Alle rejsemål
Rundrejser
Safari
Golf
Flybillet

Ø-hop i Det Indiske Ocean

0
Rejselængde 14 Nætter
Pris fra 20 maj 2022 12.999 kr
Se alle afgange

Bali, Gili og Nusa Penida

Midt i det turkisblå ocean i Det Indonesiske Ø-hav ligger Bali, Gili og Nusa Penida – Paradisøer, som i én og samme rejse fortryller dig med tropiske strande, vild natur og guddommelige stemning. Her er der eventyrlig badeferie, oplevelser og afslapning for alle pengene.

Når du rejser med på vores ø-hop, holder du ferie i et af de allersmukkeste ø-områder, og du besøger intet mindre en tre eksotiske øer med hvert deres særpræg. På Gili-øen, Trawangang, er det krystalklare vand mere fantastisk, end man kan forestille sig. Her bliver der rig mulighed for afslapning, og fra stranden kan du bade og snorkle direkte ved de smukke koralrev med farverige fisk i massevis - omkring Gili findes der ikke mindre end 562 arter og 247 forskellige koraller.

På Nusa Penida - en skjult perle - kommer du helt ned i gear, hvor øen med sin naturlige skønhed og imponerende klippelandskab står i smuk kontrast til det turkisblåt vand og de hvide sandstrande. Her oplever du øens unikke naturfænomener, når du besøger de smukkeste udsigtspunkter og klippeskråninger.

Rundrejsen slutter med maner på gudernes ø, Bali, i den hyggelige badeferieby Sanur, som byder på et dejligt strandområde med masser af mulighed for flere oplevelser, afslapning og shopping. Bali kan besøges hele året, da her er en konstant temperatur på 28-32 grader.

Vi er ikke i tvivl; denne rundrejse er en af vores smukkeste. Det bliver en oplevelse både over og under vand, hvor vi har inkluderet alt fra fly, oplevelser og ophold på tre paradisøer ud over det sædvanlige. Du får selvfølgelig det hele med vores mest populære dansktalende rejseleder balineser – Karang. Vi garanterer du får fuld ferie valuta og rejser hjem med uforglemmelige ferieminder i bagagen!

Familieindkvartering, hvor I bor mere end 3 personer, vil indkvartering enten være i dobbeltværelser med opredning, familieværelse eller 2 sammenhængende værelser.

Den 03.03.2022 har Bali Silence Day og hinduernes nytår – en kontrastfyldt og spændende oplevelse. Helligdagen Silence Day varer et døgn, og her mærker du den helt særlige stemning og ro, der hviler over øen. For på Silence Day er det forbudt at tænde lys, køre bil, holde åbent osv. Roen afløses med et brag af det hinduistiske nytår, der fejres med Ogo Ogo-parader og ceremonier. Rundrejsens program med afrejse den 25.02.2022 vil derfor være ændret i forhold til det oprindelige program. I har en ekstra dag på på Nusa Penida og en dag mindre i Sanur. Vi tilbyder fælles middag i Sanur dag 9 når vi kommer tilbage.

Afrejse fra
 • Billund (BLL)
 • København (CPH)
Rejsens højdepunkter
 • Dansktalende rejseleder
 • De smukkeste oplevelser på hele 3 paradisøer
 • For livsnydere og eventyrere
 • Eventyrlige strande og udsigter
 • Dejlig kombination af oplevelser og afslapning
 • Bo på charmerende Bali-stil hoteller
Og meget mere

Dagsprogram

Dag 1
Afrejse fra Danmark
Afrejse fra Danmark

Vi flyver fra Danmark og sætter kursen mod Bali – fulde af forventninger krydser vi verdensdele og verdenshave, før vi lander på Gudernes Ø, Bali.

 

Dag 2
Ankomst på Bali
Ankomst på Bali

Når vi lander på Bali, møder du Bravo Tours’ dansktalende rejseleder, Karang, som gør os selskab på rundrejsen. Han kender øen og dens hemmeligheder bedre end de fleste – han er nemlig lokal og har boet i Det Indiske Ø-hav hele livet.

Sammen tager vi direkte til vores hotel i strandbyen Legian, som ligger tæt ved Balis lufthavn - ideelt efter en lang flyvetur. Legian er en af Balis mange populære stranddestinationer, og her finder vi et væld af gode butikker og restauranter – den perfekte start på ferien. Om aftenen er der velkomstmøde med masser af gode informationer, inden vi nyder en god velkomstmiddag (inkluderet). Her stifter vi for første gang bekendtskab med den balinesiske madkultur, som i den grad er præget af friske grøntsager, kød og fisk tilberedt med urter og krydderier. Legian er også kendt for sin smukke solnedgang, som vi ser, inden vi kravler til køjs, for allerede i morgen venter fantastiske eventyr.

