• Rundrejser i Indonesien

Rundrejser i Indonesien

Det guddommelige Bali
0

Oplev det magiske, eksotiske og eventyrlige Bali på en rejse smækfyldt med unik kultur, natur, og religion. På Bali finder du en helt særlig, indre ro, når du oplever de hellige templer, uberørte regnskove, smukke risterrasser, imponerende vulkaner og de lækre palmestrande. Velkommen til et lille stykke af paradis!

Vi har sammensat en fantastisk rundrejse, der viser dig alt det bedste, som Bali byder på i sommerhalvåret, som er en ideel rejseperiode til den magiske ø. Her er vejret bedst – både til oplevelser og ren afslapning. Vi nyder en uges rundrejse på hele Bali, hvor vi oplever kunstnerbyer, lokale stammer, smukke vandfald og meget, meget mere. Det hele er selvfølgelig med dansktalende rejseleder.

Rejsen inkluderer også en masse lækre, lokale måltider, som er nøje udvalgt, så du får det bedste af Bali. Vi slutter rundrejsen af på bedste vis ved Sanurs fabelagtige strande. Denne rundrejse bliver dit livs oplevelse!

14 Nætter 13.499 kr
Afrejse fra
  • Billund (BLL)
  • København (CPH)
  • Aalborg (AAL)
Ø-eventyr i Det Indiske Ocean - Bali, Gili og Nusa Penida
0

Midt i det turkisblå ocean i Det Indonesiske Ø-hav ligger Bali, Gili og Nusa Penida – Paradisøer, som i én og samme rejse fortryller dig med tropiske strande, vild natur og guddommelige stemning. Her er der eventyrlig badeferie, oplevelser og afslapning for alle pengene.

Når du rejser med på vores ø-hop, holder du ferie i et af de allersmukkeste ø-områder, og du besøger intet mindre en tre eksotiske øer med hvert deres særpræg. På Gili-øen, Trawangang, er det krystalklare vand mere fantastisk, end man kan forestille sig. Her bliver der rig mulighed for afslapning, og fra stranden kan du bade og snorkle direkte ved de smukke koralrev med farverige fisk i massevis - omkring Gili findes der ikke mindre end 562 arter og 247 forskellige koraller.

På Nusa Penida - en skjult perle - kommer du helt ned i gear, hvor øen med sin naturlige skønhed og imponerende klippelandskab står i smuk kontrast til det turkisblåt vand og de hvide sandstrande. Her oplever du øens unikke naturfænomener, når du besøger de smukkeste udsigtspunkter og klippeskråninger.

Rundrejsen slutter med maner på gudernes ø, Bali, i den hyggelige badeferieby Sanur, som byder på et dejligt strandområde med masser af mulighed for flere oplevelser, afslapning og shopping. Bali kan besøges hele året, da her er en konstant temperatur på 28-32 grader.

Vi er ikke i tvivl; denne rundrejse er en af vores smukkeste. Det bliver en oplevelse både over og under vand, hvor vi har inkluderet alt fra fly, oplevelser og ophold på tre paradisøer ud over det sædvanlige. Du får selvfølgelig det hele med vores mest populære dansktalende rejseleder balineser – Karang. Vi garanterer du får fuld ferie valuta og rejser hjem med uforglemmelige ferieminder i bagagen!

Familieindkvartering, hvor I bor mere end 3 personer, vil indkvartering enten være i dobbeltværelser med opredning, familieværelse eller 2 sammenhængende værelser.

Den 03.03.2022 har Bali Silence Day og hinduernes nytår – en kontrastfyldt og spændende oplevelse. Helligdagen Silence Day varer et døgn, og her mærker du den helt særlige stemning og ro, der hviler over øen. For på Silence Day er det forbudt at tænde lys, køre bil, holde åbent osv. Roen afløses med et brag af det hinduistiske nytår, der fejres med Ogo Ogo-parader og ceremonier. Rundrejsens program med afrejse den 25.02.2022 vil derfor være ændret i forhold til det oprindelige program. I har en ekstra dag på på Nusa Penida og en dag mindre i Sanur. Vi tilbyder fælles middag i Sanur dag 9 når vi kommer tilbage.

14 Nætter 12.999 kr
Afrejse fra
  • Billund (BLL)
  • København (CPH)
  • Aalborg (AAL)

Indonesien Se på kort

Hovedstad: Jakarta Valuta: Rupiah Tidsforskel: +6 timer(Bali +7 timer) Sprog: Bahasa Indonesia Befolkningstal: 255 mio.
Gennemsnitstemperatur
30° januar
31° februar
32° marts
33° april
33° maj
32° juni
33° juli
33° august
33° september
33° oktober
33° november
32° december

Del denne side via E-mail