Det guddommelige Bali

0
Rejselængde 14 Nætter
Pris fra 29 april 2022 13.499 kr
Se alle afgange

Oplev det magiske, eksotiske og eventyrlige Bali på en rejse smækfyldt med unik kultur, natur, og religion. På Bali finder du en helt særlig, indre ro, når du oplever de hellige templer, uberørte regnskove, smukke risterrasser, imponerende vulkaner og de lækre palmestrande. Velkommen til et lille stykke af paradis!

Vi har sammensat en fantastisk rundrejse, der viser dig alt det bedste, som Bali byder på i sommerhalvåret, som er en ideel rejseperiode til den magiske ø. Her er vejret bedst – både til oplevelser og ren afslapning. Vi nyder en uges rundrejse på hele Bali, hvor vi oplever kunstnerbyer, lokale stammer, smukke vandfald og meget, meget mere. Det hele er selvfølgelig med dansktalende rejseleder.

Rejsen inkluderer også en masse lækre, lokale måltider, som er nøje udvalgt, så du får det bedste af Bali. Vi slutter rundrejsen af på bedste vis ved Sanurs fabelagtige strande. Denne rundrejse bliver dit livs oplevelse!

Afrejse fra
 • Billund (BLL)
 • København (CPH)
 • Aalborg (AAL)
Rejsens højdepunkter
 • Enestående templer bl.a. Vandgudens Tempel og Taman Ayun
 • Kunstnerbyen Ubud og farverige markeder
 • Cykeltur gennem storslået natur og smukke rismarker
 • Besøg hos Aga-stamme og Kongepaladset
 • Oplev de vilde delfiner i Lovina
 • Snorkling ved koralerne i Pemuteran
 • Badeferie i Sanur
Og meget mere

Dagsprogram

Dag 1
Afrejse fra Danmark
Afrejse fra Danmark

Vi forlader Danmark og flyver mod Bali, hvor der venter et hav af spændende oplevelser. På flyveturen serveres der flere måltider og drikkevarer ombord.

Dag 2
Ankomst til Bali og Kuta
Ankomst til Bali og Kuta

Vi ankommer til Balis lufthavn i Denpasar, hvor vores dansktalende rejseleder venter i ankomsthallen. Vi kører afsted mod hotellet og oplever hurtigt, at Bali er noget helt anderledes end Danmark, men ganske unik! Balis befolkning er enormt smilende, nysgerrige og meget imødekommende for besøgende.

Selve Bali er en republik, der hører under Indonesien, hvor 95 procent af befolkningen på øen er hinduer og præget af ritualisme og guder.

Vi tjekker ind på vores hotel tæt ved stranden i Kuta. Området er et af Balis største ferieområder med et væld af små, hyggelige butikker og restauranter. Nyd eftermiddagen som du har lyst – om aftenen er der en dejlig velkomstmiddag.

Vi overnatter på The Sun Hotel Legian eller tilsvarende.

Dag 3
Templer, marked og Mads Langes grav
Templer, marked og Mads Langes grav

Vi starter dagen i byen Mengwi, hvor vi besøger det kongelige vandtempel, Taman Ayun. Her hersker en helt speciel ro. Vores dansktalende rejseleder giver os indsigt i, hvordan Balis hinduisme er kendt for sine utallige ritualer, og hvordan det er en stor del af hverdagen.

Videre på vores vej stopper vi og spiser frokost med udsigt til de meget smukke risterasser og plantager. På det lokale marked bliver der virkelig god mulighed for at få indblik i de eksotiske ingredienser, som er en helt naturlig del af hverdagen her. Et lokalt marked er samtidigt det perfekte sted at komme helt tæt på balineserne, som møder os med masser af smil og oprigtig venlighed.

Vi besøger også Mads Langes grav. Han var en kendt person i de første handelsstationer i Sydøstasien. Besøget er en værdig afslutning på turen og rejsen gennem balinesisk kultur, historie og hverdag.

Fremme på vores hotel ved stranden i Pemueteran er det tid til at slappe af og bade ved den smukke strand.
Om aftenen er der middag på hotellet.

Vi overnatter på Adi Assri eller tilsvarende hotel i Pemuteran.

Dag 4
Snorkling, landbrug og varme kilder
Snorkling, landbrug og varme kilder

Vi starter dagen med morgenmad på hotellet og nyder formiddagen i ro og mag. Der bliver mulighed for fx at bade og snorkle, så vi også kan opleve, hvor smuk Bali er under havets overflade. Pemuteran er nemlig kendt for at have Balis største og smukkeste koralrev.

Vi nyder en god frokost, inden vi besøger Atlas Pearl Farm og oplever, hvordan perler bliver til. Vi besøger også et landbrug, hvor de dyrker vindruer, inden vi fortsætter til Banjars varme kilder, hvor der er mulighed for at bade.

Om eftermiddagen ankommer vi til vores hotel, hvor vi slapper af og nyder en god middag.

Vi overnatter på hotellet Aneka Lovina eller tilsvarende hotel.