Overnatning på The Sun Hotel Legian eller Swiss-belhotel Tuban.

Dag 3
Videre til smukke Gili
Videre til smukke Gili

I dag tager vi båden til Gili Trawangang, som ligger godt to timers sejltur fra Bali. Gili Trawangan er den største af Gili-øerne og byder på alt, hvad du kan ønske dig af en paradis-ø. Ved ankomst bliver vi mødt af det mest krystalklare vand og det blødeste koralsand, og vi kan hurtigt konstatere, at her er smukkere end smukt.

Der er ingen biler på Gili Trawangang, så al transport foregår enten til fods, cykel eller med en af de små hestevogne. En gåtur eller cykeltur langs med stranden bringer dig hurtigt rundt om øen, og du kan finde dit eget lokale favoritsted. Langs strandvejen er der masser af hyggelige, små restauranter, caféer, butikker, dykkercentre og minimarkeder.

Nyd resten af dagen ved stranden og de svajende palmer. Der er rigtig gode muligheder for snorkling direkte fra stranden med de smukkeste koraller og farverige fisk. Især på Gili Trawangan kan du være heldig at se havskildpadder, når du snorkler eller svømmer ud fra stranden.

Overnatning på Hotel Manta Dive Gili Trawangan eller lignende.

Dag 4-5
Nyd dagen på Gili
Nyd dagen på Gili

Dagene er til fri afbenyttelse, og du kan nyde Gili præcis, som du har lyst til. Udover snorkling er der også perfekte muligheder for kajakoplevelser, spændende vandre- eller cykelruter og lokale oplevelser fx på en af øens kokkeskoler. Der er nok at gå i gang med, men mest af alt er Gili Trawangang bare helt perfekt til dejlig badeferie og afslapning. Bravo Tours rejseleder Karang, arrangerer også en snorkeltur, hvor du kan tage med på udflugt til de to andre Gili-øer.

Overnatning på Hotel Manta Dive Gili Trawangang eller lignende.

Dag 6
Nye eventyr på Nusa Penida
Nye eventyr på Nusa Penida

I dag drager vi videre til den næste paradis-ø Nusa Penida - den største af de tre Nusa-øer. Vi sejler med båd, og velfremme på vores nye ø mærker vi hurtigt, hvordan stemningen er meget afslappet. Her hersker en tilbagelænet livsstil med en imødekommende og smilende befolkning, men mest af alt er Nusa Penida bare meget malerisk og naturlig smuk. Vi tjekker ind på vores hotel, som ligger tæt ved stranden.

Resten af dagen er til fri afbenyttelse - nyd livet, nuet, stranden og den storslåede natur. Her er et meget frodigt bagland med tårnhøje kalkstensklipper, huler, vandfald og templer. Ønsker du at opleve lidt af lokalområdet i dag, så arrangerer Karang en cykeltur, hvor vi følger øens små stier, der tager dig forbi landsbysamfund, rismarker og markeder.

Overnatning på Arsa Santhi Nusa Penida eller lignende.

Dag 7
Nusa Penida’s smukkeste strande
Nusa Penida’s smukkeste strande

I dag skal vi på ø-rundtur og oplever østsiden af Nusa Penida, hvor vi finder de to naturrige strande Atuh og Diamond Beach. De er noget af det smukkeste og mest autentiske, som øriget byder på. Her tager vi os masser af tid til at nyde de flotte udsigter, strandlivet og alt det eksotiske, som hele området emmer af. Vi nyder også en god lokal frokost, inden vi tager tilbage til vores hotel.

Resten af eftermiddagen kan du bruge, som du har lyst til. Nyd stranden og hotellet som indbyder til afslapning under palmerne ved poolen.

Overnatning på Arsa Santhi Nusa Penida eller lignende.

Dag 8
Nusa Penida og videre til Bali
Nusa Penida og videre til Bali

I dag skal vi videre mod Bali, og på vej til kajen fra Nusa Penida oplever vi nogle helt exceptionelle udsigtspunkter fra kystskræterne bl.a. Angel Billabong, Broken Beach, Klingking Cliff og Crystal Bay. Det er enestående panorama-billeder med udsigter og sus fra klipperne, som er formet af vind og vejr. Det hele står i stærk kontrast til de hvide strande og det krystalblå øhav.

