Frittata af æg med kyllingepølse, ratatouille og kartofler med urter, hertil økokologisk smør og ost fra Thise, samt marmelade serveret med en lun, italiensk bolle. Wienerbrød til kaffen.
Mexikansk bønnesalat til forret, asiatisk kylling i grøn kokossovs med basmatisris og grønne bønner og til dessert en chokolademousse. Dertil økokologisk smør fra Thise, samt ost sammen med lune, italienske boller.
Krydret linsesalat til forret, kylling med grøn pebersovs, kartoffelgratin og gemyse til hovedret. En jordbærmousse til dessert samt økologisk smør fra Thise og ost til en italiensk, lun bolle.
Pandekager med chokoladesovs, hertil økokologisk smør og ost fra Thise, samt marmelade serveret med lune, italienske boller og en lille chokolade til dessert.
Penne bolognese med reven ost, hertil økokologisk smør fra Thise med lun, italiensk bolle samt æblecrumble-kage og mini-chokoladebar til dessert.
Kødboller af kalkun med flødesovs, kartoffelmos og babygulerødder serveret med økologisk smør fra Thise sammen med lune, italienske boller, mini-donut og en lille chokolade til dessert.
Økokologisk smør og ost fra Thise samt marmelade til lune, italienske boller.
Økokologisk smør og ost fra Thise samt krydret kyllingepatê til lune, italienske boller.
Laugen trekantssandwich med kalkunsalami og smørreost samt brownie til kaffen.
Brug 'Ctrl+C' til at kopiere dette link. Forkortet link: