Alle rejsemål
Rundrejser
Safari
Golf
Flybillet
  • Afbudsrejser til Kreta

Kreta er Grækenlands største ø og samtidig den sydligst placerede af de græske øer. Kombineret med de mange muligheder for kulturelle oplevelser, fantastiske ferieområder og en yderst gæstfri befolkning, gør det Kreta til en af de mest populære feriedestinationer for danske turister. Vi har derfor også oftest mange forskellige afbudsrejser til Kreta, så I kan komme billigt afsted og opleve det hele på én og samme ferie.

 

Familievenlige afbudsrejser til Kreta

Kreta er generelt et godt sted at tage hen på afbudsrejse, når man rejser hele familien eller med børn. Her er trygt og sikkert og strandene er børnevenlige, ligesom befolkningen er meget imødekommende overfor familiens mindste.

Vores destinationer indenfor afbudsrejser til Kreta er koncentreret omkring Chania, som er øens hovedby. Chania ligger på Vestkreta, på nordsiden af øen, og er en charmerende by, hvor især havnefronten og de mange smalle gyder og stræder byder på en helt unik stemning. Langs kysten mod vest finder I et helt bælte af mindre ferieområder, blandt andre Agii Apostoli, Agia Marina og Platanias.

Fælles for dem alle er, at der er masser af aktiviteter for hele familien i området og at I nemt kommer til både seværdighederne Knossos, Samariakløften og den næsten sydhavsagtige strand ved Elafonissis på guidede busture.

Har I planer om at tage på afbudsrejse til Kreta uden børn, er der også masser af muligheder for at få en ferie med tosomhed på mere rolige hoteller eller resorts. Vores kundeservice guider jer gerne i at finde de afbudsrejser til Kreta, der opfylder alle jeres forventninger til en dejlig ferie til det græske øhav. I kan også selv sortere i de forskellige afbudsrejser via filterfunktionen til venstre.

 

Tag på afbudsrejse til Kreta i morgen eller næste måned


Afbudsrejser er ikke længere nødvendigvis kun tilgængelige i ganske få timer og tiden, hvor I skulle stå klar i lufthavnen er forbi. I kan naturligvis stadig finde afbudsrejser til Kreta, som sender jer ned til sol og varme allerede indenfor de næste dage, men mange af vores rejser er med afgang nogle uger frem i tiden.

Det giver jer mulighed for at planlægge jeres ferie grundigt og opleve forventningens glæde, samtidig med at I sparer penge.

FILTRER & TILPAS

Rejsende

Kalender

Vælg rejselængde

  • 7