Når vi har taget Nusa Penidas skønheder helt ind, sejler vi med båd til Bali, og kører direkte til badeferiebyen Sanur - et roligt og meget populært ferieområde, der er kendt for sin afslappede og hyggelige stemning. Her er flere kilometer lange, gyldne sandstrande med en herlig strandpromenade, som er helt ideel til en dejlig cykel- eller gåtur. I Sanurs hyggelige gader finder du masser af butikker, restauranter og markeder.

Vi tjekker ind på vores mest populære hotel i Sanur, Parigata Resort & Spa, hvor du kan se frem til otte dejlige nætter i dette skønne ferieområde.

Dag 9-15
Ren badeferie på Bali
Ren badeferie på Bali

Tilbring dagene ved poolen, stranden eller måske er du klar på flere oplevelser. Der er masser at give sig til på Bali, som er et overflødighedshorn af kultur, natur og religion. Oplev de farverige templer, vulkaner, uberørte regnskove, grønne rismarker og lækre palmestrande. Bali er bare perfekt og har det hele – ikke mindst en meget smilende og imødekommende lokalbefolkning.

Dag 16
Afrejse mod Danmark
Afrejse mod Danmark

Sidste dag på Bali. Vi pakker kufferten med mange store oplevelser fra intet mindre end tre guddommelige paradis-øer og tjekker ud fra vores hotel i Sanur. Sammen kører vi til lufthavnen på Bali.

Dag 17
Hjemkomst til Danmark
Hjemkomst til Danmark

Vi lander i Danmark med bagagen fyldt med masser af dejlige ferieoplevelser.

Alt dette er inkluderet i rejsen

 • Fly tur/retur fra Billund eller København til Bali med flyskifte undervejs
 • Flere måltider og drikkevarer om bord på flyet
 • Dansktalende rejseleder (Karang) på hele rundrejsen - dag 2-8
 • 1 overnatning på Legian
 • 3 overnatninger på Gili Trawangang
 • 2 overnatninger på Nusa Penida
 • 8 overnatninger på Parigata Resort & Spa på Bali
 • Dagligt morgenmad på alle hoteller
 • Velkomstmiddag
 • To frokoster
 • Besøg til Atuh og Diamond Beach
 • Besøg til Angel Billabong og Broken Beach
 • Besøg til Klingking Cliff og Crystal Bay
 • Alt transport mellem destinationer og som nævnt i programmet
 • Hurtigbåd mellem Bali - Gili Trawangan - Nusa Penida - Bali
 • Alle kendte skatter og afgifter
 • Små grupper: 10 - 24 deltagere

Dette er ikke inkluderet

 • Drikkepenge – beregn ca. 250 kr.
 • Drikkevarer og øvrige måltider
 • Rejseforsikring
 • Afbestillingsforsikring

Datoer og priser

 • Rejsende
 • Rejsende
 • Rejsende
 • Rejsende
 • Rejsende
 • Rejsende
 • Rejsende
 • Rejsende
 • Rejsende
 • Rejsende
 • Rejsende
 • Rejsende
 • Rejsende
 • Rejsende

Indkvartering

The Sun Hotel Legian | Legian

Med den helt ideelle placering tæt på Balis lufthavn, så gør The Sun Hotel Legian ankomsten nem og behagelig efter en længere flyrejse. Værelserne har alle faciliteter og er lyse med udsigt til poolen, som ligger i midten af hotellets gårdhave.

Se hotellet her >

Manta Dive Gili Trawangang | Gili Trawangang

Dette skønne hotel ligger ved stranden på den østlige side af Gili Trawangang, omgivet af hvidt sand og krystalklart vand. Bungalow værelserne er bygget i charmerende lumbung-stil med balkon og udsigt til hotellets smukke have.

Se hotellet her >

Arsa Santhi Nusa Penida | Nusa Panida

Et dejligt resort beliggende i meget kort afstand fra stranden på Nusa Penida. Værelserne er indrettet i flot Bali-stil med masser af plads, fordelt rundt i en flot tropisk have fuldt med bonsai træer. Nyd denne fredfyldte grønne oase, hvor den smukke pool danner centrum for stedet. Alle værelser har møbleret balkon eller terrasse, hvor man kan nyde den afslappende atmosfære som præger stedet. 

Parigata Resort & Spa | Sanur

Vores mest populære hotel i Sanur gennem mange år. Lidt tilbagetrukket fra Sanurs hovedstrøg og kun få minutters gang fra stranden ligger Parigata Resort & Spa. Her er tale om et charmerende resort, der er opført i ægte balinesisk byggestil og indrettet med det mest fantastiske poolområde. Et perfekt hotel at afslutte en dejlig rundrejse.

Se hotellet her >

Del denne side via E-mail