Dag 5
Vilde delfiner, Vandgudens Tempel og Kecak-dans
Vilde delfiner, Vandgudens Tempel og Kecak-dans

Tidligt om morgenen sejler vi ud fra stranden for at se efter vilde delfiner. Store flokke af delfiner finder ofte vej til havet ud for Lovina, og det er altid fascinerende at se disse havdyr springe op ved siden af båden. Området er også kendt for sine smukke udsigter, hvor den ene flotte udsigt efter den anden bliver afløst af en ny. I området finder vi det berømte Git-Git-vandfald, der har et fald på 40 meter.

Videre på vores rejse skal vi til Tvillingesøerne, som er en del af det store vulkankrater ved Bratan-søen. Vi besøger det ikoniske Ulun Danu, også kaldet Vandgudens Tempel, og hører mere om områdets kultur, hvor tre religioner lever i harmoni med hinanden.
Turen går videre til hele Balis kunstmekka, Ubud, en hyggelig kunstnerlandsby med en fantastisk atmosfære og pragtfuld natur.

Om aftenen, inden middagen, oplever vi den specielle og berømte kecak-dans, som er en kulturarv med en åndeløs blanding af musik, blændende trancedans og fortryllende historier.
Vi spiser middag på en hyggelig, lokal restaurant efter en dag fuld af oplevelser!

Vi overnatter på Amatara Agung Raka Resorts & Villas. 

Dag 6
Cykeltur og afslapning i Ubud
Cykeltur og afslapning i Ubud

Tidligt kører vi op mod Kintamani-krateret og nyder den flotte udsigt over Batur-vulkanen. Vi starter vores cykeltur gennem små landsbyer i adstadigt tempo med flere stop. På cykel kommer vi tæt på lokalbefolkningen og ser det ”ægte” Bali. Turen går mest nedad og foregår i et moderat tempo, hvor alle kan være med. Vi slutter af med en god frokost, inden vi vender tilbage til hotellet i Ubud.

Resten af dagen er til fri afbenyttelse.

Vi overnatter på Amatara Agung Raka Resorts & Villas. 

Dag 7
Fridag i Ubud
Fridag i Ubud

Dagen er på egen hånd i Ubud, hvor du fx kan gå på galleri, få massage, købe træudskæringer eller besøge byens berømte marked. Ubud er mest kendt for sit smukke kunsthåndværk, og derfor er her også mange malere, kunstnere og håndværkere, som udstiller side om side. Desuden har filmen “Spis, bed, elsk” i særdeleshed sat Ubud på landkortet.

Gallerierne bugner af smuk kunst på alle mulige måder, og der er exceptionelle træskærere i området. Du kan også besøge abeskoven - et tempelkompleks i junglen, der er berømt for sine mange makakaber, der betragter stedet som deres hjem. Mulighederne er mange – uanset hvad du vælger, byder Ubud på uforglemmelige ferieminder! Din rejseleder hjælper dig gerne på vej.

Vi overnatter på Amatara Agung Raka Resorts & Villas. 

Dag 8
Plantager, risterrasser og afslapning ved stranden i Candidasa
Plantager, risterrasser og afslapning ved stranden i Candidasa

Vi forlader kunstnerbyen Ubud og sætter kursen mod flere fantastiske scenerier. Vi kører på en smuk og snoet vej gennem de risterrasser, der ofte ses på postkort – nu kan du bare selv tage billedet. Vi kommer gennem byerne Selat og Bebandem og tæt på plantagerne ved Selak, der kendes for slangeskindsfrugten. Vi besøger også det smukt beliggende Tirtagangga Vandpalads, inden vi når den hyggelige by Candidasa på det østlige Bali. Vi tjekker ind på vores lækre hotel ved stranden og nyder resten af eftermiddagen i ro og mag. Vi spiser middag på en lokal restaurant.

Vi overnatter på Palm Beach Resort eller tilsvarende hotel i Candidasa.

Dag 9
Lokale stammer og Klungkung-kongepaladset
Lokale stammer og Klungkung-kongepaladset

Vi spiser morgenmad og kører herefter af sted for at besøge stammen i Tenganan, som er kendt for at skabe smukke, udskårne kalendere på bambusblade. Vi fortsætter turen og langs kysten stopper vi ind og får rundvisning på en salt farm. På vejen besøger vi også en sølvsmed og et lokalt væveri. I byen Klungkung, som var et af de sidste kongedømmer på Bali, ser vi det gamle kongepalads. Vi besøger den gamle højesteret, Kertagosa, der er et af de smukkeste levn fra fortiden. I loftet i den gamle pavillon ser vi de imponerende loftsmalerier, der blandt andet beskriver de grusomme straffe, som fanger led.

Sidst på eftermiddagen kommer vi til Sanur, hvor der bliver tid til at slappe af.

Vi indkvarterer os på den dejlige Parigata Resort & Spa for 7 overnatninger med morgenmad.

Dag 10-16
Nyd badeferien på det sydlige Bali
Nyd badeferien på det sydlige Bali

Lidt tilbagetrukket fra Sanurs hovedstrøg og kun få minutters gang fra stranden ligger Parigata Resort & Spa. Her er tale om et charmerende resort, der er opført i ægte balinesisk byggestil og indrettet med det mest fantastiske poolområde. Hoteller indbyder til afslapning, men vil du opleve en ægte indonesisk storby, bor du kun et kvarters kørsel fra Denpasar - øens største by med mange skønne oplevelser.

