• Rejser i november

Rejs mod varmen og lyset i november

Trænger du til en pause før juleræset sætter ind? Så er det nu du skal booke din rejse i november. Måneden før det hele går i gang med juleindkøb, julegaver, julearrangementer, julepynt, juletræ…og alt det andet. Måneden hvor du har chancen for at slappe af og lade op inden ræset går i gang. November er god måned at rejse i, hvis du gerne vil slippe for sjap, slud og regn i Danmark. Rejs ned i solen med Bravo Tours og nyd varmen og lyset - du får helt sikkert brug for det, når vinteren banker på døren.

Destinationer i november

Spanien, Egypten, Cuba og alle de andre fantastiske destinationer står klar til at tage i mod dig på din rejse i november. Vælg all inclusive hvis du og familien bare vil læne jer tilbage og slappe af fra start til slut. Vælg voksenrejse, hvis I ønsker uforstyrret tosomhed, eller vælg en aktiv solferie, hvis du skal afsted med vennerne på oplevelse. Du bestemmer selv, om det skal være en uge, 10 dage, 2 uger eller 3 uger, og ønsker du afrejse bestemte dage klikker du blot på datoen og ser det store udvalg. Priserne er meget fordelagtige i november, så tøv ikke med at bestille årets sidste sol. Afgang fra både Billund, København og Aalborg, og altid en dansk rejseleder på hotellet. To til fem stjerner efter eget valg og med de faciliteter, du foretrækker. Klik af ved dine ønsker og se alle de gode tilbud hos Bravo Tours.

Er det stadig varmt i november?

Ja – hvis du kommer langt nok sydpå, så skinner solen året rundt. På en uge kan du eksempelvis nyde Fuertaventura eller Egypten med en behagelig temperatur hele dagen. Rejser du flere uger kan du opleve det eksotiske Dubai eller Cuba. Det er svært at forestille sig sol og varme i kolde Danmark, når regn og blæst konkurrerer med butikkernes hektiske juleforberedelser, men det er kun en flyrejse væk. Gå ikke glip af den søde juletid, men slip for det alt for tidlige juleræs og book en rejse i november.

FILTRER & TILPAS

Rejsende

Find din rejse i november

Vælg rejselængde

  • 7
Dato
Lufthavn
Rejsemål
Pris fra
Alle rejsemål
Rundrejser
Safari
Golf
Flybillet

Del denne side via E-mail