølgelig også dig, der elsker at dase på en solseng hele dagen. Kreta byder på lidt af det hele. Både en stille stund, en shoppe i byens butikker, sjove fysisk aktiver - som udfordrende cykelture og historiske dykkerture, og spektakulære kulturelle oplevelser om græske myter, guder og historier i de arkæologiske udgravninger.

Hvilken ferie ønsker du? Og hvad vil du gerne opleve? Snak med vores dansktalende guide, når du er ankommet til din destination. Vi står altid klar med gode råd.

Betingelser for afbudsrejser med Bravo Tours

Inden du booker en af vores Kreta-afbudsrejser, er der et par detaljer, du skal være opmærksom på. Vi har listet følgende betingelser nedenfor:

Priserne for afbudsrejser hos Bravo Tours er eksklusive afgifter og lufthavnstillæg. Alle priser oplyses som udgangspunkt pr. person ved samtidigt køb af rejse for 2 personer.

Hvis du booker både fly og hotel, så er prisen angivet for et dobbeltværelse. Det betyder, at der typisk vil forekomme et tillæg, hvis du vælger enkeltværelser.

Afbudsrejser skal altid betales med det samme.

Når du bestiller en afbuds-pakkerejse hos Bravo Tours, så er du dækket af Rejsegarantifonden, ligesom hvis du køber en af vores andre pakkerejser.

Der er mulighed for at foretage forskellige tilvalg og tilkøb i forbindelse med din bestilling af en afbudsrejse. Det gælder blandt andet for:

● Rejseforsikring
● Ekstra bagage
● Transfer til og fra lufthavnen
● Mad ombord på flyet

Ovenstående tilvalg er typisk ikke inkluderet i den viste pris.

Alle rejsende skal have et gyldigt pas, og navnet på bestillingen skal stemme overens med navnet i passet. Du bør desuden være opmærksom på, at nogle lande kræver, at passet er gyldigt mindst 6 måneder frem i tiden fra ankomstdagen. Er du i tvivl om reglerne for Kreta/Grækenland? Skriv gerne til os på chatten eller kontakt os på telefon eller mail. Du finder vores kontaktinformationer her.

Alle rejsemål
Rundrejser
Safari
Golf
Flybillet

Del denne side via E-mail