Ud over de billedskønne swimming- og børnepools er her et idyllisk, rislende vandfald og et væld af frodige blomster, planter og palmer. Her er naturligvis både behagelige solsenge og skyggefulde parasoller til din rådighed.

Nyd livet ved hotellet, swimmingpoolen eller stranden. Få en omgang massage og spis noget fantastisk mad – der er masser af muligheder for at gøre afslutningen på din ferie helt perfekt.

Sidst på badeferiens sidste dag kører vi til lufthavnen.

Dag 17
Hjemme igen
Hjemme igen

Vi lander i Billund eller Københavns Lufthavn efter en rejse fyldt med magi og store ferieoplevelser.

Wayan Karang
Rundrejseleder

Wayan Karang er Bravo Tours’ indfødte, dansktalende rejseleder på Bali. I mange år arbejdede han som engelsktalende rejseleder, men i 2008 lærte han dansk og har siden taget vores gæster med storm. For hvem kender Bali bedre end en lokal? Karang er elsket af vores gæster – og foruden både at tale og forstå dansk, så forstår han også dansk humor!

Alt dette er inkluderet i rejsen

 • Fly tur/retur fra København
 • Alle danske lufthavnsskatter og afgifter
 • Flere måltider på flyet
 • Alle drikkevarer på flyet
 • Underholdningssystem på flyet
 • Transport, udflugter og entréer ifølge program
 • Taman Ayun-templet
 • Snorkletur
 • Besøg på perlefarm
 • Git Git-vandfaldet
 • Vandretur på risterrasser
 • Cykeltur
 • Ulan Danu - Vandgudindens Tempel
 • Plantagebesøg
 • Besøg hos Aga-stamme
 • Besøg på saltfarm
 • Klungkung-kongepaladset
 • Besøg ved Mads Langes grav
 • Daglig morgenmad på hele rundrejsen og badeferien
 • 6 frokoster på rundrejsen
 • 6 middage på rundrejsen
 • 8 dages Bali-rundrejse med indkvartering på gode mellemklassehoteller
 • 7 overnatninger på Paraigata Resort & Spa med morgenmad
 • Dansktalende rejseleder - Karang på rundrejsen til og med dag 9
 • Alt transfer mellem lufthavn og hoteller

Dette er ikke inkluderet

 • Afbestillingsforsikring
 • Rejseforsikring
 • Drikkevarer og øvrige måltider
 • Drikkepenge (ca. kr. 200-250)

Datoer og priser

 • Rejsende
 • Rejsende
 • Rejsende
 • Rejsende
 • Rejsende
 • Rejsende
 • Rejsende
 • Rejsende
 • Rejsende
 • Rejsende
 • Rejsende
 • Rejsende
 • Rejsende

Indkvartering

The Sun Hotel Legian

Et dejligt hotel med alle faciliteter og ideelt placeret meget tæt ved lufthavnen. I midten af hotellets gårdhave finder du swimmingpoolen, hvor du kan slappe af efter flyrejsen med en kølig drink. Værelserne er lyse og store, alle med balkon med pooludsigt.
Se hotellet her >

Adi Assri Beach Resort & Spa

Adi Assri ligger på en dejlig privat vulkan strand i en stor tropiske have med skøn udsigt til bjergene i baggrunden. Hotellet er meget charmerende, hvor du bor i herlige bungalows med udsigt til haven. Hotellets store pool ligger direkte ned til stranden, hvorfra man kan snorkle ud på koralrev.

Se hotellet her >

Aneka Hotel Lovina Villas & Spa

Hotellet er perfekt placeret lige ved de sorte sandstrande i Lovina. Nyd livet i strandkanten eller ved en af hotellets swimmingpools. Værelserne er vel indrettet med alle faciliteter og i balinesisk stil.

Se hotellet her >

Amatara Agung Raka Resort & Villas

Nyd denne fredfyldte oase i Ubuds smukkeste omgivelser som er bygget i traditionel Bali-stil, hvor den fredfyldte pool er omgivet af grønne rismarker og kokospalmer - præcis som man skal bo i Ubud. Alle værelser er rummelige og smukt indrettet med udsigt poolen og rismarkerne, eller hotellets smukke tropiske have. 

Se hotellet her >

Bali Palms Resort

Dejligt hotel i traditionel balinesisk stil lige på stranden i Candidasa med spa, pool, restaurant og tropisk have. Hotellet og poolen ligger hævet over stranden, og det giver en fantastisk udsigt over havet. 
Se hotellet her >

Parigata Resort and Spa

Lidt tilbagetrukket fra Sanurs hovedstrøg og kun få minutters gang fra stranden ligger Parigata Resort & Spa. Her er tale om et charmerende resort, der er opført i ægte balinesisk byggestil og indrettet med det mest fantastiske poolområde. 
Se hotellet her >

PDF-Program

Del denne side via E-mail